Hverdagsliv

DET HAR VÆRT EN SVINDYR HELG

26. mai 2019

I skrivende stund ligger jeg på soverommet med musikk på ørene, mens Gravlyset tramper rundt i leiligheten og selger ting til mennesker fra Finn.no. Jeg orker ikke å høre samtalene en gang, derfor musikken. Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til at folk fra Finn.no skal komme og hente ting hos meg, men det har bare blitt verre med årene. Jeg forstod at jeg hadde funnet drømmemannen første gang vi skulle selge et møbel sammen. Jeg sa at jeg går ned og rydder litt i boden, og forventet egentlig en lang tale om at dette gjør vi sammen eller nå må du utfordre deg selv litt. Sånt jeg har fått høre hele oppveksten når jeg har syntes at noe er flaut eller ubehaglig. Men Gravlyset bare: Gjør det du, jenta mi. Smelt! Og han storkoser seg jo, virker som det beste han vet er å selge ting. Dream team, Haha!

Vi har solgt unna mye i helgen, og burde vel egentlig følt oss rike. Men… Summen vi har tjent på Finn.no er ingenting opp mot hva vi har brukt. Herregud. Vi har vært hos Slettvoll og kjøpt nytt spisebord, og hos Møller og kjøpt oss BIL! Voksenlivet kaller. Min aller første bil i livet, så det er jo litt stas. Og det ble selvfølgelig en el-bil, ettersom vi har egen lader på vår nye parkeringsplass. Jeg gleder meg så mye til å ha bil, og den friheten som følger med ❤️Bildet beskriver helgen min ganske greit. Har vært sykt sporty og spist som en gris. Livets balanse! Faktisk er jeg så støl at jeg brøler når jeg setter meg ned og reiser meg opp, men det velger jeg å ta med godt humør, ettersom det betyr at jeg blir sterkere.

Nå skal Gravlyset og jeg forlate vår plutselig ganske tomme leilighet, og gjøre litt bakkeløp i solnedgangen. For en fin søndag 🤗

10 Comments

 • Reply Ida 26. mai 2019 at 21:45

  Hvor mange steg har du om dagen nå da? 😀

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2019 at 09:13

   Vet du, jeg har akkurat reparert Fitbiten min, og har vært flere uker uten :O Sykt kjipt, men den bare smuldret opp i reima, og så har jeg vært treg. Men I DAG går den på igjen 😀 <3

 • Reply Tina 26. mai 2019 at 23:17

  Gratulerer med bil!! 💜 Håper du får en fin uke 🌼

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2019 at 09:16

   Tusen takk, samme til deg!! <3

 • Reply mia 27. mai 2019 at 00:04

  hvordan el-bil har du kjøpt? gratulerer så mye <3

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2019 at 09:18

   Takk 😀 E-golf <3

 • Reply Anonym 27. mai 2019 at 11:37

  Savner mer interiør innlegg..:) og innlegg om nybygg, flytteprosess osv.

  • Reply Ida Wulff 27. mai 2019 at 12:00

   Det blir det mye av veldig snart 🙂

 • Reply Marte 27. mai 2019 at 13:35

  Hvilket bord har dere kjøpt? 😃

  • Reply Ida Wulff 28. mai 2019 at 09:08

   Mener det het Moneo 😊👏🏼

  Leave a Reply