Hverdagsliv

MINE PLANER FOR DAGEN

3. mai 2019

HEI FRA TAKTERRASSEN ☀️

💛 Tømme leiligheten for verdisaker, privatsaker og truser. Haha! Vi skal ha visning på søndag, og det kan trygt sies at jeg gjør de ekstra tiltakene. Jeg er nok i overkant paranoid på sånt, men better safe than sorry. Man vet jo aldri om en skurk stikker innom for å «låne» med seg en Chanel-veske, eller om en pervo kommer innom for å snuse litt i skittentøyskurven. Please si at det ikke bare er meg?!

💛 Trene! PT’en min måtte avlyse en av timene våre denne uken, og jeg ble skikkelig overrasket over at jeg syns at det var trist. Jeg er typen som pleier å feire når folk avlyser planer med meg, men ikke denne gangen. Det henger nok sammen med at det ikke blir PT-timer de neste ukene, på grunn av skole og ferie. Så da må jeg få inn treningen der jeg kan! I dag skal jeg trene med en venninne som jeg ikke har sett på noen uker, det blir gøy. Jeg føler meg så sterk om dagen. Prøver å få Gravlyset til å lekeslåss med meg, men han gidder ikke. Han er nok misunnelig.

💛 Hjemmekontor! Jeg har litt kjedelig kontorarbeid foran meg i dag, så det lukter koffeinsjokk og ny spilleliste på Spotify lang vei.

💛 Levere en sekk med klær til Fretex.

💛 Legge opp en plan for helgen. Viktigst av alt før visning: At papsen kommer og vasker vinduene til de skinner, hehe. Og hvor skal jeg oppholde meg mens det er visning, egentlig? Innafor å sitte på kafé utenfor og spionere bak store solbriller?

💛 Ha en seriøs opprydning på telefonen min. Jeg tror egentlig den har gått ut på dato, for jeg har slettet alle appene jeg elsker, og likevel blir den bare fullere og fullere. Finnes det noe mer irriterende enn at tekstmeldingene man skriver dukker opp på skjermen etter et helt minutt? Nå skal jeg hoppe i tightsen og gjøre noe lurt med håret. Det blåser så mye om dagen at jeg konstant ser ut som et troll på huet! Ønsker deg en fin dag så lenge, og håper vi snakkes igjen senere 😽

34 Comments

 • Reply Anonym 3. mai 2019 at 09:46

  Fint antrekk☺️ Hvor er blusen fra?

 • Reply Marianne 3. mai 2019 at 13:46

  Ang. Telefon: Har du fått lagt over alt på iCloud?? Det hjelper loads i hvert fall. Et tips er også å slette Spotify for og så laste det ned igjen. Spotify har nesten alltid vært min GB-tyv haha

 • Reply Elisabeth 3. mai 2019 at 18:19

  Lykke til med visning!
  (Hvor er vesken din i fra?)

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:59

   Takk! 😀 den er fra Alexander Wang!

 • Reply Anniken 3. mai 2019 at 18:59

  Haha, trodde jeg var aleine om de tankene. Da vi hadde visning tok jeg med meg alt undertøyet og skittentøyet i en søppelsekk og satt det i bilen. 🙈 godt vi er flere. ✌🏻

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:59

   Haha, godt å høre 😀 <3

 • Reply Ingvill 3. mai 2019 at 21:53

  Hvor er skinnjakken din i fra?😍😬

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:59

   Den er fra Second Female 😀

 • Reply Rikke 4. mai 2019 at 09:15

  Hvor er skoene dine fra? De var superfine!

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:58

   De er fra Vagabond <3

 • Reply V 4. mai 2019 at 09:35

  Om potensielle kjøpere leser din blogg er det lurt å tenke hva du lirer av deg av og til. Om pervo og tyver…

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:57

   Om de er pervo eller tyver så er det vel like greit at de står over visning, så IDC 😉

  • Reply LH 4. mai 2019 at 17:12

   Potensielle kjøpere som IKKE er tyver og pervo driter vel i hva Ida skriver. Bare de som føler seg truffet vil vel bli fornærma.

