Reise

EN SKIKKELIG SLAPPE AV-FERIE

13. mai 2019

POSTKORT FRA RHODOS 💦

Jeg får ikke sagt det nok: Hvor kjipt jeg trodde Rhodos var, og hvor fint det egentlig er. Her har vi ligget i dag, og lurt på hvorfor vi har stresset med å fly til for eksempel Thailand. Greit nok at man må langt hvis man vil finne varme midt på svarte vinteren. Men sånn ellers: Hvorfor reise så langt, når det er så fine steder rett rundt hjørnet! Det skjer riktig nok ikke all verden her. Men hvis man bare vil ha varme, plaske i vannet, lese bøker og nyte hverandres selskap – helt perfekt.

Vi kom hit i går formiddag, og sovnet etter en lunsj på stranda. Og da sov vi faktisk helt til vi måtte skynde oss for å rekke middag på hotellet. Vi har all inclusive, men har ingen planer om å utnytte den resten av uka. Men første kvelden var det kjekt å ha, fordi vi ikke orket stort. I dag våknet vi med andre ord uthvilte og friske, og dro rett til en av våre favorittstrender. Sist vi var her, var det stappfullt. Det var sikkert midt i fellesferien. I dag kunne vi velge og vrake mellom solsenger, og havnet på «første rad». Det var litt kaldt å bade, men vi var uti mange ganger likevel. På det lille lunsjstedet i enden av stranda, spiste vi våre faste retter og delte ett glass hvitvin. En helt perfekt dag, frem til jeg måtte ødelegge alt med å foreslå at vi skulle dra hjem på hotellet og trene. Jeg kjeder meg jo så fort i sola. Så vi dro hjem og trente, og det var første gang på lenge at jeg trente uten PT’en min. Faktisk så måtte jeg være PT’en. Det var ikke gøy, ble ganske kortvarig og endte i badekaret.

Nå i kveld har vi vært ute på date. Sittet på en takterrasse med den mest fantastiske utsikten og lekt at vi var på første date. Du vet. Stilt hverandre dype og kleine spørsmål, og ledd av hverandres engelsk.

Tidlig i seng i kveld, skal spise potetgull, drikke Cola Zero og se på krim. Så deilig med en skikkelig ferie-ferie, hvor vi bare kan gjøre ingenting ❤️

PS. Jeg må bare skryte av meg selv. På flyturen hit drakk jeg verken vin eller tok flymedisin. Og jeg klarte meg helt fint! Fremskritt, fremskritt. Gir meg selv 200 poeng for utmerket oppførsel. 

37 Comments

 • Reply Jorunn 13. mai 2019 at 21:18

  Hvor på Rhodos er dere? Jeg vil til Hellas i sommer, men har nok også en tanke om at Rhodos er litt kjipt og «harry». Overbevis meg gjerne om at jeg tar feil!! 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 17:01

   Vi er i Lindos! 🙂

 • Reply Stine 13. mai 2019 at 22:46

  Ser så utrolig fint ut!! Nyyyyyt 😀😀 Hva heter det dere er og er det hotellet dere bor å anbefale? Og hvordan er det å reise med barn dit? Vurder det sterkt til neste års ferie!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 17:00

   Veldig fint 😀 Akkurat vårt hotell er det 16 års aldersgrense på, men sikkert også mye annet fint i Lindos hvor vi bor <3

 • Reply Sigrid 14. mai 2019 at 00:34

  Hvor på Rhodos er dette?! Jeg måå reise dit! Elsker Hellas, men har hatt samme holdning som deg til den øya. Ups. Gidder du nevne fly og hotelltips også?🙏🏼🙏🏼 Langt fra et større sentrum?
  Takk for den beste bloggen!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 17:00

   Lindos! 🙂 Deler hotell når jeg er ferdig her <3 Syns man må ha bil her, hvis man ikke vil bo på et lite motel midt i Lindos by.

 • Reply Julie 14. mai 2019 at 08:40

  Hvor er kjolen fra? Jeg blir så inspirert av klesstilen din! Kan du ikke ha et innlegg til hvor du legger ut bilde og link til klær du liker? 🙂

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:59

   Det skal jeg absolutt prøve å få til snart <3 Denne kjolen er fra Floyd :*

 • Reply Inga 14. mai 2019 at 08:41

  Hvor i Rhodos er dette? ☺️

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 07:18

   Lindos 😊

 • Reply Lene 14. mai 2019 at 10:31

  Så fin strandkjole, hvor fra?😻 Kos dere på tur🌸

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:59

   Den er fra Floyd <3 Tusen takk!

