Hverdagsliv

VONDE FØTTER SKAL IKKE ØDELEGGE FESTEN

19. april 2019

Reklame for Skoringen

SKOENE SOM REDDER FEIRINGEN 👏🏻

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sittet på fest, i en bursdag eller i en middag og prøvd å kose meg, men alt jeg har klart å konsentrere meg om er de vonde føttene mine. Gnagsår og trange sko høres jo ut som tidenes fillesak, men når man først sitter der med kjøttsår inntil beinet og en lilletå som har lagt seg over nabotåa… Det er ikke lett å gi av seg selv i en samtale 😂 Jeg har faktisk pleid å ha med meg flip flops i veska når jeg har vært på byen, sånn at jeg kan ta på meg dem når jeg forlater et utested. Livet.

Nå er mai måned rett rundt hjørnet, og i den anledning tenkte jeg å tipse om noen dødsfine, komfortable og ganske rimelige hæler som passer til festlige anledninger. Som du kanskje har fått med deg er jeg ambassadør for Skoringen, og de har de perfekte sandalene med hæler, som passer til 17. mai, bryllup, konfirmasjon og sommerfester. Du har sikkert sett meg i denne type hæler før – nå har jeg byttet ut alle med Skoringen sine. Ikke bare fordi jeg er ambassadør, men fordi de er så komfortable at man tror det er en spøk.

FESTSKO FRA SKORINGEN FINNER DU HER👈🏻

Dette er skomodellen jeg snakker om. En sandal med hæler og åpen tå, fra merket B&CO. Reimen rundt ankelen er justerbar, og sålen har en slags skinnpute som gjør at skoen føles myk å gå på. Hælen er bare 5 cm høy, så disse kan man løpe rundt på hele dagen.

Sandalen kommer i hvit, beige, rød og sort. De jeg har på meg på bildet er hvite 💛Alle disse festsandalene finner du hos Skoringen HER.

Jeg har også fått min egen samleside med mine favoritter her. Og hvis du er på jakt etter bunadssko, så har Skoringen det også 😀

Og husk: Hos Skoringen kan du handle både på nett og i fysiske butikker. Skal du handle på nett, så er skoene i dette innlegget helt normale i størrelsen 💛

6 Comments

 • Reply Guro 19. april 2019 at 18:46

  Hvor er den nydelige kjolen fra?😍

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:34

   Den er fra ByTimo :*

 • Reply Else M 20. april 2019 at 00:13

  Så fin! 🤩🌸

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:34

   <3 <3 <3

 • Reply Anonym 20. april 2019 at 15:48

  Er det de fra tamaris, clarks eller vagabond?

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 10:33

   B&CO 🙂

  Leave a Reply