Hverdagsliv Paraplyer

PARAPLYER PÅ MENYEN

29. mai 2019

Reklame: Kjolen er fra FLOYD

KJOLE HER ✨

Hei! Jeg burde kanskje spandert fem minutter på å tørke støv av speilet, men jeg prioriterer å blogge litt i stedet. I dag løsnet det endelig litt med lesingen min, men for å ikke bli for positiv: Det er på tide med noen paraplyer. Jeg får så ofte spørsmål om jeg kan lage paraply-innlegg, men det er jo grenser for hvor mange negative ting jeg har å si om livet 😂 Fortvil ikke: Om det så blir lenge mellom hver gang, så noterer jeg på iPhonen hver gang noe irriterer meg.

Tut og kjør:

☔️ Å klemme høye mennesker. I 90% av tilfellene setter jeg et skikkelig ansiktstrykk på skjorta/genseren deres, og det er så pinlig. På en dårlig dag lar jeg være å si noe, og går rundt i flere timer med små-angst og venter på at vedkommende skal oppdage det. Det verste tilfellet var en gang jeg klemte en konfirmant som hadde på seg ny, hvit skjorte i selskapet sitt. Det skjedde selvfølgelig helt i starten av selskapet, så det ble en anstrengende dag for foundation-dronninga.

☔️ Når folk praktiserer denne emoji-bruken <3 🙂 Alt jeg ser er et smilefjes med en bursdagshatt. Med pupper på! Blir helt feil i hodet mitt.

☔️ Jeg er typen som setter på 130 alarmer for å være sikker på at jeg våkner. Gjerne én i minuttet, i en hel time. Når jeg våkner skrur jeg ikke av resten av alarmene, fordi jeg er livredd for å sovne igjen. Så jeg går i dusjen, som er tungt nok i seg selv om morgenen. Står der og furter under den varme, trøstende strålen. Og så ringer alarmen inne på soverommet. Og jeg er jo så gretten at jeg ikke orker å fullføre dusjen mens alarmen uler, så jeg må ut i kulda, dryppende våt, finne telefonen og skru av alle alarmene før jeg kan trampe tilbake i dusjen. Dette ritualet tar morgengrettenheten min til nye høyder.

☔️Pause i forelesninger. Det er mange, og de er lange. Om det var opp til meg, hadde vi bare tatt på oss sikkerhetsbeltet og rast gjennom dagen uten å puste, sånn at vi kunne kommet oss hjem. Jeg er visst litt 2 cool 4 school om dagen…

☔️ Dickpicks. Jeg åpnet et på bussen her om dagen, og telefonen min fikk vinger. Like før jeg slang den veggimellom i panikk, for alle rundt meg så det sikkert. Men seriøst, til de fire mannfolkene (eller noe) som leser her inne: Ikke send dickpicks. Peniser som ikke sitter på en kropp man er glad i, er intet annet enn lite hyggelig å få i fleisen.

☔️ Ville vært for dumt å ikke nevne eksamensperiode i dette innlegget. Mer spesifikt: Den følelsen man (jeg) får i eksamensperioden. Jeg skal prøve å beskrive den: Ingenting annet i verden betyr noe. Alle i hele verden sitter bare og venter på å få vite hvordan det gikk på min eksamen. Hvis det går dårlig så kan det hende at verden går under. Og samtidig så vet man at den følelsen er 100% bullshit. Det er en veldig forvirrende følelse. Den fine kjolen jeg har på meg er fra Floyd, og den skal jeg ha på meg når jeg skal ut og spise med kjæresten min i kveld. Du finner den HER!

Hvis du har en sommerfest i kalenderen, eller som meg, liker å kle deg i fine sommerkjoler i hverdagen: Ta en kikk HER. Floyd har så vanvittig mange fine sommerkjoler nå – fine i pris og helt normale i størrelsen.

