Hverdagsliv

KLAR FOR PÅSKEFERIE

17. april 2019

Reklame for Cliniderm / 30% på ansiktssol hos Apotek1

SMIL, DET ER PÅSKEFERIE 🐣

Ding ding! Klokka har passert 17, og det er offisielt påskeferie her i heimen. Jeg har gledet meg så til denne påskeferien. Ikke nok med at det er et skråsikkert vårtegn – jeg skal reise bort med tre av mine favorittmennesker. For å besøke enda flere favorittmennesker. Grytidlig i morgen, setter mamma, pappa, Gravlyset og jeg oss i bilen, og setter kursen mot min fødeby: Odense. Der sjekker vi inn på hotell, og skal bruke dagene på familie, på å reise til sommerhuset og på å nyte bypåsken. Odense er en så fin by, og forhåpentligvis får vi strålende vær ☀️

Det er sikkert mange som skal eksponeres for sola i påsken, og i den anledning vil jeg presse inn noen siste solkrem-ord før påskeegg og skistaver tar fullstendig overhånd. 

💛💛💛

I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle om 3 ansiktsprodukter fra Cliniderm, som er like fine å bruke i hverdagen som i påskeferien. De funker supert både med og uten sminke, og er såpass små at de passer i enhver veske.

💛 Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF 50: Du er kanskje lei av å høre meg snakke om Light & Mattifying-produktene fra Cliniderm, men det er ikke uten grunn at jeg maser om dem. For deg som vil ha en solkrem til ansiktet som smelter inn til huden, lar deg bruke sminke, ikke blir klissete og fet: This is the one. Den tetter ikke til porene, og den aktive ingrediensen Zink PCA motvirker at du får kviser. Jeg har for det meste brukt en lavere faktor i ansiktet, men har bestemt meg for å gå helt opp til faktor 50 nå.

💛 Sun Stick 50 +: Denne lille sticken er ny fra Cliniderm, og ny i solkrem-samlingen min. Den brukes til å beskytte ekstra utsatte områder for sol. Du kan for eksempel bruke den på føflekker, ører, nese ++. Super enkel å påføre, og etterlater ingen hvit hinne. Jeg har ikke  mye erfaring med denne enda, men er sikker på at den blir en favoritt.

💛 Lip Protection Sun Gloss i fargen Pink Pearl: Hvor genialt, en solbeskyttelse til leppene med nyydelig farge. To fluer i én smekk – men hvis du handler solkrem på budsjett, så kan Sun Stick 50+ brukes til leppene også. Du trenger ikke begge deler, selv om det er veldig fint med den som gir farge 😀
Alle tre produktene er som nevnt helt fantastiske hverdagsprodukter – og nå er alle på tilbud hos Apotek1. De har nemlig 30% rabatt på ansiktssol nå, så da kan det jo lønne seg å hamstre noen fornuftigheter 🛍

Apotek1 har faktisk laget en samleside med mine favorittprodukter fra Cliniderm, som kan kjøpes både på nett og i butikk. Siden finner du HER.

Nå skal jeg endelig pakke kofferten – selv om pappa blir like oppgitt hver gang jeg drar med meg koffert på roadtrip. Men er det ikke riktig at sånne små trillekofferter kun har plass til toalettmappe? Og i myk bag blir jo alt krøllete og most. Nei, koffert er livet.

Da gjenstår det bare å si GOD PÅSKE 💛 Jeg håper du får en fantastisk en, med masse godteri, mennesker du er glad i – og solkrem!

4 Comments

 • Reply J 17. april 2019 at 23:35

  Hei Ida. Når smører du på solkremen i den daglige «skjønnhetsrutinen» din? Før eller etter dagkrem? Har som mål å bli flinkere med solkrem til hverdags og ikke bare på ferie, men syns det fort kan bli litt kliss under sminke.
  Ønsker deg en god påske🐣

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:35

   Prøvd litt forskjellig, men helst solkremen først <3 Goood påske!

 • Reply Anonym 21. april 2019 at 00:07

  åå hvor er kimonoen din fra? den var så fin!

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:33

   H&M <3

  Leave a Reply