Hverdagsliv

WANNABE PARTYLØVER I OSLO BY

14. april 2019

HEI FRA OSLO 💛

Hei fra Oslo! Nærmere bestemt: Fra hotellsengen. Gravlyset og jeg har nettopp vært ute og hatt en sen lunsj på Sørenga, og tar oss en strekk i håp om at siste rest med skallebank skal forsvinne. I går var vi i surprisebursdag som en av mine beste venninner hadde stelt i stand for kjæresten sin.  koselig – selv om jeg blir helt nervøs på andres vegne når det gjelder sånne overraskelser. Alt jeg klarte å tenke på da jeg stod der og gjemte meg, var: Uff, stakkars, tenk om han kommer hjem og må skikkelig på do. Jeg tenker for mye – både på mine egne og på andres vegne. Det hele ble selvfølgelig vellykket, og det ble en fuktig kveld med hjemmelaget pizza, rosévin i lange baner og geléshots.

I dag var det to «partyløver» som våknet med full belysning, og med mac og kebab i senga. Det er da man priser seg lykkelig for at man egentlig ikke er partyløver, og bare havner utpå maks en gang i måneden… Vi har faktisk booket oss inn på hotellet for en ekstra natt, sånn at pendleren slipper unna en togtur. Passet meg veldig fint å ikke måtte sjekke ut av hotellet i dag, men bare kjøre helt chillemodus.

Nå får jeg beskjed om å klappe sammen macen. Vi skal ut og leve livet. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde en litt trøttere kjæreste. Fyllesyken hans kureres litt raskere enn min. Og så er han jo to år yngre, full av livsglede. Så gamlemor får vel bare fortrenge minnet av kebab og rosévin, slenge på seg kåpa og bli med ut i byen. Wish me luck, vi snakkes igjen snart 😹

8 Comments

 • Reply Eva 14. april 2019 at 21:35

  Hvor er kåpa fra?

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:45

   Norr 🙂

 • Reply Ida 15. april 2019 at 11:21

  Hei! Så fin kåpe! Hvor er den fra, og når er den kjøpt? 😍 har vært på jakt etter en i akkurat den lengden og fargen, men ikke klart å finne noen!

  • Reply Ida Wulff 15. april 2019 at 11:42

   Hei! <3 Den er fra et merke som heter Norr. Jeg har kjøpt den hos Neoz i Tønsberg, men har også sett den på nett hos Nelly! 🙂

 • Reply Nina 17. april 2019 at 09:26

  Lurer på hvor hanskene dine er fra? 🙂 Jeg kjøpte et par nå i vinter, men de var fine i ca 5 minutter.. Masse «rynker» i skinnet fra første bruk og det er ikke så fint synes jeg.

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:37

   Åh, jeg vet dessverre ikke! De var en gave <3

 • Reply Marte 20. april 2019 at 21:24

  Så utrolig fint outfit du har! Du ser så lykkelig ut Ida. Elsker måten du skriver på.
  God påske (selv om den snart er over). 😄

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:33

   Åå, takk snille du <3 <3 God påske til deg også 😀

  Leave a Reply