Hverdagsliv

IKKE ALT VAR BEDRE FØR

14. april 2019

Reklame for Goodiebox

BACK TO THE ROOTS 🍋

Hver eneste måned får jeg en Goodiebox i postkassen, og nå har jeg fått min fjerde. Som tiden flyr! Er jeg helt idiot hvis jeg sier at det kiler litt i magen hver gang jeg får en ny boks? Gnir meg i hendene og gjør meg klar for hjemmespa, hehe. Jeg syns alltid det er så spennende å teste nye produkter. I tillegg til at det blir litt bursdag hver eneste måned, er det nok testingen jeg liker aller best ved å være Goodiebox-abonnent. Elsker når jeg finner gull som jeg har lyst å kjøpe igjen!

Temaet på boksen jeg har fått nå, er «Back to the roots». Altså tilbake til røttene. Og det fikk meg til å tenke på hvor mange rare skjønnhetsrutiner jeg har hatt opp gjennom årene. Alle timene, kronene og kreftene jeg brukte på å føle meg fin – og så ser jeg tilbake på bilder nå og tenker: Herregud, hva drev jeg med?

La oss ta et lite tilbakeblikk:Okey, første bilde. Her gikk jeg på ungdomsskolen, og følte nok at jeg holdt på å sprenge babe-skalaen. Men hvor er øyenbrynene mine?! Dette var tiden hvor jeg brukte skjæreblad for å få brynene så tynne som mulig. Ser jo ut som jeg helst ikke ville ha bryn i det hele tatt. I dag rører jeg så vidt brynene mine, vil ha dem fyldige og naturlige. De farges og nappes der hvor det er rot, men ellers får de være i fred.

Bilde nummer to fant jeg i bloggarkivet. Sånt pleide jeg altså å legge ut. Å finne en BH som gjorde puppene størst mulig var jo en skjønnhetsrutine i seg selv. Også her er virkeligheten en ganske annen i dag. Faktisk så går jeg for BH’er som gjør at puppene mine synes minst mulig.

Bilde nummer tre. Jo blondere jo bedre? Huden og håret går jo nesten i ett, noe så grusomt. Å helbleke håret sitt er det dummeste man gjør, med årene har jeg heldigvis klart å få min naturlig hårfarge tilbake i bunnen. Mye rimeligere og mye mindre tidkrevende. Nevnte jeg finere? Som du kan se på det første bildet, har jeg hatt en periode hvor jeg var veldig glad i rouge. Og jeg hadde tydeligvis ikke peiling på hvordan man skulle påføre det. Hvem i alle dager har rouge i halve fjeset? Haha.

På bilde nummer to har jeg sikkert tre kilo extensions i håret. Det ser da ikke så aller verst ut, men denne skjønnhetsrutinen ble så tidkrevende at jeg bestemte meg for å frigjøre meg fra den. Husker det føltes forferdelig i starten, men etter et par uker ble jeg vant til mitt eget hår igjen.

Siste throwback velger jeg å skildre med fire ord: Solpudder i hele ansiktet.

Det var tider, det. Siden den gang har jeg gjort det slutt med en del skjønnhetsrutiner, og innledet et forhold med noen nye. En jeg har beholdt i alle disse årene, er ansiktsmasker. Jeg bladde gjennom hundrevis av bilder, og fant sikkert femti hvor jeg satt og poserte med en eller annen sprek ansiktsmaske. Så det måtte jeg så klart gjøre i dag også!

FOR 199,- I MÅNEDEN FÅR DU SÅ MYE MER ✨

Hvis du ikke kjenner til Goodiebox fra før av, så er det enkelt forklart et abonnement som koster 199 kroner i måneden, hvor du mottar en månedlig eske med produkter til en mye høyere verdi. Du er garantert produkter til en verdi av 650 kroner, men det er bare et minimum. Innholdet har som regel en mye høyere verdi enn det. Back to the roots-boksen for eksempel, inneholder produkter som ville kostet nøyaktig 1017 kroner å kjøpe i butikk.

Goodiebox inneholder alltid noen full sizes, i tillegg til noen kjekke reisestørrelser. Men aldri små ubrukelige vareprøver. Det kan du være trygg på!Her ser du innholdet i Back to the roots-boksen. Den inneholder en full size organisk balsam til håret, en full size face mist, en full size rouge (i en nydelig og naturlig farge), en leirmaske i reisestørrelse og et full size vippeserum. Vippeserumet er faktisk det eneste produktet i denne boksen jeg ikke bryr meg om, men jeg har heldigvis nok av venninner som gladelig tar det i mot 😀

Jeg har allerede testet leirmasken (som forresten er av den dyre sorten, en full size koster 670 kroner i butikk). Og hva skal man si: Huden ble silkemyk og gløder 

Hvis du vil ha en Goodiebox hjem til deg, så kan du bestille for 199,- HER 💛

Du kan si opp abonnementet når som helst, og kundeservicen er helt prima!

