Paraplyer

PARAPLYER PÅ EN MANDAG

29. april 2019

Det er mandag, og sola skinner. Så kanskje det er dårlig timing å pøse ut noen paraplyer. Men balanse er viktig, så her kommer de uansett 💕☔️ Når folk starter på en setning, for så å gå og gjøre noe annet. Gravlyset er en av dem. Han kan gå forbi meg mens han sier: Du, jeg tenkte på en ting… Og så går han på DO?! Før han kommer tilbake for å fullføre setningen. Det gjør meg hissig som et villsvin, og jeg får lyst til å ta betalt for å være i dette forholdet 🖕🏼

☔️ Mørkt sengetøy er virkelig satans verk 👹  Trodde det skulle gå bra nå som jeg ikke har et kjæledyr, men nei. Det ser skittent ut etter fem minutter, hvert eneste støvfnugg vises, og man føler at man ligger og ruller i et støvbad. Hvitt sengetøy for life.

☔️ Måker er en evig paraply. Jeg har egentlig funnet meg et nytt sushisted, men for å komme dit må jeg gå forbi et skikkelig måke-område. Problemene starter når jeg skal gå hjem igjen med sushien. Jeg kan ikke beskrive det noe bedre enn: Frykt. Klar for å slenge fra meg sushien og løpe når som helst. Så nå har jeg jo sluttet å gå dit 🍣 💔

☔️ Å være deltidsstudent. Det er så lett å «glemme» og nedprioritere. Og fakta er: Studiene er det minst viktige i livet mitt akkurat nå. Jeg hater å gjøre ting halvveis, så jeg har absolutt vært inne på tanken om å slutte. Men jeg plages av tanken om at det kan bli veldig viktig for meg en dag 💭

☔️ Jeg tror jeg holder på å entre pollen-klubben! 🤧 Og jeg som alltid har vært så fornøyd med at jeg slipper akkurat det. Vel. Nå nyser jeg morgenkaffen utover hele senga og blør neseblod på trening. Og så gråter jeg konstant, det er slitsomt å holde øynene oppe. Men inntil videre så velger jeg å late som ingenting, og tenke at det kanskje er tilfeldigheter…

☔️ VG.no. Faen så fordummende noen ganger. La meg ramse opp noen av dagens overskrifter. Dette er de fem beste diettene. Paradise-deltagere kledde av seg og rømte. Bør man godta utroskap? Slik gikk det med Dr. Phil. Hvordan snu en partner som vil gå. Kjendisene som ble hentet opp fra graven 👀

☔️ Dette er en paraply til en dame som sikkert aldri kommer til å motta den. Men det er lov til å håpe. Jeg stod i køen på H&M. En sånn kø som fordeler seg i to kasser, man går dit det blir ledig. Om systemet er sånn til vanlig vet jeg ikke, jeg fulgte bare de 15 menneskene foran meg i køen. Endelig nærmer det seg min tur, og en kjerring med hjemmelaget smykke og bollesveis prikker meg på skulderen og spør hvilken kø jeg står i. Jeg svarer med et smil at jeg tror bare det er én kø, så jeg går dit det blir ledig. Hun hever de svartmalte øyenbrynene sine, legger hodet bakover og ler. DIN LURING, roper hun høyt nok til at alle hører det. Og så dulter hun seg foran meg i køen. Jeg ble så sjokkert og varm at jeg ikke klarte å foreta meg noe. Etterpå ønsket jeg over alt i verden at jeg hadde tatt tak i bollesveisen hennes og dratt henne helt bakerst i køen. Hva er galt med folk, hvem har oppdratt disse menneskene?! 😭Har du noen paraplyer til meg i dag?! Kom igjen, jeg vet at jeg ikke er den eneste med noen negative tanker denne mandagen. 

