Hverdagsliv

I DAG HAR JEG…

9. april 2019

Inneholder reklame for Floyd by Smith

BLUSE HER 💛 

💭… Nesten ikke gjort noe av det jeg skulle gjøre, men sånn er livet også noen ganger. Så jeg vil gjerne utbringe en skål og sende en high five til alle som føler seg litt late i dag, og med det understreke at det er helt greit å ikke være wonder woman hver eneste dag.

💭… Vært hos PT og testet ut mitt nye program. Det betyr at jeg er inne i min sjette uke hos personlig trener, tenk det! Tiden flyr når man har det vondt. Det nye programmet mitt brenner både i rumpe og lår. Ettersom Gravlyset syns jeg hadde fått sprettrumpe etter én PT-time, så gleder jeg meg til å høre reaksjonene i ukene fremover… Haha.

💭… Spist lunsj med PT’en min. Vi spiste burger, passet meg fint.

💭… Booket hotell i Oslo for helgen! Denne gangen kun for å se venninner. Det er så sjeldent jeg gjør det, for vi er jo alle så opptatt med hvert vårt. Og jeg er ikke så veldig glad i å stresse rundt i Oslo uten å ha hotell. Men nå!

💭… Testet en ny saft. Fun Light med mandarinsmak! Så lenge man blander den svakt er den innmari god, og jeg syns faktisk den smakte mandarin. Den blir en favoritt i sommervarmen.

💭… Lagt klær inn i vaskemaskinen, men glemt å sette den på.

💭… Handlet inn friske blomster. Hver eneste vår blir jeg helt besatt av blomster. Nå er faktisk hver eneste vase jeg eier fyllt opp, enten av strå eller fine blomster.

💭… Klikket hjem noen kjoler og en ny strandveske. Jeg har bestilt en reise i mai!Og så har jeg hatt på meg denne fine blusen fra Floyd by Smith, som må være den perfekte blusen til all slags bruk. Om det er til office, ut på fest eller til en helt vanlig dag.

Her kan du se alle bluser fra Floyd By Smith, de har  mange fine vårnyheter nå! I tillegg til den jeg har på meg på bildene, er denne en storfavoritt som jeg bare måtte klikke hjem 💛

Nå skal jeg gjøre et par nyttige ting (selv om to do-listen inneholder langt mer), før jeg tramper bort til mor og far for å tilbringe litt kvalitetstid der. Gravlyset har lagt inn en bestilling på vafler, men vi får se 😄

8 Comments

 • Reply Astrid 9. april 2019 at 17:12

  Kn du dele noen øvelser for rumpe og lår:)

 • Reply Renate 9. april 2019 at 19:07

  Den mandarinsaften hadde den sterkeste smaken noen gang, gikk på en ordentlig smell på blandingen 😂

 • Reply T. 9. april 2019 at 21:38

  Hei! Jeg ble veldig nysgjerrig på hvilke kjoler og strandveske du har bestilt. Kunne du laget et innlegg om det, eller fine kjoler og tilbehør til sommeren? Hilsen sykt klar for sol og varme.

  • Reply Ida Wulff 11. april 2019 at 17:48

   Laget eget innlegg om det nå <3 <3

 • Reply Christine 10. april 2019 at 16:24

  Superfin gloss du har på deg. hvilket merke og nummer? Digg å vite at en tur er i havn da, vet aldri hva slags sommer vi får her :O)

  • Reply Ida Wulff 11. april 2019 at 17:49

   Mest sannsynlig oljen fra Clarins 😀 <3

 • Reply Karoline 10. april 2019 at 20:33

  Halo, kan du vise disse kjoler og ny strandveske som er klikket hjem? :)))

 • Reply Anonym 11. april 2019 at 01:52

  Hei!
  Jeg husker du skrev for en stund tilbake at dere ville legge om til et kegonent kosthold. Jeg lurte på om du kunne oppdatere oss litt på det?☺️ Har det fungert for dere, og hvordan har du følt deg? Og hvis du går på det enda, hvordan føler du treningen går mens du spiser keto? Har hørt at det kan være veldig mye tyngre å trene..

 • Leave a Reply