 • Reply Maria 14. mai 2019 at 10:55

  Hei, hvor på Rhodos er dette? Ser sååå fint ut!!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:59

   Lindos <3

 • Reply A 14. mai 2019 at 12:38

  Så vakkert det er der! Hva heter hotellet og området? 🌸

  Kos deg på ferie 😃

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:54

   Veldig 💕 Området heter Lindos/Pefkos, vi bor i mellom. Kan dele hotell når jeg er ferdig med det 😄

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:58

   Området heter Lindos, tusen takk <3

 • Reply Astrid 14. mai 2019 at 13:09

  Kunne dere ikke bestille uten all inclusive? Det pleier jo å være uforholdsmessig dyrt for dårlig og lite kreativ mat

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:54

   Det var dessverre ikke mulig!

 • Reply Madeleine 14. mai 2019 at 13:12

  Det der ser bare helt nydelig ut! Er selv fan av de rolige og litt mer urørte stedene, og mine definitivt beste strandferier har jeg hatt i Hellas. Men har holdt meg unna Rhodos av samme grunn som deg! Hva heter det her? Og grattis med vel overstått flyreise 😀

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:53

   Dette er Lindos-området, stranda heter St Pauls Bay 💕 og tusen takk 😀

 • Reply Ane 14. mai 2019 at 13:53

  Kan vi få ett Rhodos reiseguide innlegg? 😅😍 Vurderer å dra dit selv neste måned

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:53

   Det skal jeg prøve å få til ❤️

 • Reply Kristin 14. mai 2019 at 14:25

  Hei Ida

  Hvor i Rhodos er dere? Jeg og en venninne reiser på søndag og kunne tenkt å besøke samme strand!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:52

   Hei! 😊 Vi er i Lindos og Pefkos!

 • Reply Nathalie 14. mai 2019 at 16:13

  Hva heter hotellet? Kos dere!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:51

   Det skriver jeg aldri før jeg har reist hjem 😘

 • Reply Ulrikke 14. mai 2019 at 16:16

  For en utrolig nydelig plass! Hvilket hotell er det dere bor på? :)<3

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:52

   Det kan jeg dele når jeg ikke er her lengre 😊👍🏼

 • Reply Kristin 14. mai 2019 at 19:17

  Jeg lurer på om du gjør noe spesielt for å være mindre redd for å fly? Liker ikke å fly selv og drømmer om å kunne reise på tur uten å grue meg/svette som en gris i lufta!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:51

   Hei! <3 Jeg har prøvd å gå til hypnose og lært meg tankefelt-terapi. Føler det hjalp litt på den første flyturen etter at jeg var der, men så burde jeg kanskje fortsatt å gå hver gang jeg skulle fly. Ellers har jeg brukt vin og «flymedisin» som jeg har fått fra legen, men det prøver jeg nå å slutte med. Det ødelegger jo første dag av ferien at man er klein/zombie – og så tenker jeg at når jeg etterhvert skal fly med egne barn, så vil jeg ikke være en sånn mamma 😅 Jeg fokuserer mye på barna jeg ser på flyet, det er så usannsynlig at noe skal skje med dem. Og så holder jeg meg busy. Rydder på telefonen, går på do, spiser, drikker. Å sitte stille og se på film funker dårlig for meg, for da kjenner jeg etter bevegelser. Med andre ord ingen suksessoppskrift her enda, men skal så absolutt dele den hvis jeg finner den 😀

 • Reply J 14. mai 2019 at 22:23

  Det ser fantastisk ut. Kos dere masse!
  Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Den var fin😻

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 06:51

   Tusen takk <3 kjolen er fra FLOYD

 • Reply Εline 15. mai 2019 at 09:42

  Å, så nydelig sted! Κοοοοs dere, og nyt ferien til fulle! 😀 Kan du tipse om bøker du liker å lese? Jeg har sett du har skrevet det et par ganger, at du liker å slappe av med bøker også hjemme 🙂 Τakk!

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:58

   Hei Eline 🙂 Det kan jeg gjøre når jeg har noen nye å tipse om. Blir dessverre ikke så mye annet enn pensum for tiden <3

 • Reply Anita 15. mai 2019 at 09:43

  Er det like mye syke eierløse katter og hunder der som på Kreta? Liker Hellas men orker ikke feriere mens jeg ser så mye lidelse.

  • Reply Ida Wulff 15. mai 2019 at 16:58

   Ikke sett noen syke eierløse hunder, men noen katter. Ikke så ekstremt som jeg opplevde da jeg var på Thassos.

  Leave a Reply