Ellers er alt tipp topp. Jeg er i full gang med å rydde i skuffer og skap til visning. Benytter anledningen til å fylle søppelsekker til Fretex, og til å pakke vekk vintergarderoben. Kommer tilbake senere i dag med boligannonsen vår btw 😀

Nå skal jeg rydde videre, så vi snakkes etterpå!

56 Comments

 • Reply Silje 29. april 2019 at 15:13

  Hahaha, like morsom lesning hver gang!! Jeg har en som kan minne litt om den siste, folk som sniker seg foran i bilkø – arrrgghhh!! Det er en rimelig stor rundkjøring på vei inn til byen som det har en tendens til å hope seg opp mye kø i fra 4 retninger. I den ene retningen blir man kjørende i et av 2 felt et godt stykke før man entrer selve rundkjøringen og her er det ganske klart at du skal ligge i venstre felt hvis du skal til venstre og høyre hvis du skal rette fram eller til høyre. Det er som regel mest kø i det høyre feltet og det er her snikingen kommer inn – at frekke idioter legger seg over i venstre felt og velger likevel å kjøre rett fram i rundkjøringen. For å si det sånn, jeg har brukt hornet et par ganger for å signalisere hva jeg synes om det!!!!

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:38

   Jæv-elig frekt, rett og slett. Skjønner godt at du blir irritert!!

 • Reply Lisa D 29. april 2019 at 15:16

  I disse Game of Thrones-tider:
  Folk som spoiler! Enten det er med vilje eller ikke, ta deg sammen og bruk nøtta til å tenke med!

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:37

   Åh, det forstår jeg godt!

 • Reply Lin 29. april 2019 at 15:39

  Det er to køer om det er to som behandler kassene, event 3 om det er kasser-man står i den ene køen med mindre de i kassen sier noe annet , eller stenger kasse ned av en eller annen grunn. Vi får utrolig mange sure folk og pes og paparplyer fordi folk bare stiller seg i en tilfeldig kasse eller flytter seg i køen. Vet ikkje hvordan HM er,men for at det skal være rettferdig og hyggelig for alle , er man i den køen man stilte seg -event om det er tom i neste kasse og ingen andre tar du selvsagt den 🙂
  Vi har 3 kasser og to betjent, og KONSTANT stiller noen seg i den tomme kasse for å si de var først -javel sier eg eg er jo her og her er køen. Du går jo ikkje i en random kø på rema 1000 🙂 Hvem oppdrar disse folkene er eg enig i 🙂

  Eller er drittdårlig kommunikasjon KONSTANT en paraply. SI FRA , gi beskje, si det samme ikkje endre info hver gang -man blir jo sprø.
  Åpen kanal er best og med klare linjer -spesielt når det gjelder regler, og lister man skal følge eller andre ting som er et slags opplegg
  Egentlig alltid.snakk tydelig 😀

  Hilsen *kassadamen*

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:35

   Folk bakerst i køen som løper til nyåpnet kasse!! Jeg blir gaaaal! Creds for å være kassadame, jeg hadde garantert skaffet meg så mange fiender :O <3 <3

   • Reply Lin 4. mai 2019 at 19:40

    prøver å kill them with knidness 😀 <3 <3

 • Reply Aline 29. april 2019 at 15:48

  Opsi! Følte meg skyldig i den første…det er nok typisk meg;)

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:30

   Haha 😀 Skjerpings!!

 • Reply Pollentryne 29. april 2019 at 15:57

  Årets pollensesong er så kraftig at selv de uten allergi kan plages. Kjøp deg en pakke zyrtec, så får du det mye bedre med deg selv.

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:30

   Burde kanskje det!

 • Reply Stine 29. april 2019 at 15:59

  Evig paraply til mennesker som ikke står til høyre i rulletrappen når de velger å stå stille, jeg dør litt hver gang

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:30

   Enig!

 • Reply Maja 29. april 2019 at 16:01

  Hahaha kan virkelig relatere til den første!! Og når folk roper navnet ditt og man bare: jaa?, så sier de ingenting! Helt krise

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:31

   Hahah, såå irriterende!! Eller «nei, det var ingenting». Jeg MÅ liksom vite hva de eegentlig hadde tenkt å si.