   • Reply Ida Wulff 6. mai 2019 at 10:01

    😀

 • Reply Siri 4. mai 2019 at 09:41

  Hvor er skoene fra? 😀

  • Reply Ida Wulff 4. mai 2019 at 09:58

   Vagabond <3

 • Reply Rebekka 4. mai 2019 at 10:31

  Har du sett Big Little Lies og Killing Eve på HBO? Sykt bra serier! <3

  • Reply Ida Wulff 5. mai 2019 at 14:07

   Jaa, digger begge 😀 <3

 • Reply Oda 4. mai 2019 at 15:49

  Hei, hørte nettopp en podcast med Emilie nereng (voe). Stemmer det at du la ut et rykte om at faren hacket seg inn å jukset med leser tallene?

  • Reply Ida Wulff 5. mai 2019 at 14:06

   Hei! Nei. Men det stemmer at jeg gjenga et rykte om at broren hennes hadde gjort noe med dataene på en skole, som gjorde at de besøkte bloggen hennes mange ganger om dagen med forskjellige IP-adresser. Og med tanke på hvem dette «ryktet» kom fra, så tror jeg på det den dag i dag – selv om jeg hadde glemt hele greia 😀

 • Reply Malin 4. mai 2019 at 16:51

  Hahaha, på en visning jeg var på ble jeg helt satt ut av det motsatte. Der lå det skitne truser i en åpen skittentøyskurv på badet og illeluktende søppel på kjøkkenet. Det føltes virkelig som å innvadere noens hjem. Jeg sier ja takk til at folk rydder bort personlige eiendeler til visning!

 • Reply Anonym 4. mai 2019 at 21:05

  hvordan går det med det kollagen-pulveret du testa ut? har du sett noen endringer enda?

 • Reply Anniken 5. mai 2019 at 00:43

  Hei! Kan du ikke hive deg rundt å lage et innlegg om 17. mai-kjoler? Kan ikke ha på bunad i år, så vil gjerne finne en fin kjole! Du samarbeider jo med Floyd, kanskje de kunne gitt en rabattkode og du som har så god smak kunne vist frem noen fine? 😊😊

 • Reply Margrethe 5. mai 2019 at 09:11

  Jeg lurer bare på; husker jeg ikke feil så hadde du de skoene i fjor også, og se ser jo sååå rene ut?!😅 Har du noen tips for å rengjøre slike sko? Jeg har samme og syns de ble så fort skitne i stoffet, men semsket er jo så vanskelig å holde fine🤷🏼‍♀️ Håper dagen var fin!!

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2019 at 10:01

   Jeg har bare vært forsiktig med dem, I guess :O Ingen gode råd for semskede sko dessverre. Og så ser de hakket finere ut på bilder enn i virkeligheten, da <3

 • Reply Marianne 5. mai 2019 at 10:27

  Haha. Jeg hadde tenkt å spørre deg om hva du gjør med veskene. 🙈😂 så du er ikke den eneste!! Vil ikke at noen skal vandre avgårde med mine «babyer». 🙈😬

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2019 at 09:57

   Takk for forståelsen 😀 hehe <3

 • Reply Anonym 5. mai 2019 at 20:42

  Var på en visning, der trusene hang til tørk på vaskerommet🙈

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2019 at 09:56

   Haha, whyyy!

 • Reply A 6. mai 2019 at 13:04

  Hei Ida 🙂
  Jeg lurte på hvor er sofaen du har i balkongen er kjøpt, den var veldig stilig, pluss de brettene du har såpene stående på vasken på badet?
  Masse lykke til med salg, leiligheten er kjempefin *-*

  • Reply Ida Wulff 6. mai 2019 at 17:07

   Sofaen på terrassen er fra Ygg&Lyng 🙂 og brettet på badet er fra Sinnerup i Danmark. Tusen takk!

 • Reply Mari Alena 12. mai 2019 at 15:59

  Hvor er buksa di fra? 🙂
  Så suuperfin ut 🙂

 • Reply Frida 6. juni 2019 at 16:27

  Hvor trener du? 🙂

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2019 at 19:44

   Det ønsker jeg ikke å dele offentlig, du kan sende meg en mail hvis du vil ha info 🙂

  Leave a Reply