Og ikke glem å gi meg noen paraplyer i retur, hvis det er noe som har irritert deg den siste tiden. Du vet jeg liker det! 😽

40 Comments

 • Reply LH 29. mai 2019 at 18:37

  Jeg jobber på et legesenter og det som kanskje irriterer meg mest er alle pasientene som juger. De juger om hva de trenger time for, de juger om hva slags avtaler de har med legen, de juger om at de har fått utført tjenester som ikke tilhører legesenteret osv, rett og slett overraskende mange løgnere..

  Jeg forstår at man ikke får samme tillitsforhold til sekretæren som man får til legen, men vi har også taushetsplikt og det er svært lite som sjokkerer oss. Totalt unødvendig å juge på seg et hjerteinfarkt fordi man trenger en kjapp klamydia-test liksom.. Uff! Godt å få det ut 😉

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:51

   Nei, uffda! Haha 😀 Får håpe vedkommende hadde klamydia…

 • Reply Christina 29. mai 2019 at 20:26

  Mennesker som ikke holder avtaler! Venner er en ting, men i jobb i profesjonelle sammenhenger 😠

  Jobber som pedagog i barnehage. Har på forhånd sendt ut forespørsel om barna kommer eller ikke på innklemtdager, med tanke på om ansatte kan få fri, da det er viktig at vi er nok voksne på antall barn. Flere har skrevet seg på «fri» og jeg har gitt mine kollegaer avspasering og langhelg. Også kommer de i dag å sier at de kommer på fredag likevel…. Meget ubehagelig å måtte be ansatte med fri komme på jobb, så da ble det ikke langhelg på meg likavel da 😔😔

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:51

   Åh, så kjedelig :/ Mange mangler virkelig respekt for andres tid..

 • Reply Tora 29. mai 2019 at 20:57

  I love the umbrellas.

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:49

   <3

 • Reply Livingdoll 29. mai 2019 at 21:08

  SÅ enig med dickpic-punktet! Her har begeret for lengst rent over for min del, så nå screenshoter jeg faktisk alle sammen samt vedkommendes brukernavn og legger ut usensurert på twitter. Sikkert ikke så voksent av meg, men så er det heller ikke særlig voksent å sende bilde av flaggstanga si til noen man 1) ikke kjenner, eller 2) vet at er forlovet.

  Noen paraplyer fra meg:

  1. Folk som har hundre alarmer på mobilen om morgenen. Jepp, punktet ditt minnet meg smertelig på samboerns milelange alarmrekke. Det starter 01:00 og holder seg gående til 5:30.

  2. Folk som skal fortelle deg hvor usunt noe er, MENS du spiser det. Skulle tro det var en forbrytelse å kose seg, vettu.

  3. Mangelen på ordentlig sommervær. Joda, det har vært sol en gang i ny og ne, men hvor blir det av varmen?

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:49

   Nummer to!!! Så enig. Prøver å lære opp min samboer til å bare DROPPE det. La meg leve, liksom

 • Reply Sandra 29. mai 2019 at 21:10

  Hvor er den taklampen fra? Dødsfin!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:49

   Designbelysning.no <3

 • Reply Marte 29. mai 2019 at 21:49

  Du er så vanvittig bra, Ida!

  Det er sikkert ikke en stor trøst akkurat nå, men jeg var fryktelig langt nede etter jeg var ferdig med bacheloren, og jeg var ikke sikker på om jeg klarte å fullføre masteren. Midt oppi dette kaoset av tanker og følelser fikk jeg vite at min da åtte år gamle nevø hadde blitt mishandlet av stefaren sin. Den dagen endret hele tankegangen min seg – jeg skulle fullføre, kose hva det koste vil. For hans skyld. Vi skulle klare det sammen. Det tok meg et år ekstra, men det var det verdt. I juni i fjor var jeg ferdig utdannet jurist, og da hadde jeg allerede en fast jobb i staten som ventet på meg. Det var en veldig stolt 11 år gammel gutt som fikk åpne konvolutten med vitnemålet fra UiO, «du klarte å fullføre pga meg, tante!». Jeg er veldig glad for at jeg fullførte i dag, selvom det var et helvete når det stod på.
  Du klarer absolutt alt du vil, uansett hvor håpløst det føles, men ikke fullfør fordi andre forventer noe, eller du tror de gjør det. Du må fullføre fordi det er noe du ønsker, det må være ditt valg. Det er mitt aller beste tips til deg.

