Hverdagsliv

HØY PULS & HJEMMEKONTOR PÅ EKTE

17. april 2019

God dag i stuen💛 Har du tatt tidlig påskeferie? Det trodde jeg at samboeren min hadde. Men det viser seg at jeg har misforstått konseptet hjemmekontor. Jeg har en forestilling om at mange misforstår dette konseptet med vilje, men ikke Gravlyset. Han setter proppene i ørene, snakker høyt i telefonen og på Skype, og gjør det vanskelig for meg å leve livet mitt. Typ: Hvis jeg går på do nå, er det et helt møterom i Oslo som hører at jeg skyller ned? Kan jeg gå på kjøkkenet og ta meg et knekkebrød nå, uten at det virker som om jeg snoker? Og når er det egentlig lunsjpause på et hjemmekontor? Når hjemmekontoret er ferdig for dagen, har det vært helt andre interesser enn meg på menyen. La meg nevne to: Game of Thrones og Champions League. Så det har vært noen tøffe kjærestedager her. Et av de ti kjærestebud: Du skal ikke ha andre interesser enn meg. Hehee, bare tuller.

Nå høres det kanskje ut som om jeg sitter i en stol og venter på at Gravlyset har tid til meg. Det er egentlig ikke sannheten. Jeg har så mye jeg skal gjøre før det blir påske i morgen, at jeg faktisk har litt høy puls. Og da ender det gjerne opp med at jeg gjør litt av alt, men sliter med å få fullført noe helt. Og så er det selvfølgelig litt distraherende at det er noen andre her hjemme, som sitter og snakker høyt i telefonen. Men i dag er siste sjanse, så i dag må jeg. Det er litt vanskelig å prioritere når alt er like viktig. Jobb, skole og leilighetssalg – hvorfor har ikke døgnet flere timer? Eller: Hvorfor er jeg ikke mer effektiv? Fred være med meg, når denne dagen er over. Da blir det påskegodis og avslapning over hele linja. Hva gjør folket i påsken? Det har vært unormalt stille i kommentarfeltet mitt de to siste dagene, så jeg ser liksom for meg at alle har reist avgårde på fjellet allerede. Selv skal jeg ikke på fjellet, jeg skal hjem til mitt kjære Danmark 💛💛

Vi snakkes snart igjen 😀

16 Comments

 • Reply Maren 17. april 2019 at 14:06

  Vi er på vei til Norefjell 🙂 Tenkte å legge inn en liten stopp i Tønsberg – har du tips til spisested? Klem

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:37

   Beklager at jeg ikke så kommentaren din før nå <3 Til neste gang: Kanskje The Sense? Håper du har kost deg på Norefjell 😀

 • Reply Anne Kristine 17. april 2019 at 16:53

  Hjemmekontor er jo det som funker aller best når en har heftig mye å gjøre på jobb. Da får en gjort massevis uten å bli forstyrret av kollegaer, f.eks. Meeeen finnes jo selvsagt «gjemmekontor» også, altså de dagene hvor det er digg at ingen ser at en ikke er så innmari produktiv;)

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:36

   Haha, gjemmekontor <3

 • Reply Hana 17. april 2019 at 18:20

  Finpusser på leiligheten før foto og visning neste uke! Håper på å bli ferdig i løpet av fredag så vi kan slappe LITT av i påska 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:36

   Håper alt har gått som smurt, lykke tilm ed salg 😀 <3

 • Reply Jenni 17. april 2019 at 19:05

  Ha ha, hjemmekontor er ingen spøk. Balanse er nøkkelen😄. Her blir det hjemme/by påske. Elsker det. God påske til dere. Kos dere i Danmark med familien. Klem

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:36

   God påske og stor klem til deg <3 <3

 • Reply Thea Gullichsen 17. april 2019 at 19:47

  Er selvfølgelig ikke på fjellet, men i flotteste Danmark! (det eneste rette i påsken hehe)
  God påske! <3

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:36

   Heia Danmark, og god påske til deg! Håper du har kost deg <3

 • Reply Ingvild 17. april 2019 at 20:04

  Godt å høre at det er flere som jobber! Her er det sjukehusjobb på dagtid, før trening, så skolejobb på kveldstid. Og sikling over snaps og storys fra påskefjellet ofc. Men fra og med i morra blir det bypåske! God tur til danmark 😊🐣

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:35

   High five til deg, du er flink!! <3

 • Reply Lise Marie 17. april 2019 at 21:07

  Her var håret ditt skikkelig fint! 😀 Jeg har faktisk ingen store planer. Ble nettopp singel, så satser på at noen av venninnene mine tar ansvar – og sørger for at jeg har sånn passe promille gjennom hele uka. De har heldigvis bypåske, sammen med meg. Håper egentlig at påsken går fort. :-p Men dine påskeplaner høres veldig hyggelige ut! 🙂 God påske til deg! <3

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:35

   Kos deg MASSE med singeltilværelsen <3 <3 Og riktig god påske!

 • Reply Camilla 22. april 2019 at 21:50

  Hvor er kåpen fra? 🤩

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:22

   Merket heter Norr <3

  Leave a Reply