 • Reply Hannah 29. april 2019 at 16:47

  Her kommer en liten paraply fra meg ☂️ – folk som veiver/peker/gestikulerer med hendene oppi mitt ansikt, mens de faktisk snakker til en annen person…
  Altså, for å illustrere, her om dagen så var jeg på trening og løp på mølla. Da kommer det to venninner og steller seg på hver sin mølla ved siden av meg, slik at jeg stod i midten. Så begynner hun ene å snakke til venninna si, og skal gi henne en sånn gruppetimelapp, og velger da å gjøre dette foran mitt ansikt! og da mener jeg at hun strekker hånda si type 20 cm foran ansiktet mitt for å gi henne denne lappen og begynner å veive rundt med hånda osv…
  Det kan godt hende at det er meg som er litt oversensitiv når det kommer til intimsona rundt ansiktet mitt, men det her er IKKE greit 😂 Du klaaarer vel å gi den lappen bak meg, så du slipper å komme helt opp i trynet mitt lissom 😂
  Sånne tilfeller har jeg opplevd mange ganger, og er en stor paraply i mitt liv. Hva folk tenker når de gjør sånn, det kan jeg ikke relatere meg til i det hele tatt. Leave my facespace alone ✌🏼

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:31

   Jeg føler deg! Så i såfall er vi sære begge to, hehe <3

  • Reply Livingdoll 4. mai 2019 at 14:52

   Tips til neste gang: nys på hånda til vedkommende.

 • Reply Kaja 29. april 2019 at 17:28

  Bloggere som starter en setning med «jeg er en person som…»
  Akkurat som ingen andre føler på de samme tingene!

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:32

   Nå ble jeg usikker på om jeg er skyldig, hehe

   • Reply Kaja 29. april 2019 at 22:23

    Du er ikke skyldig 😂
    «Jeg er en person som – blir lei meg når det er krig i verden»

    OJA sier du det

    • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 20:34

     Hahah, takk for frikjenningen! <3

 • Reply Anonym som savner gamle Ida! 29. april 2019 at 17:34

  Hei Ida! Har en paraply og litt konstruktiv kritikk, og det er: blogger hvor ca. Annenhvert innlegg er annonser. Bloggen din er så sykt bra når du faktisk skriver ordentlige innlegg uten annonser. I det siste føler jeg det har vært myye annonser og lite øvrige innlegg. Er så lei av å lese reklame om Floyd og goodforme i tillegg til alt det andre som reklameres for. Du er veldig fin i klærne du viser på bloggen, men føler myye av plaggene fra Floyd er veldig kjerringaktig, treffer kanskje ikke helt det yngre publikummet ditt som er i starten av 20-åra, i tillegg til at annonser er lite interessant å lese om i seg selv 😂 hadde satt så pris på om du kunne vist litt mer av den ekte Ida og hverdagen og ha litt færre annonser – da blir bloggen din så utrooolig mye bedre!

  • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 17:47

   Hei på deg! 🙂 Jeg skjønner hvor du kommer fra, men jeg må dessverre skuffe deg og si at: Uten reklame, ingen blogg. Da må jeg nok finne meg en dagjobb og prioritere helt annerledes. Men jeg gjør mitt beste, og jobber stadig for å bli bedre når det gjelder at reklamen skal være relevant og interessant. Klem!

   • Reply Aline 29. april 2019 at 20:04

    Må dessverre henge meg på denne! Vi som følger deg synes det er dritkjedelig med de samme annonsene som kommer igjen og igjen og…vi forstår godt at du må ha annonser, slik er det bare. Men kan du ikke ha ulike annonser fra ulike leverandører og ikke så mange fra samme sted til stadighet! Selv om det nok er avtalen;) Du skriver utrolig bra så keep up the good work sånn ellers!

