Reise

ALLE BARE «YES YES, THANK YOU»

15. mai 2019

De sier ikke stort annet, disse grekerne. Det går stort sett i yes yes og thank you. Vi bare: We have been here for three days, and still no internet. De bare: Yes yes. Vi bare: Sorry, this is red wine, we asked for white wine. De bare: Yes, thank you. I stad gikk jeg forbi en random fyr som sa thank you til meg helt uten grunn, så jeg måtte jo bare svare som jeg alltid gjør: Thank you. Bedre å takke for mye enn for lite, si.

Vi storkoser oss på ferie, og gjør vår grei. Tidlig opp til frokost. Gravlyset spiser en faktisk frokost – jeg spiser frukt og belgisk vaffel med Nutella. Ferskpresset appelsinjuice og kullsvart kaffe. På med badetøy, pakke strandveska, ut i den knøttlille og kokvarme leiebilen, kjøre til en strand. Vi rekker så vidt å komme oss ut i det turkise vannet før en av oss begynner å lengte etter lunsj. Vi elsker å spise. Så vi spiser. Soler oss – jeg soler meg mer enn jeg pleier på denne ferien, og klarer faktisk å slappe av litt i varmen. Med to kilo solkrem på kroppen, så klart.

I dag har vi gått gjennom «gamlebyen» i Lindos, opp og ned bakker og forbi skumle esel-rumper for å komme oss til en strand. Vannet er så fint at jeg må holde meg selv i nakken for å ikke ta for mange bilder. På disse bildene ser du gamlebyen (vet ikke om det heter det, men det er i hvertfall i Lindos) i bakgrunnen. Masse hvite murhus, og restauranter på hver eneste takterrasse. Den dagen jeg skal skrive bok, skal jeg bo inni der et sted. Legge igjen sminken hjemme, la håret på hodet krølle seg og drikke vin til hvert måltid. Koser meg så med han fine her ❤️ Tenk at jeg skulle få meg en kjæreste som svinger inn til siden når vi er ute og kjører bil, fordi han tenkte at her ville jeg sikkert like å ta bilder. Det er hva jeg kaller en team player, hehe.

I kveld skal vi kjøre tilbake til gamlebyen og finne oss en takterrasse vi kan spise middag på. Jeg får forresten såå mange spørsmål om Rhodos nå, både her og på Instagram. Skal selvfølgelig dele alle tips inkludert hotellet vi bor på etterhvert. Det er kanskje litt weirdo, men jeg har en policy om å aldri dele hotellnavn mens jeg enda er på hotellet. Man vet jo aldri – plutselig dukker han opp, han som sender meg bilde av tissefanten sin tre ganger om dagen. Livet 😂

Nå har jeg forresten endelig fått internett (yes yes), så vi snakkes igjen snart 😀

28 Comments

 • Reply LH 15. mai 2019 at 17:07

  Du er absolutt ingen weirdo, det kalles nettvett, noe flere bloggere og «påvirkere» burde prøve ut 🙂 Smart er du! Jeg med min lille private instagram, tagger ikke en gang stedene jeg er på.

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:08

   Du sier noe der, hehe <3

 • Reply Camilla 15. mai 2019 at 17:26

  Så fine bilder🤗🌸Hellas er såå fint! Hvor er den nydelige kjolen ifra?

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:07

   Takk 😀 Kjolen er fra Gina Tricot <3

 • Reply Gry 15. mai 2019 at 18:18

  Så fin kjole! Hvor er den fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:07

   Gina Tricot <3

 • Reply Gro 15. mai 2019 at 18:49

  Så nydelig kjole du har på deg😍 kan jeg spørre hvor den er fra?

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:07

   Den er fra Gina Tricot <3

 • Reply Kristina 15. mai 2019 at 20:08

  Så herlig!! Hvor er den fine kjolen fra?

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:07

   Gina Tricot <3

 • Reply A 15. mai 2019 at 20:32

  Nydelig par ❤️. Men du, hils han kjæresten din og si at jeg jeg han virkelig er treg og at det er på tide med ring på fingeren 💍 . Fremdeles god ferie, kos dere masse!

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:07

   Haha, treg vet jeg ikke, vi ble jo kjærester i går ;p

 • Reply Frida 15. mai 2019 at 22:41

  Apropos, skrive bok på Rhodos…. følte for en stund tilbake at du skrev bok? Gjør du fortsatt det? Tror du at du bor i gang kommer til å gi ut? Jeg stemmer JA, hvis det et tilfelle!
  Fortsatt god ferie!

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:06

   Hmm, nei, det var nok ikke meg! Vi får se, stemmen din er tatt med i betraktning, hehe. Og tusen takk <3 <3

 • Reply Jenny 15. mai 2019 at 22:50

  Dere er så fine sammen!

  Nydelig kjole, hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:06

   Takk, så hyggelig <3 Kjolen er fra Gina Tricot.

 • Reply Christine 16. mai 2019 at 00:15

  Var i Lindos i sommer og spiste på en restaurant som heter Mythos (book på takterrassen) for verdens fineste utsikt og dødsgod italiensk pizza og rødvin (en av få steder der med god pizza!) anbefales!

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 07:05

   Den som heter Mythos all day? Der har vi vært, men vi spiste ikke pizza så kanskje vi må tilbake 😀 Takk for tipset <3 <3

 • Reply Aline 16. mai 2019 at 07:34

  Fine bilder! Hvorfor forteller du ikke hvor dere bor? Har dere paparazzi i hælene?;) Neida, forstår jo at dere vil ha privatliv i tilfelle noen vil oppsøke dere der. Fortsatt god ferie:)

  • Reply Ida Wulff 16. mai 2019 at 08:00

   Tror egentlig ikke folk flest forteller på internett hvor de bor, verken hjemme eller på ferie. Så at jeg skal gjøre det gir heller ingen mening. Takk 🙂

 • Reply Anonym 17. mai 2019 at 00:37

  Er kjolen fra i år? Finner den ikke på nett! Så fin kjole☺️❤️

  • Reply Ida Wulff 17. mai 2019 at 09:09

   Ja, men den finnes ikke på nett. Kjøpt i Timo sin butikk på Paleet ❤️❤️

 • Reply Frida 26. mai 2019 at 23:44

  Åh, blir helt varm i hjertet av å se hvordan du stråler for tiden! <3

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2019 at 09:12

   Så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply wqavdyzykn 28. november 2023 at 03:40

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Reply Kimbra 9. februar 2024 at 05:32

  Hi there! This blog post could not be written any
  better! Going through this post reminds me of my previous roommate!
  He continually kept preaching about this. I will send this information to
  him. Fairly certain he’ll have a great read. Many thanks for
  sharing!

 • Reply Henrietta Burrows 25. mars 2024 at 09:40

  preakness apartments rentberry scam ico 30m$ raised san ramon apartments

 • Reply gym bag essentials for gym to work 9. mai 2024 at 17:10

  I will immediately seize your rss as I can’t to find your email
  subscription link or newsletter service. Do you’ve any?
  Kindly permit me know so that I could subscribe.
  Thanks.

 • Leave a Reply