Hverdagsliv

MENN SOM DANSER

27. april 2019

HAPPY SATURDAY 💋

I dag misunner jeg alle som er single, og kan gjøre som de vil. For jeg må ta toget inn til Oslo og dra på konsert med Gitarkameratene. I regnvær. Og med tidenes støleste lår. Å ha kjæreste er hardt arbeid – også på lørdager. Hehe. Jeg tuller sånn halvveis, og er litt morgengretten. Har drømt hele natten at jeg har vært på en vill date med han skuespilleren som har blondt hår og en veldig karakteristisk nese – nå googlet jeg actor nose, og fant ut at han heter Owen Wilson. Uansett. Hvor enn vi gikk, og uansett hvor offentlig vi var, hoppet han opp på bord og benker, og begynte å utføre skikkelig Magic Mike-stripping. Jeg var så flau og kunne ikke stanse det. Kunne ikke gå hjem heller, måtte bare bli med videre. Jeg våknet helt svett, og måtte gi Gravlyset en klem fordi han ikke er en spesielt dansete fyr. Mulig det er kjønnsdiskriminerende av meg, men menn som danser for mye er ikke helt min cup of tea…

Morgengrettenhet og dansende menn til side: Dette blir nok en veldig fin helg. Her hjemme startet den med å grille til taco, og spise ute på terrassen. Etterfulgt av popcorn-spising og serietitting i senga. Har du smakt Firstprice sitt popcorn, som kommer i et langt rør?! Jeg gir det terningkast 6. Vi er forresten stuck i påskekrim-modus, og begynte å se på Den som dreper på Viaplay. Har ikke kommet så langt enda, men tror den er å anbefale også. Veldig spennende så langt! 💕Nei, nå må jeg starte dagen! Før avgang til Oslo skal jeg rekke å vaske tøy, vaske hår og dra på hudanalyse.

Ha en fantastisk lørdag, håper været er finere hos deg enn hos meg ✨

17 Comments

 • Reply Eline 27. april 2019 at 11:33

  Hvor kjøper du hårbånd som på bildet??? <3

  • Reply Ida Wulff 27. april 2019 at 17:02

   Husker ikke hvor dette er fra, men ser dem i mange frisørsalonger <3

 • Reply Linn 27. april 2019 at 11:52

  Den som dreper – Mørket? Den er dritbra! Jeg var mørkredd fra før av men det ble helt krise etter den 🤣

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:14

   Jaa! Vi har 3 episoder igjen, så nervepirrende!! :O

 • Reply Sara 27. april 2019 at 13:43

  Hei!
  Jeg lurer på hvordan du holder den hvite benkplaten din på kjøkkenet flekkfri? Jeg har nettopp pusset opp kjøkkenet og fått ny benkplaet som er hvit, men sliter med at noen flekker «sitter igjen»… Har du noen tips? Din så veldig fin og hvit ut!

  • Reply Ida Wulff 27. april 2019 at 17:02

   Jeg bruker bare vanlig jif-spray og sånne first price svamper som er grove på den ene siden 😀

 • Reply Malin 27. april 2019 at 22:44

  Så fin bluse😃 Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:14

   Den er fra Floyd <3

 • Reply Linda 28. april 2019 at 02:39

  Den som dreper er sykt bra! Håper det kommer en ny sesong. Love it👍😊

  • Reply Ida Wulff 28. april 2019 at 15:15

   Åh, dør av spenning, vil egentlig helst sitte inne i finværet og se den ferdig, haha 😀

 • Reply Silje 28. april 2019 at 17:37

  Firstprice-popcorn er søren meg guds gave!!!!

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:13

   Virkelig!!

 • Reply Anonym 28. april 2019 at 21:20

  Jeg elsker bloggen din! 🧡 og jeg har noen spørsmål/innspill til fremtidige innlegg som jeg hadde synes var så gøy å lese om!
  – interiør/møbler/trender du IKKE vil ha i den nye leiligheten (sett du har laget dette før). Og selvfølgelig interiør du VIL ha
  – hva ser du for deg å jobbe med i fremtiden?
  – hvor mange barn vil dere ha?
  – topp 10 mål i livet

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:12

   Tusen takk for innspill, de er notert <3

 • Reply Nina 29. april 2019 at 14:30

  Hvordan gikk hudanalysen? Merker du noe forskjell på hud/hår etter å ha drukket(?) kollagen en tid nå?

 • Reply Eline 1. mai 2019 at 19:49

  Hvor er det hvite brettet du har kaffemaskinen på? Har hvit kjøkkenbenk selv, og kunne tenkt meg noe lignende å sette det på. Du stråler!

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 14:38

   Det er kjøpt på Sinnerup i Danmark <3

  Leave a Reply