Hverdagsliv

BOLIGSALG ER MYE GREIER

25. april 2019

💛💛💛

He-rre-gud som jeg har stresset de siste dagene. Ettersom jeg styrer mine egne dager føler jeg ikke at jeg har lov til å være stressa eller sliten, men jeg tar en liten bit av den kaka i dag. I går kveld ble vi endelig helt ferdig med forberedelser til boligsalg. Takstmann har vært her, bildene er tatt – og leiligheten er strøken som et museum. Om det bare kunne sett sånn ut hver eneste dag! Men det er vel på tide å åpne skapne og la jakker, sko og overflod velte ut. Det skal få lov til å komme frem igjen, men bare i litt over en uke. For da nærmer det seg visning, og det skal vaskes, ryddes og gjemmes igjen.

Gravlyset blander seg alt for mye, forresten. Til mann å være. Han satte seg helt på bakbeina over noen puter jeg hadde kjøpt til terrassen, men jeg fikk heldigvis støtte av svigermor. Jeg er veldig glad for å leve likestilt, altså. Helt til det kommer til interiør. Bare hold kjeft og vær glad for at jeg gadd å bruke fritiden min på å gå og kjøpe puter!

Ellers har jeg lært en ting i prosessen. Vindusvask skal jeg holde meg langt unna resten av livet. Kvelden før visning tok Gravlyset seg en velfortjent Game of Thrones-pause. Som eneste homo sapiens som driter langt i drager og prinsesser, tok jeg kluten fatt og gjorde mitt beste for å rengjøre de pollen-dekte vinduene. Vi har jo egentlig folk til den slags – men alt for sjeldent. Det var et mindre smart prosjekt å begi seg ut på. Til tross for at jeg fulgte papsen sine kjerringråd, lignet vinduene bare mer og mer på en regnbue. Så før visning tror jeg pappa skal få svinge seg i vinduskarmene her…Nå skal jeg straks løpe avgårde til PT-time. Jeg har ikke trent siden før påske, og det føles som en evighet siden. Synd, fordi jeg følte meg så sterk. Nå føler jeg meg som et vandrende påskeegg. Og så har jeg spist kake til lunsj. Riktig nok en raw-kake, så det teller vel som frukt & grønt? Ehe.

Vi snakkes seinere 🙋🏼

16 Comments

 • Reply Ulrikke 25. april 2019 at 12:59

  Hei! Hvor er det bestikket ditt fra, så veldig fint ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:18

   Kremmerhuset :*

 • Reply Hedvig 25. april 2019 at 16:56

  Hahaha, jeg kommenterer sjelden – selv om du virkelig er favorittbloggeren – men nå måtte jeg bare. «Som eneste homo sapiens som driter langt i drager og prinsesser..» LOL! Du skriver så bra 😀 Jeg har heller aldri sett en eneste scene av GoT, og samboeren min er sjokkert :p Keep up the good work og kom gjerne med flere filmer! Den hvor du og Gravlyset er på biltur/»øvelseskjøring» var legendarisk, da gliste til og med samboeren da jeg viste han 😉

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:18

   Haha!! <3 Liten stans i vlogginga nå, men skal prøve igjen snart 😀

 • Reply Trine 25. april 2019 at 18:14

  Liten tips om vinduene, jeg veit at mange nye leiligheter/hus blir det satt inn vinduer som er selvrensende. å da må du bare bruke vann og ikke noe såpe for da blir det ikke sjåan ut etter på🙈
  Hilsen renholder

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:18

   Er det sant! Kanskje det er sånn her :O

 • Reply Aline 25. april 2019 at 18:46

  Kjente mer så igjen i forhold til vindusvask…greier det ikke jeg heller;) Og hva er det for noe med games og thrones. Jeg nekter å se på drager og andre merkelige vesner. Nei takk! Godt det ikke bare er meg;)

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:17

   Haha 😀 Livet føles for kort til drager ja…

 • Reply Linn 26. april 2019 at 15:42

  Brøt ut i latter av game og thrones, jeg føler meg også som eneste i verden som ikke ser på det!Har ikke sett et sekund, for når du forteller meg at det er drager der, gidder jeg ikke,ass!
  Samboeren min bryr seg i overkant også, og han er eiendomsmegler, så noen ganger må jeg faktisk føye meg for ideer som virker helt bak mål, som faktisk ender opp med å være bra…Storsett får jeg ordne som jeg vil, og vi har ganske lik stil,da!

  Vindusvak…Bruk rent vann, en tørr klut som IKKE loer, og tørk skikkelig. Ikke til du tror det er tørt, men til du har gnudd og gnudd og gnudd….og gnudd.. Hater vindusvask!

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:16

   Godt å høre vi er flere! <3 Men åh, en eiendomsmegler må da få bry seg! Gravlyset har ingenting i bagasjen som tilsier at han skal få kritisere pynteputene jeg kjøper, hehe…

 • Reply Emma 27. april 2019 at 10:47

  Hei! Er nysgjerrig på hvilken farge dere har valgt på kjøkkenet i deres nye leilighet? Skal selv velge ut farge mv. og synes det er vanskelig. Ha en fin dag 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:15

   Vi skal ha sort kjøkken fra Svane, med spiler på dørene nede. På veggene skal vi ha fargen kalk <3 Jeg ville gått for svart eller hvitt kjøkken (ikke høyglans), da står du fritt til å male veggene nesten som du vil. Lykke til med valget 😀

 • Reply Hilde 28. april 2019 at 19:38

  Vindusvask altså😖 Vi har hatt visning i ettermiddag, og før vi dro skulle jeg bare tørke litt mer over vinduene i stua hvor sola skinner rett på (vasket de til fotografering). Når jeg kom hjem nå ser jeg at jeg bare har dratt pollen utover og vinduene er mer skjoldete enn noen gang🙈 Jaja.. får håpe det ikke er det som hindrer de som var her i å legge inn bud😅

  Men egentlige grunnen til at jeg kommenterer, er at jeg bare må få sagt tusen takk for tips om Sensai foundation og solpudder!! Fant igjen et innlegg fra for en stund siden når jeg lette etter tips til foundation. Og herregud.. endelig føler jeg huden er fin hele dagen🙌🏼
  Og siden jeg aldri har kommentert på bloggen din før selv om jeg har fulgt deg i maange år, så kan jeg jo avslutte med at du å si at jeg synes du skriver utrolig bra – morsomt og gjenkjennelig! Så keep up the good work og lykke til med salg!😉👌🏼

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:18

   Håper det gikk bra med salget! Og yey, så gøy at du likte sminken 😀 Veldig fornøyd selv! Lenge siden jeg har byttet ut hudsminke nå for å si det sånn! Tusen takk og klem til deg 😀

 • Reply Julie 29. april 2019 at 15:44

  Beste vindusvask-tipset: Varm vann og zalo. Vask med ren klut, bruk så nal og et rent håndkle. Null striper og regnbuer ;).

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:13

   Takk for tips <3

  Leave a Reply