Hverdagsliv

BARNDOMSMINNER & FAMILIE I FARTA

22. april 2019

EN HILSEN FRA SOMMERHUSET 🐚

Her har jeg løpt rundt helt siden jeg lærte meg å gå. Ut til sommerhuset. Mase seg til størst mulig kuleis – med guf, flødebolle og syltetøy på toppen. Spise en tredjedel, bli kvalm. Spille minigolf, dytte robåten ut i vannet, ligge i sofaen og se på eneste eksisterende TV-kanal mens det knitrer i peisen, plukke bringebær i hagen, dusje raskt for å unngå kaldt vann, grille på terrassen og gå i kiosken hvor man må bestille smågodt fra en meny. Krølle tærne i den hvite sanden, finne rare skjell, spise hotdog i smug etter middag bare fordi jeg elsker hotdogs. Spille kort med en kortstokk som mangler kort, sitte stille alt for lenge mens farmor tegner et bilde av meg som ikke ligner, ligge på teppe i hagen og myse mot sola. Barndomsminner!

Nå vet jeg ikke hvor mye lengre sommerhuset kommer til å være, men det var fint å stikke innom nå i påsken. Og jeg har bestemt meg for at jeg skal tilbake i sommer, for hvem vet. Kanskje det blir den siste? Da skal jeg være der uten sminke, glattetang og internett. Uten sko. Helt til den rastløse følelsen som klør på innsiden av ribbeina går over, og jeg får ro i sjela på ekte. En svart liten TV-boks med én kanal kan virkelig gjøre det med en. Jeg skulle til å skrive at jeg nyter late dager i Danmark, men finnes late dager i det hele tatt i vokabularet når man er på familieferie?! Jeg har så vidt rukket å vaske håret på denne turen. Med papsen bak rattet er det virkelig ikke tid til min langsomme morgenrutine. Han er typen som sitter klar i bilen tjue minutter før avtalt tid, og det er sånt som egentlig gjør meg sprø. Ting går ikke fortere når noen sitter og venter. Men herregud – vi kommer oss i hvertfall frem til påskelunsjer og familiemiddager, om det så er med ullete hår og halv sminke på. Hehe.

Skulle gjerne vært i Danmark lengre, men nå ser jeg frem til å komme hjem og for alvor starte med boligsalget. Den kommende uken kommer det blant annet takstmann og fotograf, og det er såå mye som skal fikses og ordnes.

Nighty night 💛

10 Comments

 • Reply Beate 22. april 2019 at 10:48

  Hei skjønne deg!❤️ Høres hærlig ut! Virker som dere har hatt en fin påske! Danmark er nydelig! Skal dere ikke ha sommerhuset mer siden du skrev noe om det? Digger deg!❤️ Store klemmer!❤️

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:13

   Det er usikkert om sommerhuset blir med videre, det er farmor og farfar sitt. Klem til deg <3

 • Reply Hanne 22. april 2019 at 15:20

  Skal dere selge feriehuset i Danmark?😳 Ser jo ut som verdens nydligste plass

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 20:57

   Det er farmor og farfar sitt, så ikke vi som skal selge i såfall <3

 • Reply Ida 22. april 2019 at 18:51

  Så herlig. Jeg drømmer om et sommerhus i Danmark! 😍 hvilken solbrillemodell har du? De så helt perfekte ut og jeg har lett i en evighet!

  • Reply Ida Wulff 22. april 2019 at 20:57

   Céline Audrey 😀 <3

 • Reply Hanne 23. april 2019 at 14:15

  Hvilket merke er den nydelige kåpen?<3

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 16:09

   Norr <3

 • Reply Marita 25. april 2019 at 17:27

  Hei,
  Hvor er kåpen og solbrillene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:18

   Kåpe fra Norr og solbriller fra Céline <3

  Leave a Reply