    • Reply Ida Wulff 29. april 2019 at 21:09

     Jeg tenker helt motsatt, vil heller ha noen få faste samarbeidspartnere som jeg virkelig liker godt. Enn å ha to nye i uken. Men takk likevel for konstruktiv kritikk <3

   • Reply Anniken 30. april 2019 at 08:31

    Jeg liker faktisk floyd reklamene jeg… ikke alt du viser som jeg liker men alle liker jo forskjellige ting. Men innimellom så minner det meg på å sjekke nettsiden deres… helt topp altså!

    • Reply Ida Wulff 30. april 2019 at 08:31

     Så hyggelig å høre <3

  • Reply LH 3. mai 2019 at 19:02

   For meg er det mer troverdig når Ida har faste annonsører, fremfor at hun takker ja til alle tilbud hun får. Men jeg kan være enig i at det er viktig å ha nok innlegg så ikke bare reklamene blir synlig, hos funkygine er det omtrent bare annonse-innlegg, så bloggen hennes har jeg sluttet å lese.

   • Reply Ida Wulff 5. mai 2019 at 14:07

    <3

  • Reply Livingdoll 4. mai 2019 at 15:00

   Henger meg på denne jeg også. Floyd har jeg null problem med, og synes egentlig det er koselig å se outfits, selv om det er spons/reklame. GoodForMe, derimot, gjør meg hoppende forbanna. Jeg vet ikke hvor mange bloggere jeg har informert om farene ved å proppe i seg betakarotenpiller (så dette gjelder ikke *kun* deg) bare for å oppleve at dere aldri godkjenner kommentaren, og fortsetter å reklamere for det samme skadelige.. unnskyldig språket.. faenskapet. Kjekt med penger altså, men når produktet man glamoriserer i verste fall kan ta livet av leseren? Nei, det synes jeg blir hakket FOR kynisk.

 • Reply Anna 29. april 2019 at 17:41

  Haha, dama med bollesveisen må ha en tvilling.. For jeg møtte en dame med bollesveis i køen på en klesbutikk forrige uke, hun ropte ikke, hun dyttet en albue i ryggen min og sa høyt og tydelig, første mann til kassa, seriøst? Fikser ikke sånne mennesker, hadde jeg ikke blitt så satt ut så hadde jeg tatt igjen, revet henne i bollesveisen og kjørt en albue tilbake, makan.. Det skal liksom være et voksent menneske, orker ikke.. Man kan heller oppføre seg, tenker jeg da..

  Jeg har en paraply å komme med, en skikkelig en.. Det oste av eksplosjonsfare i meg, når jeg og mamma dro til Strømstad i påsken, vi skulle innom vinmonopolet, og fy flate.. Det var som om det skulle bli krig i morgen, voksne mennesker sloss om champagne flasker, folk ble kjørt på av handlevogner, det var helt ville tilstander.. For hva da? Alkohol, vi har det i Norge også, jeg skjønner godt at svensker grøsser når de ser oss på Harry tur, for det der, det vil jeg ikke oppleve igjen.. Skulle nesten tro at noen ikke hadde sett alkohol før.. Det var så fulle handlevogner at jeg ble flau over å være norsk, og grensen ble nådd når en idiot bak i køen knuste to flasker med hvitvin, fordi han skulle først frem.. Oppfør dere, alle får, man trenger ikke sloss, knuse eller kjøre på andre mennesker fordi du skal ha med deg fire jævla fulle handlevogner med alkohol, som du høyt skryter av skal inntas på hytta i påsken.. Håper du ikke har barn, ingen skal måtte oppleve foreldre som raver rundt i påskefylla på fjellet.. Kjente det var litt deilig å få det skrevet ut..

