Hverdagsliv

NÅR DET GJØR VONDT Å SPISE IS

28. mai 2019

Reklame for Sensodyne

ICE ICE BABY 😖

Tanken var god. Kjære, kan ikke du knipse noen bilder av meg når jeg står foran denne fine busken og spiser feriens siste is?! Gjennomføringen ble heller vond, og ansiktsuttrykket mitt gjorde at disse bildene havnet i bunken som heter bildene som aldri havnet på bloggen. 

Ising i tennene er et nytt element i mitt liv. Jeg tror det er en av de tingene man gir fullstendig blaffen i før man opplever det selv. Har du noen gang oppriktig brydd deg eller stilt oppfølgingsspørsmål når en venninne har klaget over ising i tennene? Nei, ikke jeg heller. Men herregud for noe dritt det er når det rammer en selv.

Faktisk så lider 1 av 3 av ising i tennene, men alle er ikke klar over at det er ising som skaper den ubehagelige følelsen i tennene.

Sensodyne er den tannkremen flest tannleger anbefaler mot ising i tennene, og ved bruk to ganger daglig, gir Sensodyne dokumentert beskyttelse og langvarig lindring av ising.

Så, det er vel ingen hemmelighet hvilken tannkrem jeg har begynt å bruke nå.Sensodyne tannkrem finnes i ulike varianter og med forskjellige smaker, og ingen av dem inneholder mikroplast, parabener eller allergener. Her er den jeg bruker. De har også en variant som heter Rapid Relief – jeg fant den ikke i min nærmeste matbutikk, men skal finne den når denne tuben går tom. Den lindrer nemlig ising på bare 60 sekunder! Så da kan man jo løpe rett ut og spise is etterpå 😄

Det er faktisk ikke så lenge siden jeg var hos tannlegen. For første gang på mange år, hadde jeg null hull. Kan faktisk ikke huske at det har skjedd før. Men de to siste årene har jeg faktisk steppet up gamet når det kommer til munnhygiene. Gått over til elektrisk tannbørste. Begynt å bruke tanntråd annenhver dag. Og skaffet meg tungeskrape. Så det har gitt resultater. Men dessverre så er nok emaljen min noe skadet, for iser gjør det altså.

Mange er kanskje ikke så nøye på hvilken tannkrem de bruker, og hiver bare med seg en i kurven. Meg selv inkludert! Men nå har jeg altså funnet ut at jeg må handle tannkrem etter tennenes behov, akkurat som jeg gjør med hårprodukter. Og takket være Sensodyne, skal jeg kose meg med is hele sommern – forhåpentligvis uten å skjære grimaser 😻Jeg tror kanskje det er best at jeg bare står sånn her og holder isen. 

Hvis du vil lese mer om ising i tennene og Sensodyne sine produkter, så kan du gjøre det HER 💛

17 Comments

 • Reply Anonym 28. mai 2019 at 17:12

  Hvor er kjolen fra?

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2019 at 10:14

   Den er fra H&M 🙂

 • Reply Aline 28. mai 2019 at 19:01

  Hvor er den hvite kjolen fra?

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2019 at 10:14

   H&M 🙂

 • Reply M 28. mai 2019 at 19:37

  Ikke rart at det iser i tennene så mye tannbleking som du har brukt. Det er døden for emaljen og noe alle fornuftige tannleger advarer mot. Først vil du overtale oss til å ødelegge tennene våre med masse reklameinnlegg om tannbleking, og nå vil du selge oss tannkrem som skal hjelpe mot skadene denne blekingen har påført oss? Jeg håper du innser selv hvor galt dette blir og hvordan det fullstendig ødelegger troverdigheten din og at du nå slutter å reklamere for bleking. Bare så du og alle andre som bleker tennene eller planlegger å bleke tennene vet det, så finnes det ingenting som kan reparere skadet emalje! Har du først ødelagt den er skaden permanent.

 • Reply Astrid 28. mai 2019 at 19:39

  Er det en spesiell grunn til at tennene dine plutselig har begynt å ise?

  • Reply Ida Wulff 29. mai 2019 at 17:30

   Jeg vet ikke hva som er grunnen til det. For noen år siden var jeg så dum at jeg prøvde meg på whitestrips fra USA. Det kan ha ført til slitasje på emaljen. Jeg drikker også mye kaffe og brus – og snuser. Men jeg har ikke nok kunnkap til å si hva som har ført til at mine tenner iser 🙂

 • Reply Eva 29. mai 2019 at 10:20

  Jeg lurer på om jeg har fått ising i tennene av tannbleking! 😥 Tror du at det er derfor du har det? Jeg skal i alle fall prøve rapid relief, cause this shit is baaad😅

  • Reply Ida Wulff 29. mai 2019 at 17:31

   Jeg vet ikke hva som er grunnen, men tennene mine får gjennomgå mye i hverdagen, av kaffe, brus og snus 🙁 Verdt et forsøk <3

 • Reply Christine 29. mai 2019 at 13:22

  Aldri hatt hull.. Men ising i tennene sliter jeg derimot med😱 Det er faktisk heeelt jævlig!

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2019 at 10:13

   Virkelig ubehagelig!

 • Reply Christina 29. mai 2019 at 20:20

  Hvor er kjolen fra? 😍😍

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:51

   H&M 🙂

 • Reply Anonym 7. juni 2019 at 00:28

  Har du link til kjolen?🌸
  Finner den ikke på HM’s nettside

  • Reply Ida Wulff 7. juni 2019 at 07:47

   Nei dessverre, tror den er utsolgt :/

 • Reply Sara 25. juni 2019 at 23:17

  Hei Ida! Skal prøve denne tannkremen da jeg fikk anbefalt av tannlegen. Bare et spørsmål, er det virkelig slik at du sliter med ising eller er dette kun reklame for tannkremen? Stoler veldig på dine anbefalinger, men lurer også litt.

  • Reply Ida Wulff 26. juni 2019 at 09:05

   Hei Sara. Jeg lyver ikke om ising i tennene nei 😅

  Leave a Reply