  Og, når jeg først er i gang – du er et helt fantastisk forbilde Ida! Så jordnær, ekte og genuin. Du er deg selv, og viser at det er lov. Smart, sterk, vakker og et forbilde som jenter (uansett alder!) i Norge har behov for. Du må aldri slutte å skrive, det kommer flere unge jenter som må finne deg!

  ☔️ Å ha en veldig lite takknemlig stilling i offentlig forvaltning, hvor du hver eneste dag får kjeft fra brukere uansett, men innerst inne vet du at du jobber livet av deg for at livene deres skal gå rundt. Likevel får du aldri positive tilbakemeldinger..

  Avhandling slutt 😂

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:49

   Å herregud, dette var rørende <3 Så fælt!! Og samtidig så fint. BRA JOBBA. Og tusen takk for så fine ord, det betyr virkelig masse. Stor klem!

  • Reply Lene 30. mai 2019 at 22:48

   Fikk helt vondt av nevøen din:( Håper han har det bra og at stefar ikke er i bildet lenger.

 • Reply Maria 29. mai 2019 at 22:18

  Folk som sniker i busskøen! Når bussen har kommet, og det er lang kø for å komme inn. Så er det ALLTID en eller to som går forbi og bare swooper seg inn heeelt foran. Klikker for meg selv hver gang.

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:47

   Åh, ber for at vi én vakker dag tør å klikke høylytt også, i stedet for å bare kjenne at det bobler på innsiden <3

 • Reply K 29. mai 2019 at 22:30

  Haha, herlig!
  Denne er ganske obvious, og de fleste irriterer seg. Men altså, folk som sniker i køer? Skjønner ikke at folk fortsatt gjør det? Skulle pante flasker her om dagen. En eldre herremann steller seg rett foran meg i køen. Og jeg finner motet til å faktisk si ifra (for en gangs skyld). «Unnskyld, men jeg står også i kø..» Også har han baller til å svare «ja, men jeg har bare tre flasker å pante». Javel……….. Hadde selvfølgelig ikke sagt noe på det om han hadde spurt pent om å gå før meg da jeg hadde mer å pante, tre-fire poser, men det der.. Jeg blir så sint at det koker inni meg. Kjenner blodet bobler enda bare ved å tenke på det.
  Blir like irritert når man står i kø ved kassa på butikken, den er lang, kasse nummer to åpner, også er det søren meg de bakerst som løper til kasse nummer to for å være først.
  Hater køkulturen i Norge!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:47

   Jeg blir VARM av å lese dette!! Det er faen ikke greit. Spørre først!

 • Reply Therese V 29. mai 2019 at 22:55

  Hehe, jeg er høygravid nå så mine paraplyer er både mange og muligens totalt irrasjonelle 🤪🤪😂
  Skal vi se om jeg klarer å samle noen litt saklige gravid-paraplyer her:

  – Folk som ikke viser hensyn på kollektiv transport. Liksom dulter, presser og nesten velter meg over ende ved av- og påstigning. Folk er helt gærne!

  – Folk som bare begynner å ta på magen min 🙄 Altså det er helt greit om de vil kjenne når baby sparker, eller i det hele tatt, bare SPØR FØRST 😳 Det er sånn «Åh så flott mage du har fått!» så kommer de med hånda og begynner å stryke på magen. Ekkelt og merkelig 😥🤪 Jeg har intimsone liksom 😬

  – Folk som sier sånn: «Ja bare vent til den lille kommer – ikke noe tid til å dusje eller sminke deg da lenger!» eller «Ja du må bare glede deg, dette skal du få høre mye fremover!» (Unge som hyler og skriker). Liksom skal «forberede» meg og få babytiden til å høres mildt sagt veldig kjip ut 🙄 Hold kjeeeft. Jeg er allerede nervøs liksom, vær heller litt oppløftende!