  Apropo på kø. Når man først skal stå i kø med andre mennesker, så må du ha hygienen på plass, dårlig ånde, svette klær, tisselukt, for mye parfyme, gårsdagens festligheter eller gårsdagens kebab middag er ikke noe jeg ønsker å få rett inn i neseborene. Jeg blir kvalm, får lyst til å kaste opp og når du attpåtil, for hei, hvorfor ikke krysse alle intimetsgrenser i køen, kliner deg helt oppi meg, sånn kjempe tett, type, hei, la oss kline i køen, så er det seriøst skikkelig uappetitelig at du stinker så mye at jeg får lyst til å kaste opp, og jeg vil ikke ha din svette, din parfyme, eller hudflass eller gud vet hva, verken på mine klær eller meg. Du kan forøvrig respektere at ikke alle liker at noen står så tett oppi et annet menneske i kø, og nei, da må du holde pusten, utrolig ekkelt i tillegg til jævlig lukt å kjenne din pust i nakken.

  Her kommer enda en paraply om intimitet. For noen mennesker mangler grenser. De som kliner seg oppi deg i rulletrapp og attpåtil tar på deg, på steder man ikke ønsker å bli tatt på i en rulletrapp. Ble før påske befølt, på steder jeg ikke ønsket av en sånn, det man vil kalle, jeg er så kjekk at jeg forøvrig gjør hva jeg vil, startet med at han klinte seg oppi meg, jeg kunne ikke flytte meg, for det var tett foran meg, også pustet han meg i nakken, greit nok, men så, helt uten videre, så tok han på meg, sånn man ville tatt på en kjæreste, eller en flørt, ikke sånn man gjør med fremmede, og man blir jo helt satt ut, kjenner jo at man blir varm, og tenker at fader heller, skal jeg klappe til han, eller hva gjør man i en sånn situasjon? Så jeg snudde meg og spurte rett ut, selvfølgelig hadde han med kompis gjengen, kjekk og grei, så først jeg tenkte jeg fader, et veddemål, men i stedet spurte jeg om det var sånn han sjekket jenter, i så fall ville han ikke få noen på den måten, fordi neste jente kommer til å klappe til deg, og forøvrig så er du en idiot, og avsluttet med jævlig dårlig veddemål, hvorpå den her jævla idioten, velger å si høyt, oppdrag utført gutta, sånn sjekker man jenter.. Asså, det er bare så ugreit.. Så nå tar jeg konsekvent heis og ikke rulletrapp.. Skal forøvrig nevne at jenter også kan gjøre det samme..

  En paraply som er mer sånn, at man føler at andre eier tiden din. Når man er enten på kafe, hos en frisør eller lignende, og enten hos frisøren trenger hjelp til å kjøpe noe, så ber de degg vente, også blir du sittende i 10 minutter fordi de ikke har tid til deg og de tenker at hun har tid til meg, seriøst? Jeg eier min egen tid og orker ikke å vente i ti minutter fordi du skal bare, ofte snakke med en kunde om noe helt irrelevant, eller hvis du er på en kafé og trenger hjelp for eksempel til å handle kaffe, som du tenker at det tar jeg med som gave og det er ingen som skal ha kaffe akkurat da, men da skal kjøtthue, unnskyld, bare gjøre seg ferdig med en telefonsamtale, det handler om helgens fest, nei det gidder jeg ikke. Du er på jobb for å yte service, ikke bruke tid på festplanlegging, kjenner at akkurat det har irritert meg en stund.

