Hverdagsliv

EKTE KJÆRLIGHET & ET GODT TILBUD

22. april 2019

Reklame for Good For Me / Rabattkode ida20 gir 20% ekstra rabatt

HEI FRA TERRASSEN 💛☀️

Hei og hopp!

Så var påskeferien over for denne gang, og jeg er godt fornøyd. Fine dager med familien, blå himmel med sol og masse god mat. Litt for mange timer i bil, men det hører jo med. Mot slutten av hjemreisen arrangerte jeg quiz for pappa og Gravlyset – det ble høy temperatur og litt for mye vinnerinnstinkt. Men det får jo tiden til å gå! Etter året mitt som pendler er jeg blitt ganske flink til å ha sjelero når jeg må sitte på transport over lengre tid. Jeg zoomer helt ut og forsvinner i mine egne tanker. Og vips, så har det gått en hel time. Jeg vet egentlig ikke om det er en bra ting?! Når det skjer i hverdagen så taper jeg jo masse tid, haha. 

ALDRI EN DAG UTEN BETAKAROTEN GOLD FRA GOOD FOR ME ✨

Det er som vanlig godt å komme hjem igjen. Ekstra digg når man har tusen oppgaver som venter her hjemme. Denne uken kommer fotograf for å ta bilder av leiligheten vår – men det stanser ikke meg i å slappe av liittegrann på terrassen, med en god bok og sola som varmer. Deilig å kunne bruke terrassen igjen, etter alle disse kalde vintermånedene. Blir som å få et ekstra rom her hjemme.

Jeg skulle nettopp til å si at jeg er godt i gang med å spise Betakaroten Gold før sommeren, men sannheten er jo at jeg spiser det året rundt. Det gjør jeg fordi jeg syns det gir huden min en fin glød. Og når jeg først ligger i sola, så er min erfaring at jeg ikke får soleksem når jeg har spist betakaroten en stund.

Betakaroten Gold er 100% vegansk og er utviklet med kokosolje for bedre opptak. Jeg spiser 2 kapsler hver eneste dag, og har gjort det i mange år. Med noen få unntak så klart, det skjer jo at man glemmer. I’m only human!

Snakker om mange år. Da jeg begynte på dette innlegget, bladde jeg meg tilbake i arkivet for å finne ut hvor lenge jeg faktisk har brukt Betakaroten fra Good For Me. Det første sporet finner jeg i 2015. Look at this! Hvis ikke dette er ekte kjærlighet, så vet ikke jeg. Burde jeg heller laget en slik collage og skrevet noen fine ord om kjæresten min? 😂

Poenget er: Dette produktet er jeg så innmari fornøyd med, og jeg kommer til å være trofast mot det lenge etter at jeg legger ned bloggen min og må bruke pensjonen min på Betakaroten. Hvis det er lov å sette det såpass på spissen… Det er fint å vite at det er et norsk firma som står bak denne type produkter, og at dosen man tar er trygg. Throwback til ungdomsårene, da jeg kjøpte helt vill betakaroten på svenskegrensen. Good For Me gir nå alle nye kunder en intropris på Betakaroten Gold, hvor du får 50% rabatt på din første leveranse. Med rabattkoden «ida20» får du 20% ekstra oppå der igjen. Dét er et godt tilbud 👀 Rabattkoden er forresten gyldig til 6. mai!

Du kan bestille Betakaroten Gold HER 💛

Peace & Love

22 Comments

 • Reply Maria 22. april 2019 at 21:27

  Kan man bruke dette når man ammer?

 • Reply Mia 22. april 2019 at 21:58

  Hvor lenge må man bruke produktet før det får effekt? Hilsen likblek………. 😂

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 12:18

   Hehe 😀 Jeg vil si i hvertfall et par uker, det er så individuelt! <3

 • Reply Elisabeth 23. april 2019 at 00:10

  Aaaah, damnit. Bestilte en pakke før i dag, skulle ha ventet et par timer så jeg fikk med meg rabattkoden din. 😣

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 12:18

   Åh, det var synd! Next time 😀 <3

 • Reply Oda 23. april 2019 at 06:27

  Hvor er de fine grå pottene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 12:18

   De er fra Hay 🙂 <3

 • Reply Anonym 23. april 2019 at 11:10

  HVOR har du kjøpt den gul-grønne lange toppen (?) som er i midten av kollasjen din? 😍

  Herregud, så fin!!!

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 12:18

   Troor du mener den som er en strandkimono?! I såfall er den fra H&M, men det er jo flere år siden <3

 • Reply Karoline 23. april 2019 at 12:30

  Hvor er den hvite blusen din fra?😍

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 16:09

   Nelly <3

 • Reply Iselin 23. april 2019 at 13:25

  Hei! Hvor er teppet i fra?:)

  • Reply Ida Wulff 23. april 2019 at 16:09

   Kremmerhuset, men det er fra i fjor :*

 • Reply Sara 23. april 2019 at 18:06

  Hei! Må man ha abonnement for å bestille betakaroten gold? Kunne tenkt meg å teste denne sommeren uten å være bundet opp 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:22

   Ja, det må man. Men er mulig å bestille og så si opp <3

 • Reply Stine 23. april 2019 at 20:14

  Lurer på å bestille, men har prøvd andre merker med betakartoten. Men disse luktet såå grusom at man brakk seg, så klarte å ta svært få. Lurer på om disse lukter/smaker noe?

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:22

   Virkelig intenting! Dette er glatte kapsler <3

 • Reply Anonym 24. april 2019 at 10:28

  Hei! Hvor er buksen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:21

   Lee :*

 • Reply Caroline 24. april 2019 at 12:33

  Hvor er den lysegrå buksen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:21

   Fargen er misvisende, vanlig dongeri fra Lee <3

 • Reply Marie 24. april 2019 at 22:21

  Vet du om man kan bruke dette produktet mens man ammer? 🙂

 • Leave a Reply