  – Folk som kaller meg hysterisk fordi jeg ikke vil spise spekemat eller diverse oster. «Jeg gjorde det masse da jeg var gravid og baby klarte seg fint!» Joda, men matportalen anbefaler det ikke, jeg risikerer ikke helsen til babyen min pga en skinke. ☺️🖕🏼

  – Folk som spør om det var planlagt… Jeg bare.. Kanskje jeg er litt sær og prippen, men jeg synes det er en smule privat og invaderende. «Har dere hatt dere regelmessig for å få denne ungen eller skjedde det bare helt rande??» er det jeg hører liksom 😅😝

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:46

   Hei på deg <3 Og gratulerer så mye med mageboeren! Selv om jeg ikke har erfart det selv, så føler jeg frustrasjonene dine 100%!! Kommer til å klikke av alle disse tingene når jeg blir gravid, haha! Ta på magen min uten tillatelse, og jeg knocker deg rett ned. Lykke til med resten av svangerskapet 😀

   • Reply Therese V 30. mai 2019 at 21:51

    Tusen takk! 🥰❤️😁

  • Reply Sara 6. juni 2019 at 22:27

   Jeg er også høygravid nå og dette er jo vår livs sjanse til å slå tilbake med samme mynt. Ta på magen til de som tar på magen din og si lattermildt at det kan jo se ut som de også er gravide. Si helt seriøst at du kommer nok til å gjøre en bedre jobb enn hva de gjorde så ditt barn vil nok ikke gråte like mye. Fortell de at nyere forskning har vist at spekeskinke i svangerskapet gir barnet lavere IQ. Og si helt seriøst at dere ikke ble gravide før du puttet fingeren opp i rompa til partneren din rett før han kom. Bare ha det gøy med alt det frekke folk klarer å si. Skal love deg at de tenker seg mer om neste gang 🙂 lykke til i innspurten!

 • Reply Sofie 29. mai 2019 at 23:16

  Når man går på et kjøpesenter/på gata og en gjeng med middelaldrene damer går deg i møte uten å rikke på seg og du ender opp med å fly på en betongstolpe på kjøpesenteret eller bli kastet av fortauet på gata. Altså, geeez, jeg blir så forbanna. Alltid damer over 50!

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:45

   Men har du ikke skjønt at det er de som eier verden??

   • Reply Sofie 31. mai 2019 at 20:37

    Haha, uff.. Ikkesant.

 • Reply Maren 30. mai 2019 at 10:41

  Har ingen paraply på lager i dag, men synes kjolen på bildet er så fin! Har sett på den lenge og vurderer å kjøpe den selv, det begynner å bli Floyd-abstinenser i skapet.

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:44

   Den er så digg å ha på, go for it 😀

 • Reply Veronika 30. mai 2019 at 12:42

  Så fin kjole 🙂 hvilken strl har du i den?

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:44

   Jeg har medium! 🙂

 • Reply Jeanette 30. mai 2019 at 16:34

  Folk som ikke setter tilbake handlevognen på rett plass men etterlater den i fleisen på alle som er ferdig å betale 🧐

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:44

   Latskap!

 • Reply Jeanette 30. mai 2019 at 16:36

  Poser som ikke går å åpne før du har stått der å gnukka i 20 min med åpningen. Gjelder både handleposer og små brødposer. Til de av oss som ikke syntes det er digg å sleike henda for å så åpne de.. 😂

  • Reply Ida Wulff 30. mai 2019 at 19:44

   Hahah, signerer! Og søppelsekker…

 • Reply Kristine 30. mai 2019 at 23:49

  Rumper på Instagram. Altså det klikker nesten for meg, kan ikke jenter bare slutte å posere som typ Kylie Jenner med krummet rygg og badebuksa dratt så langt opp i rattata at man nesten får rektalproblemer?! Jeg syns det eeeeer så harry og lite sexy 😅

  • Reply Ida Wulff 31. mai 2019 at 01:13

   Haha 😂 og hvor er rumpene deres i det virkelige liv? Nesten så jeg lurer på om det finnes et rumpefilter…

 • Reply Kristoffer 31. mai 2019 at 03:01

  Når de ikke har det jeg vil ha i varmmatavdelingen på Meny eller andre steder.. De pleier stort sett å bare ha det jeg ikke vil ha.. irriterende.