  En siste. Dette er mer en flau paraply og ikke negativ.Flørting i kassen. Opplevd så mange ganger i det siste, og det er like flaut hver eneste gang. Det er litt sånn man ofte tenker,awkward moment, og helt stille etterpå. Jeg klarer liksom ikke å flørte mens jeg legger på matvarer og samtidig skal betale, eller høre ekstremt dårlige sjekketriks i tillegg. Det verste var forøvrig, når jeg, var på matbutikken, og det satt en ekstremt pen jente i kassa, og det var litt sånn, hvor ser man, og hvor ser man ikke, også fikk vi blikk kontakt og da var det gjort, da klarte ikke jeg å konsentrere meg og mens jeg la på varer, så spurte hun om noe og jeg fikk ikke med meg hva, betalte og hun spurte igjen og da skjønte jeg det, hun spør om pose, og sa vel bare ja det må jeg nesten ha, og det hun spurte om var her er kvittering med nummeret mitt på, asså, trodde jeg skulle dø på flekken og det svaret da, ja det må jeg nesten ha, hun tenkte sikkert, oi, hun er selvsikker, så ja, nå følger jeg bedre med i kassen.. Men kunne ønske at de kunne flørte et annet sted og ikke i kassen, er jo så mye som skjer der..

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:18

   Anna!! Som jeg skulle skrevet det selv! Tusen takk for denne nydelige negativiteten. Enig med deg på alle punkter <3 Og disse onde tvillingene med bollesveis kan holde seg hjemme, hehe.

 • Reply Tonje 29. april 2019 at 20:01

  Sjukt einig i alle paraplyane her altso🤦🏼‍♀️ Vert so fortvila!
  Men min største paraply no til dags e ALL snakk og reklame om game of thrones🤦🏼‍♀️ Kan ikkje nokon snart skjønna at ikkje absolutt alle ser den serien🙈 fin veka til deg😊

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:12

   We are alone! <3 <3

 • Reply Marthe 29. april 2019 at 20:11

  Det er alltid god timing for paraply-innlegg 🙌🏼🥳 Jeg har ingen spesifikke paraplyer å komme med i dag, utrolig nok, men dagens lille utblåsning: sitter her med 4(!!) sinnsyke gnagesår og fuckings brannsår mellom låra (det er takken for at jeg trener liksom, thank you very much universe🖕🏼). Er også mektig lei av en ubrukelig foreleser på universitetet som gjorde at jeg kastet bort en dag som burde vært brukt til eksamenslesing… men utover det har det egentlig vært en nydelig mandag. Jeg blir så glad av dette været, at det snart er mai, at jeg snart har bursdag og så fort eksamener er overstått har jeg 3 måneders sommerferie 🤩💃🏼

 • Reply Amalie R 29. april 2019 at 21:33

  Har en snerten liten paraply – når du går langs gata og det kommer 3 mennesker i møte med deg som går på rekke og rad og dekker hele gangfeltet..de ser deg komme og at det ikke er plass men velger å ikke flytte seg likevel og forventer at du skal gå ut i veien for å gjøre plass! Ææh, blir gærn! Og… spesielt her i Oslo – mennesker som kaster søpla si åpenlyst rett på bakken! Hvor kommer slike mennesker fra?!??? Hjelp!

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:11

   Skriver under på begge to!!

 • Reply Ingrid 29. april 2019 at 21:40

  Folk som går treigt på gata. Folk som går i midten og tror de eier streeten og ikke tar hintet når du leker ål fordi du skal forbi. Jeg er en utålmodig stresset sjel og har nevnt denne før, haha…
  Folk som snakker på trening mens instruktøren snakker. Prata heeeele tiden mens instruktøren ga viktige instrukser. Og mest av alt, ikke ga beskjed til de selv.

  Og meg selv kan jeg gi en paraply. Skal absolutt rekke t-banen og vil kjøpe en gave og be selgeren pakke inn på to min siden fordi jeg på død og liv vil spise middag og se game of thrones. Jeg er en slem sjel.

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:16

   Haha 😀 Det syns jeg ikke du er <3 <3

 • Reply Elisabeth L 29. april 2019 at 22:32

  Tror jeg også er med i pollen-klubben i år. Har i alle år følt meg så heldig som ikke er en av dem, men nå har det gått opp for meg at «forkjølelsen» er kommet for å bli 🙁
  Irriterer meg over mennesker som sitter og tenker hva de skal angripe deg med, i stedet for å lytte til hva du sie, også svare deg konstruktivt! Åååå!!!!

