Serietips og musikk

EN SISTE FRIDAG

22. april 2019

Jeg holdt på å droppe dette innlegget, ettersom sola skinner og folk legger ut så fine bilder fra skisporet på Instagram. Men: La oss bare være ærlige. Noen av oss er sløve bananer, som bare vil nyte én siste fridag. Så! Her kommer noen tips til hva du kan streame i kveld, mens du spiser opp siste rest av påskeegget og lader opp til en ny uke 🐣💛Cheat: Denne britiske miniserien ble slukt rått her i går kveld! Vi kunne rett og slett ikke legge oss før vi hadde sett den ferdig. En psykologisk thriller som handler om forholdet mellom en student og en professor. Det starter uskyldig med at professoren tar studenten i juks, og såå går alt til helvete. Sykt spennende, og du kan se hele serien på Sumo.

Quicksand – Størst av alt: Dette er den beste serien jeg har sett på lenge. Også første gang på lenge Gravlyset ikke har lukket øynene mens vi har sett på serie, og forsvart det med at han hviler litt men hører alt. Serien sirkler rundt en skolemassakre og et usunt kjærlighetsforhold. Du kan streame alt på Netflix! Please do hvis du ikke allerede har gjort det.

Drapet i Holmenkollen: True Crime fra lille Oslo. En dansk kvinne blir drept i huset sitt i Holmenkollen, og datteren hennes er eneste øyevitne. Mange år etterpå kommer datteren tilbake til Oslo for å prøve å finne ut av hva som egentlig skjedde. Du kan se alle episodene på Dplay.

Wisting: Basert på to bestselgere av forfatteren Jørn Lier Holst. Jeg elsker å lese krim, og jeg elsker å se krim. Selv om jeg blir litt redd, hehe. Det har bare kommet ut tre episoder så langt, men jeg syns plotet virker kjempespennende. Et lite minus for noe Hotel Cæsar-skuespill – noen ganger blir det bare så rart på norsk, eller hva? Ellers: Tipp topp tommel opp, og du kan se de tre episodene på Viaplay.

Kos deg masse på denne siste fridagen, det skal jeg 💛💛💛

3 Comments

 • Reply Marie 22. april 2019 at 12:49

  Takk for tips! Bør vel sjekke ut Quicksand 🙂

  Et tips tilbake er den nederlandske/belgiske krimserien De Dag som ligger på NRK! Vil si det er en blanding mellom La casa de papel (papirhuset/money heist) og broen! Handler om en ran og gisselsituasjon i bank, der annenhver episode er fra politiets sted, og de andre er fra gjerningsmennene og gislene. Kjempespennende og bra 😀

  Nyt siste påskedag <3

 • Reply Anne 25. april 2019 at 00:55

  Skulle vel stått beste bloggeren* haha. Hilsen lektor. Gikk litt fort!!

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:19

   Jeg slang en skriveleif tilbake, så det så ut som vi var i samme båt <3

  Leave a Reply