Hverdagsliv

SVAR PÅ FORRIGE UKES SPØRSMÅL

15. april 2019

Jeg har storkost meg i Oslo – se den søndagskvelden her, liksom! Men nå var det godt å komme hjem igjen. I skrivende stund sitter jeg med ansiktsmaske og høye skuldre, og håper på at ansiktsmasken skal få skuldrene til å senke seg, hehe. Blåmandag er et faktum for meg når jeg har vært ute og slurpet rosévin, det får jeg bare akseptere.

Her kommer svar på forrige ukes spørsmål 🖤

Jeg ser at du ofte spiser mat som inneholder laktose, og også reklamerer for mat som ikke er laktosefri/laktoseredusert. Er du ikke laktoseintolerant likevel? Det stemmer at jeg er laktoseintolerant. Men det betyr ikke at jeg ikke kan få i meg noe laktose i det hele tatt. Når man får vite at man er laktoseintolerant har man gjerne en periode hvor man er «avholds», for så å begynne å eksperimentere med hvilke produkter og mengder man tåler. Da finner man ut hva som går bra, og hva magen kan slite med. Jeg spiser fremdeles noen av tingene som egentlig ikke går så bra, men tar da noen tabletter på forhånd. Tablettene inneholder laktase, et enzym som hjelper tarmen med å bryte ned laktose (aka melkesukker). På den måten kan jeg for eksempel spise sjokolade, som jeg ellers ville blitt dårlig av 💕

Hva ga du Gravlyset i 20 månedersgaven? Og hvor var gavepapiret fra? Innholdet i gaven er hemmelig, men gavepapiret og kortet var fra Norli. Går fortsatt og tørker opp glitter, så vet ikke om jeg vil anbefale det… 😅

Hvor er den sorte blondekjolen din fra? Den er fra ByTimo. Syykt mange som lurte på den kjolen – jeg har dessverre ikke klart å finne den på nett, men kjøpte min hos ByTimo på Paleet i Oslo 😍

Hvor mange år tar du masteren over, siden du tar den på deltid? Tar man den på fulltid er det to år, på deltid er det fire år. Men man har mulighet til å fullføre på kortere tid når man går deltid.

Snakker du dansk i Danmark? Helst ikke! 👀 Dansken min er rusten, men jeg elsker å snakke dansk etter en flaske vin.

Hvorfor skal dere flytte til en annen leilighet når dere nettopp har kjøpt den dere bor i nå? Vi har straks bodd her i ett år. Men det er ikke noen annen grunn enn at vi fant noe vi syns var et drømmehjem for oss akkurat nå. Større plass, ved vannet, og foreldrene mine kjøpte i samme bygg 🙌🏻

Når ser dere for dere at dere kommer til å få barn? Det blir 100% sikkert ikke i 2019. Jeg skulle gjerne ha skrevet side opp og ned om disse planene, men må ta hensyn til at det involverer et annet menneske som ikke har lyst til å være så åpen om det før det er et faktum. Èn ting er sikkert, jeg gleder meg så utrolig mye og er helt sikker på at det kommer til å gi livene våre en helt ny mening. Ikke at livet ikke har mening i dag, men jeg har en rar følelse av at hele gjengen ikke er samlet enda. Hvis du skjønner.

Hvorfor er du helt hvit i tinningene? Regner ikke med at du kommer tilbake for å lete etter svar, men det er vel fordi jeg har bommet med sminken da vettu. Shit happens in the face 💩

Har du fått noen resultater av treningen? Ja, det vil jeg si at jeg har. Jeg har økt masse i vekter, og har så absolutt blitt sterkere. Føler meg også lettere og sterkere i hverdagen, nesten som om jeg er litt lettere på tå. Det hørtes kanskje helt rart ut. Utseendemessig vet jeg ikke, for jeg ville verken måle eller veie meg før jeg satte i gang, det ville blitt feil fokus for meg. Fyr løs hvis du har noen spørsmål til neste runde!

Nå skal jeg pakke ut av kofferten og få av meg ansiktsmasken som plutselig har sittet på alt for lenge. Og så skal jeg gjøre alt i min makt for å bli kvitt denne blåmandags-følelsen. Life is too good in the hood ✨

10 Comments

 • Reply Jeanett 15. april 2019 at 17:41

  Jeg tror og håper at det blir barn i 2020 🙌🏼🙊

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:37

   Hehe <3

 • Reply Linn 17. april 2019 at 10:47

  Nå har jeg brukt flere minutter av livet mitt til å studere tinningen din på de nyeste innleggene. Det er minutter jeg aldri får tilbake,og ikke klarte jeg å se at du var «helt hvit» heller. I ettertid tenker jeg at disse minuttene burde vært brukt til noe annet. Få meg en hobby,vaske gulv,se en serie eller gå en tur for eksempel.
  Hva er det rareste du har opplevd i kommentarfeltet i din tid som blogger?

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:37

   Hahaha, det er et veldig godt spm <3

 • Reply Mari 17. april 2019 at 11:23

  Så du ferdig Quicksand på Netflix og hva synes du om den?

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:37

   Fantastisk og grusom serie!

 • Reply Sol Helene 17. april 2019 at 22:02

  Plis skriv et innlegg om hvordan man jobber dersom man er influencer. Ingen andre som har skrevet om det før!

 • Reply Christine 23. april 2019 at 10:21

  Du kommer til å bli TIDENES gravid-og mammablogger!! 😍😍

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 16:12

   Åååå, tror du <3

 • Reply e-commerce 11. mars 2024 at 13:30

  Wow, awesome blog format! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole look of your website is excellent,
  let alone the content material! You can see similar here dobry sklep

 • Leave a Reply