Reise

SOLFAKTOR UTEN ANSTRENGELSE

20. mai 2019

Reklame: Jeg er ambassadør for Cliniderm 💛

TRUST ME ON THE SUNSCREEN ☀️

Selv om jeg er solkrem-forkjemper både på privaten og her på bloggen, skal jeg være den første til å innrømme at solkrem kan være litt stress. Spesielt når det er varmt, og det er sand over alt. Man vil bade før man smører seg, men før man rekker å tørke til smøring, er man så varm at man vil bade igjen. For ikke å snakke om smøring av hud som er full av mikroskopiske sandkorn. Man får jo den skrubben med på kjøpet, selv om det kanskje ikke er ønskelig. Men jeg smører meg uansett, fordi konsekvensen av det motsatte er så mye verre enn litt sand på solsenga.

Etter at jeg fikk meg en kjæreste som ikke liker å smøre seg med solkrem (…) har jeg prøvd å være streng. Hvis han skal være far til mine barn, er det helt uaktuelt at han skal dø av hudkreft fordi han er en idiot på stranda. Men å være streng har funket dårlig, så til ferien vår på Rhodos, prøvde jeg rett og slett å plukke ut produkter som skulle gjøre det lite anstrengende å smøre seg med solkrem. Eventuelt spraye. 

CLINIDERM CLEAR AND COOL SPF 30 🙌🏽

Denne!! Har vist seg å være nøkkelen. Cliniderm sin Clear and Cool spray med solfaktor 30. Det er en transparent solspray som kan minne om en olje, men den er ikke oljete eller klissete. Det har vist seg at den kan lure menn som vil ha lavest mulig faktor på kroppen – Gravlyset trodde i hvertfall han smurte seg med olje, og valgte denne med faktor 30 fremfor en hvit solkrem med faktor 25. Nailet manneoppdragelsen her, eller? Haha!

Men jeg må fortelle mer om Clear and Cool, det er et så fantastisk produkt. Jeg testet sprayen for første gang i 2018, og da skrev jeg: Den er en keeper. Om jeg bytter ut den hvite solkremen helt vet jeg ikke, men denne er i hvertfall en favoritt å bruke på leggene fordi de får så fin glød og masse fuktighet av den. 

Det står jeg fortsatt for, bare at nå er jeg enda mer fan. Ikke bare fordi Gravlyset sprayet seg frivillig, men man får faktisk en utrolig fin glød og fuktighet i huden av den. Så på Rhodos brukte jeg den på hele kroppen hele ferien. Og så er det så enkelt. Man bare sprayer på, og smører lett utover for å unngå å sløse. Og så blir man ikke fettete eller klissete i det hele tatt. Sprayen er også uparfymert, og er ekstra vannresistent. Her ser du alle produktene jeg pakket med til Rhodos. I tillegg til Clear and Cool:

💛 Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF 50: Den beste solkremen som finnes til ansikt. Denne smelter raskt og fint inn i huden, slik at du ikke blir sittende og smøre i ti minutter.
💛 Lip Protection Sun Gloss SPF 25: En skikkelig fin lip gloss med solfaktor. Fargen heter Pink Pearl, og er helt i min gate.
💛 Sun Stick SPF 50 +: Dette er et helt nytt produkt, men også et genialt produkt. Jeg dabber den på føflekker og andre områder som jeg har lyst til å gi ekstra beskyttelse. Kan for eksempel også brukes på leppene, hvis du ikke ønsker en gloss.

Jeg vil påstå at denne lille samlingen av produkter gjør solkrem til en drøm – i hvertfall sett opp mot at mange syns det er et mareritt å smøre seg 😅

Cliniderm får du kjøpt hos Apotek1, både i fyiske butikker og på nett. Akkurat nå har de et tilbud som lyder slik: Kjøp 2 produkter og få 30% rabatt, kjøp 3 eller flere og få 50% rabatt. 

God solkrem koster, så det tilbudet skal i hvertfall jeg benytte meg av!Håper du løper til nærmeste Apotek1 for å hamstre solfaktor til halv pris 😀

Hvis du vil kjøpe på nett, så kommer du rett til Cliniderm hos Apotek1 HER!

13 Comments

 • Reply Emilie 20. mai 2019 at 18:58

  Hvordan har du redigert bildene dine her? Så fine💛

  • Reply Ida Wulff 21. mai 2019 at 08:07

   I Lightroom 🧡

 • Reply Kristin 20. mai 2019 at 21:50

  Hei!

  Håper dere koser dere på ferie. Vi har bestilt tur til Rovinj i sommer, og kunne gjerne trengt litt tips. Har du skrevet en guide om byen, eller kan du komme med noen anbefalinger til hvor vi burde spise og hva vi burde gjøre?

  • Reply Ida Wulff 21. mai 2019 at 08:05

   Hei ❤️ Så deilig!! Gled deg. Jeg har ikke så mange konkrete tips, annet enn å leie sykler for hele uken og sykle fra bukt til bukt eller inn til byen, og spise pizza på Pizza De Sergio. Kunne spist der hver dag hele livet! Ellers bare koselig å henge rundt i gamlebyen. Nå kom jeg på noe! Når hvis du entrer gamlebyen og holder deg til venstre hele veien, kommer du til en veldig fin champagne-bar hvor man kan sitte på puter i fjellveggen og se på solnedgangen. Går du enda litt videre kommer du til en restaurant med helt fantastisk utsikt – klarer dessverre ikke huske hva den heter. GOD TUR ☀️

   • Reply Kristin 21. mai 2019 at 17:05

    Takk for svar og gode tips. Skal sjekke ut alle disse tre. Jeg så du skrev før dere dro dit at man kan ta båt fra Rovinj til Venezia. Gjorde dere dette, og er det i så fall å anbefale? Hvor lang er turen? 🙂

    • Reply Ida Wulff 21. mai 2019 at 17:18

     Vi gjorde ikke det, mener å huske det er 4 timer hver vei og Venezia midt i fellesferien er et helvete 😱

 • Reply Livingdoll.no 21. mai 2019 at 05:25

  Hei:)
  Har du noe tips til solkrem man kan bruke under sminken uten at den får en til å se ut som man har løpt Marathon i tredve varmegrader? Sliter med at solkremen (uansett hvor tynt lag) tuller det til med foundation’en og får meg til å se ut som en svett gris.

  • Reply Ida Wulff 21. mai 2019 at 08:00

   Ja, den som heter light & mattifying! Ligger i navnet 😀💕

 • Reply Anja 21. mai 2019 at 16:05

  Bruker du selvbruning (i såfall hvilken?) eller er det naturlig farge?
  Så nydelig og gyllen!!

 • Reply Veronika 22. mai 2019 at 21:15

  Hvor er hatten din fra? 😀 Håper du hadde en fin ferie, og lykke til med eksamen 😀

  • Reply Ida Wulff 23. mai 2019 at 09:25

   Typisk sydenhatt kjøpt på Rhodos 😀

 • Reply Carina 23. mai 2019 at 16:09

  Etter at du tipset om disse solkremene i fjor vil jeg aldri bruke noe annet! Det er en drøm å smøre seg med de, ingen kliss😊

  • Reply Ida Wulff 24. mai 2019 at 00:33

   E9!❤️ så bra du likte dem 😀

  Leave a Reply