Hverdagsliv

GRILLING I REGNVÆRET

25. april 2019

 Reklame: Kjolen min er fra Floyd by Smith

KJOLE HER 🌸

Noe av det beste her hjemme med at det er vår, er at vi tror det er sommer. Plutselig går vi med bare føtter og begynner å grille til middag. Er det bare jeg som syns at grilling gjør middagen så mye enklere?! Kanskje fordi det er mannen som griller. Jeg står for tilbehøret, og han står ute i osen og fikser resten.

I dag ble det marinert kyllingfilet, mango- og avokadosalat og vannmelonsalat. Vannmelonsalat må være mitt favoritt-tilbehør! Med ristede pinjekjerner, fetaost, sitronsaft, olje, salt og pepper. Og egentlig mynte, men det fant jeg ingen steder i dag.

Da vi skulle sette oss ned og spise begynte det å pøsregne. Sånn skikkelig. Men vi har overbygd terrasse, så det er null stress. Sommerstemning ble det uansett 💛Kjolen jeg har på meg er en sånn perfekt hverdagskjole som jeg elsker å gå med når det er tid for å ta av seg strømpebuksa. Veldig fin med en sort skinnjakke og nudefargede sko 😻 Du finner den HER.

Er du på vårkjole-jakt kan jeg anbefale å sjekke ut resten av utvalget til Floyd nå også. Det finner du HER. Alle kjolene til Floyd er normale i størrelsen, til sammenligning bestiller jeg alltid medium.

Ellers har vi fått bildene fra boligfotograferingen nå! Veldig gøy og litt rart å se hjemmet vårt gjennom noen andre sine øyne. Jeg har i hvertfall aldri klart å ta så fine bilder av leiligheten vår. Men jeg har jo heller ikke en fire meter lang stang som kan ta bilder av balkongen utenifra, hehe. Skal spørre om jeg får lov til å dele noen av bildene her.

Nå er det opphold, så vi skal ut og sanke noen skritt på hver vår klokke 🤓 Ønsker deg en finfin kveld!

14 Comments

 • Reply Anonym 25. april 2019 at 20:50

  Den karaffelen😍😍 hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:17

   Eva Solo <3

 • Reply Kristin 25. april 2019 at 21:01

  Du ser så flott ut!! 🤩 Hvor er den fine vannkaraffelen fra?

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:17

   Takk snille du <3 Karaffelen er fra Eva Solo 🙂

 • Reply Isabel 25. april 2019 at 22:57

  Hei! Hvor er maleriene på veggen fra? ☺️

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:17

   Kjøpt på salg hos Kremmerhuset! Nesten too good to be true 😀

 • Reply Beate 26. april 2019 at 10:47

  Hei skjønneste!❤️ Selvfølgelig har du også lov til å føle på stress og greier! Det er jo nødvendig ikke det letteste å være sin egen sjef! Det kreves jo mye struktur! Synes du er flink jeg! Ha en fin helg dere 2 fine!❤️Stor klem❤️

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:16

   Så god du er <3 <3 Stor klem til deg også!

 • Reply Maria 26. april 2019 at 12:43

  Hvilken farge har dere på veggen i stuen? Og er dere fornøyd? Den ser veldig fint ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:14

   Kalk og Dempet sort 😀 <3

 • Reply Sultenjente94 26. april 2019 at 22:36

  Kan du væææær så snill og dele oppskrift på begge salatene?! Så helt amazing gode ut.

  • Reply Ida Wulff 27. april 2019 at 17:03

   Haha, elsker navnet ditt! Skal lage et innlegg <3

 • Reply Renate 27. april 2019 at 12:30

  Wow😍 Hvor er de flotte bildene over sofaen fra?

  • Reply Ida Wulff 27. april 2019 at 17:02

   Kremmerhuset! 😀😀

  Leave a Reply