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:11

   Word!

 • Reply Ida 29. april 2019 at 22:50

  Måker er og blir verdens verste skapninger, burde vært utryddet! Var på date forrige uke, måtte flykte inn kun pga faenskapet. Skjønte samtidig at den daten blei kort når fyren lo av meg. Man tuller ikke med fobier!

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 20:34

   Hahah, så enig! <3

 • Reply Lotte 30. april 2019 at 10:33

  Jeg har så mange paraplyer ift jobb..
  jeg jobber litt i dagligvarebutikk og folk gjør så mye irriterende i dagvarebutikker..
  – FOLK SETTER IKKE HANDLEVOGNA TILBAKE!! Det er noe jeg aldri kommer til å skjønne. Spesielt når det er masse masse kø. Hvis alle setter vogna der så blir det fullt og folk må flytte flere vogner for å kunne gå ut av butikken med varene sine. Men altså.. vognene står rett ved inngangen og da tar man de med seg på veien ut!!
  – folk som setter masse ting på båndet for så å gå rundt sagte for å lete etter andre ting de har. Så er det noen som ble forbanna for at de må vente i noen min… vi har en kasse og tippinga ved siden av. Og jeg ringer på alarmen om jeg har kunder i kassa hvis det kommer noen i tippinga.. men folk rekker ikke å komme på 30 sek..
  – annet er alle som legger varene høyt oppå hverandre.. så faller de ned eller når folk lar flasker står opp på båndet.. fordi da faller de som regel uansett..
  – det finnes noen folk som handler MASSE men som er Suuuuuper treige med å pakke ned varene..
  også mener jeg at alle burde se på og si hallo til kassedamene.. er det så vanskelig ?
  Ikke vær så sinnsykt sur.. DU BOR I NORGE, DU ER SUPER HELDIG!!

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:10

   Jeg hadde kliiiikkaaa! Føler med deg <3

 • Reply kristina 1. mai 2019 at 13:41

  tips til mørkt sengetøy som ikke er satans verk-https://www.kid.no/soverom/sengetoey/luxor-egyptisk-bomull-sengesett/graa-sengesett-140×200-cm-egyptisk-bomull-trykknapper/

  Jeg har dette i møøøørk blå og er superfornøyd! Etter én vask så trekker det ikke til seg noe som helst, og er veldig mykt og digg!

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 14:40

   Yey, tusen takk for tips 😀 <3

 • Reply kristina 1. mai 2019 at 13:46

  legger ved en paraply også nå i eksamenstidene:

  På lesesalen: personer som hører så høyt på musikk i headsetet sitt at jeg hører det gjennom min egen musikk.

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 14:40

   Det er ikke lov!!!

 • Reply Yvonne 1. mai 2019 at 19:16

  Jeg liker også reklamene fra Floyd, og skjønner at du må ha samarbeidspartnere for å kunne tjene på bloggen 😊

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 14:38

   <3 <3

 • Reply Caroline 1. mai 2019 at 22:40

  Æh, jeg dør av latter av hun med hjemmelaget smykke og bollesveis! 😂🤪 Takk!

  • Reply Ida Wulff 2. mai 2019 at 20:32

   Haha! <3

 • Reply Ingvild 2. mai 2019 at 20:23

  Kjenner meg så igjen i paraplyene dine! Har en paraply selv. Folk som snakker høyt i kinosalen! Satt en gjeng bak meg sist jeg var på kino som hadde private samtaler, i tillegg til at de gjentok ting som ble sagt i filmen. Slenger også med en paraply for de som jubler når det skjer noe kult i filmen, og de som ler altfor høyt. En stor paraply over dårlige kinovaner, hehe!

  • Reply Ida Wulff 3. mai 2019 at 08:15

   Er det rart man feirer når man får kinosalen for seg selv, sier jeg bare!! Helt enig med deg

  Leave a Reply