  Når tv-serier plutselig forsvinner fra Viaplay/Viafree eller Tv2 SUMO. Har hendt uten forvarsel flere ganger. Da er det som regel borte for godt.

  Matvarer som er umulig å åpne med bare hendene. Noen ganger er det så godt forseglet at når jeg så vidt greier å åpne det så spruter det i alle kanter. Et eksempel er fløtegratinerte poteter.

  Fint bilde!

 • Reply Linn 31. mai 2019 at 10:46

  – Folk som bare parkerer handlevognen på parkeringsplassen når de har lempet posene sine i bilen, akurat som om JEG vil ha bulk i bilen ved neste vindkast. Føler meg av en eller annen merkelig grunn litt dum når jeg rydder opp etter 50 år gamle menn i Tesla Model x’en deres også…

  – Folk som bråstopper for fotgjengere som bare skal krysse veien der det ikke er fotgjenger felt!!Folkene som skal krysse veien stopper stortett å venter de, men det nephode i bilen foran sjønner ikke at jeg ikke en gang ser det menneske!! Mye nesteulykker for meg der…

  – Når man på inneklemte dager er den uheldige ansatte som har tonnevis med jobb, pga. makkeren har fri, og alle andre bruker dagen på å skravle og forstyrre deg med alt mulig drit, for deretter å gå hjem tidlig «fordi det er så rolig», og INGEN har spurt den stakkaren som sitter alene om han/hun trenger noe hjelp. KLIKKER!!!

  – De som alltid tror de har mest å gjøre på jobb, og rakker ned på andre. Ikke fordi den andre har mindre å gjøre, men fordi den jobber fremfor å rope og skrike om hvor travelt det er…

  – Servitører som ikke spør om man skal ha mer å drikke/dessert når man er ferdig å spise. Jeg spør ALDRI i slike tilfeller. Føler de ikke fortjener de ekstra kronene jeg hadde tenkt til å legge igjen.

  – De som flakser igjennom svangerskap og fødsel, og ikke synes noe har vært slitsom/spesielt vondt osv. Gir meg alvorlig prestasjonsangst til den dagen jeg selv skal gå gravid og føde.

  Puh..Fikk litt utløp der:p

 • Reply Annika 31. mai 2019 at 14:39

  ☔️Alle de fine kjolene fra Floyd du reklamerer for, men som ikke har en rabattkode!😪😪

 • Reply Jim 3. juni 2019 at 13:49

  Folk som står i lang kø på Mækk/BK og da det endelig er deres tur så vet de ikke hva de skal ha….

  • Reply Ida Wulff 3. juni 2019 at 15:37

   Ja, hva skjer med det?!!!

 • Reply Charlotte 3. juni 2019 at 14:27

  Elsker paraplyer 😍

  ☔️Jeg Irriterer meg GRØNN over folk som trykker på grønn mann knappen når jeg allerede har gjort det. Altså, man ser jo at knappen lyser? Det går ikke fortere av å trykke igjen. Og jeg står der og føler de tror jeg er en amøbe som ikke har klart å trykke på knappen riktig. 👹 Så jeg står og følger med som den crazy dama jeg da blir. Og ser at de forter seg og trykker mens en bil kjører forbi.. 😩😩

  ☔️ Folk som har en mils mellomrom mellom dem og bilen foran i kø, bare for at de skal bli de eneste som skal slippe å clutche hele tiden. Men det er jo de som gjør at det blir kø!!! Har lyst på et skilt i bilen jeg kan skru på så de bak meg kan lese det og føle seg dritt 💩

 • Leave a Reply