Så til slutt, må jeg bare spørre. Hadde du noen skjønnhetsrutiner før i tiden, som du ler av nå? Tynne øyenbryn, rouge i hele ansiktet? Bring it on, jeg vil høre!

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘426674898094752’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

23 Comments

 • Reply LH 14. april 2019 at 18:45

  Jeg har aldri hatt så mange skjønnhetsrutiner, i hvert fall ikke som jeg skammer meg over den dag i dag. Eneste er vel at jeg hadde en periode hvor jeg brukte to forskjellige mascarer på vippene samtidig, ikke spør meg hvorfor, jeg husker ikke hva logikken bak det var, haha 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:47

   Du hadde sikkert en god grunn, Hehe!

 • Reply Mariann 14. april 2019 at 19:01

  Husker at du fikk en del (negative) kommentarer på rougen og at du valgte å ikke bry deg nevneverdig om det 😉

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:47

   Det skjønner jeg godt at jeg ikke gadd å bry meg om! Sånt skal man jo finne ut av selv 😉

 • Reply R 14. april 2019 at 19:58

  Skulle så inderlig ønske det fantes et slikt abonnement der produktene var garantert ikke dyretestet, da hadde jeg kasta meg på tvert 🙏🏻

 • Reply J 14. april 2019 at 20:45

  Haha ånei, jeg brukte å nappe brynene ekstremt mye, de ble ikke så tynne men de havnet jo til slutt LANGT fra hverandre. Kjempe fin look! Godt facebook ikke var en ting da det stod på som verst heheh!

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:46

   Hehe! Jeg har dessverre tatt selfies i alt for mange år, så alt er liksom dokumentert 🙁

 • Reply Therese V 14. april 2019 at 22:18

  Mine grusomme skjønnhetsrutiner fra ungdomsskole/vgs:

  – Lyyys concealer som leppestift med lancome lipgloss over 🙄
  – Solpudder (isadora eller hm) over hele ansiktet
  – Helt rett hår med dyp sideskill, tupert med masse hårspray og sånn pulver
  – Dream matte mousse foundation. Finnes det en dårligere foundation???
  – Masse masse masse hvit eyeliner på våtkanten, og litt utenfor. For store, søte øyne 👎🏼💩

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:38

   HAHA, elsker det! Kjenner meg igjen i mye her 😀

 • Reply Oda 15. april 2019 at 09:46

  Har Goodiebox-skaperne en variant med kun hudpleie-produkter? Det er noe jeg ville vært interessert i! 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:38

   Meg bekjent finnes det bare én type Goodiebox nå <3

 • Reply Christine 15. april 2019 at 10:03

  Jeg dævver av latter her (helt alene på kontoret heldigvis) av bilder og kommentarer. Noe jeg husker spesielt godt er at da «Adelsten came to town» og alle jentene skulle ha lilla leppestift fra sminkeserien… krise. Vi så ut som vi var en gjeng Walking Dead! hahaha.

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:44

   Haha! <3 hva skjedde med sminketrender liksom. Sikkert ikke så mange år til vi ler oss i hjel av contouring-sminken heller ;p

 • Reply Lise 15. april 2019 at 10:47

  Herregud, jeg har faktisk fulgt deg gjennom alle disse bildene! Husker jeg så sånn opp til deg, og gjorde alt jeg kunne for å se ut som deg i perioden på bilde nummer tre, med den beige jakken 🙈

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:43

   Så koselig at du har fulgt meg så lenge!! <3 og uff, heltidsjobb å se sånn ut på håret da, haha!

 • Reply Aline 15. april 2019 at 12:51

  Øyenbryn ja…uff. Det er vel det eneste «gærne» jeg har gjort. Men til gjengjeld vil det alltid forfølge meg…de kommer jo ikke tilbake slik de var:( Så fælt med to tynne streker. Hva tenkte vi på??;)

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:38

   Uff ja, hvorfor!! <3

 • Reply Thea 15. april 2019 at 14:57

  Hei! Kan du komme med musikktips? Elsker musikksmaken din! Gjerne ukentlig<3<3

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 17:11

   Det skal jeg prøve å bli flinkere til <3

 • Reply Heidi 15. april 2019 at 15:06

  Haha, gøy innlegg! Vi har vel nesten alle vært innom øyenbrynskrisa, men bildene jeg virkelig gremmes av å se av meg selv er de fra perioden hvor babyblå shimmer-øyebskygge var det jeg brukte for å se pen ut.. Gjerne kombinert med en liten rosa Dongerijakke i kamuflasjemønster… Orker ikke 🙈

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:38

   Åh, shimmer-øyenskygge fra H&M var livet! <3

 • Reply Marte 20. april 2019 at 21:22

  Kjære tid, jeg husker deg sånn typ. På alle bildene! 😄 Har lest bloggen din i alle år, og føler jeg har fulgt deg gjennom de ulike kapitlene. Veldig gøy å se!

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:33

   😀 <3

  Leave a Reply