Hverdagsliv

SLIK BEHOLDER DU FERIEGLØDEN

3. juni 2019

Reklame: Rabattkode ida20 gir 20% ekstra i rabatt på Betakaroten Gold

SOMMERGLØDEN ✨

Så kjipt at jeg skulle stå foran en Louis Vuitton-butikk på disse bildene. Man kan jo nesten forveksle meg med den menneskerasen som tar bilde foran dyre butikker fordi vet ikke. Men det er altså en tilfeldighet.

Med det ute av verden: Har du noen gang sittet på et fly hjem fra ferie og følt at brunfargen og gløden din visner litt for hvert kvarter som går? Dét er kjedelig. Så i dag tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan du best mulig kan beholde sommergløden din – det er tross alt en souvernir man vil ha med seg heeele veien hjem.

TIPS TIL Å BEHOLDE SOMMERGLØDEN

🌴 Mye av jobben gjøres jo allerede før man reiser på ferie, men det virker som det er mange som glemmer det. Et av mine aller beste tips er å kjøpe deg en helt enkel skrubbehanske og en god skrubb før du reiser, og kvitte deg med tørr og død hud. Jeg anbefaler å gjøre dette 2 dager før avreise, slik at hudoverflaten din rekker å heale før du skal eksponeres for sol.

🌴 Ta Betakaroten Gold. Begynn gjerne å spise kapslene lenge før reise/sommer, selv spiser jeg dem faktisk året rundt. Det gjør jeg fordi jeg føler at de gir meg en mer glødende hudtone, at jeg blir litt gyllen i stedet for lyseblå, til og med på svarteste vinteren her hjemme. Jeg tar 2 kapsler hver dag!

🌴 Når du er på ferie: Drikk masse vann, smør deg med en fornuftig solfaktor og smør deg alltid med aftersun eller bodylotion på kvelden før du legger deg. Ikke vær redd for solfaktor. Jeg har i hvertfall hørt at fargen holder lengre hvis du smører deg godt! Og det gir jo egentlig mening. Blir du solbrent, flasser alt av til slutt.

🌴 Ha et lite fuktighets-kit med deg når du skal fly hjem. En bodylotion i reisestørrelse, håndkrem og en liten face mist. Drikk vann og dekk deg til. Jeg prøver alltid å fly med langermet og tildekte ben, føler at flyluften er no good for huden.

🌴 Når du kommer hjem: Skrubb huden lett (lettere enn før du reiste) og smør deg med fuktighet hver kveld før du legger deg.

🌴 Fortsett å spise Betakaroten Gold selv om ferien er over. Og så er det bare å gløøøde videre! Hvis du som meg ikke er noe fan av å sole ansiktet: Det er ingen skam å smøre seg med litt fake tan der hvor sola ikke har tilgang 😽Betakaroten Gold kommer fra Good For Me, og som du sikkert har fått med deg, har jeg brukt deres produkter i årevis. Denne lille saken er vegansk, og inneholder MCT-olje fra kokos for bedre opptak i kroppen.

Good For Me har et introtilbud til alle nye kunder, som automatisk gir 40% rabatt på Betakaroten Gold. Med rabattkoden ida20 får du nå 20% rabatt oppå det igjen. Så dette er billig! Skal du ha Betakaroten til sommeren – gå for denne ✨

Du finner introtilbudet til Betakaroten Gold HER 💛

27 Comments

 • Reply Heidi 3. juni 2019 at 17:01

  Hei. Rabattkoden virker ikke..🤭

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:28

   Er på saken 😊

 • Reply Heidi 3. juni 2019 at 17:41

  Hei.
  Har du sjekket opp i sammenhengen mellom kreft og betakaroten? Det gjorde jeg, og da ble det ikke noe tilskudd av Betakaroten på meg. 😉

 • Reply Marie 3. juni 2019 at 20:32

  Begynte for en måned siden og venter i spenning, tror i alle fall jeg blir mindre brent enn før noe som er veldig bra. Jeg får da farge, men fargen er rosa, ikke brun hehe…men apropo slike produkter så har jeg et spørsmål om hair luxious også fra Good for Me. Har fått med meg at håret blir sunnere, tykkere, du får mer osv, men må spørre om det faktisk vokser litt fortere? Angrer litt på at jeg klipte håret ganske kort for noen måneder siden, ettersom jeg vil ha langt hår til bryllupet om et år..I såfall så venter jeg gjerne på en rabattkode på det også, hvis det er lov å si 😀 Takk for svar! 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:27

   Hei 💛 min erfaring er at håret mitt vokser fortere enn vanlig når jeg tar hårvitaminer over lengre tid. Og så får jeg masse babyhår/nytt hår, som jo også vil bli lengre med tiden. Og da blir håret tykkere. Hvis du er flink til å pleie håret ditt og gir det næring burde det klare å vokse ganske langt på et år 😀

 • Reply julie 3. juni 2019 at 20:45

  hei!
  jeg får ikke til å bruke rabattkoden, står at den er ugyldig..

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:24

   Flere som har gitt tilbakemelding om det samme, så det virker som det er noe galt her ☹️ retter opp asap! 💛

 • Reply Ingrid 3. juni 2019 at 22:08

  Hvor er kjolen fra? Skikkelig fin 😍 håper det går bra på eksamen – masse lykke til! You can do it. Ps: master kommer du garantert ikke til å angre på (tror jeg). Men det er noe dritt når det står på ja. Hata livet der, men årene går fort skal du se. Masse lykke til med valg osv jaffal <3

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:24

   Den er fra Nelly 💛 og tusen takk! Klem til deg 😽

 • Reply :) 3. juni 2019 at 22:22

  Hei!
  Har du noen spotifylister å anbefale? Har likt mye av musikken du har anbefalt tidligere, så et innlegg hvor du kommer med musikktips er veldig etterlengtet fra min side 😀

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:23

   Ønsket er notert 💛💛

 • Reply Ingvild 3. juni 2019 at 22:33

  Hei! Rabattkoden du har skrevet her er dessverre ugyldig 😔

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:23

   Takk for at du sier i fra, er på saken ❤️

 • Reply Hanne 3. juni 2019 at 22:44

  Koden virker ikke

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:23

   Er på saken! 🙁

 • Reply Frida 3. juni 2019 at 23:11

  Hei Ida!
  Jeg var bare litt nysgjerrig på samarbeidet ditt med DeoDoc. Anbefaler du det enda? Vurderer å gå til innkjøp av flere av deres produkter.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:22

   Hei! Jeg samarbeider ikke med DeoDoc nå, men kjøper og bruker fremdeles produktene. Intimsåpen og shavingkremen 😽

 • Reply Lina 3. juni 2019 at 23:25

  Får bare opp ugyldig rabattkode…

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 09:22

   Har tatt det videre! 🤔

 • Reply Thea 4. juni 2019 at 10:10

  Hei! Kunne du skrevet et innlegg med tips til ferie i Kroatia og på Rhodos? Det ser så fint ut der, men synes det er vanskelig å vite hvor man skal satse på å dra og hva man kan gjøre? Gjerne tips hotell, strender etc. Kjæresteferie vel og merke 😉

 • Reply Victoria 4. juni 2019 at 12:44

  Har du link til kjolen? Den var råfin! 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 14:43

   Nei, dessverre 💛

 • Reply ABC 4. juni 2019 at 15:10

  Hei! Så at kommentaren min ikke ble godkjent under forrige post – var det noe galt med den? Den var utelukkende ment positivt 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 15:50

   Neineinei! <3 Jeg henger bare bakpå! Men jeg så den nå, og det var en drithyggelig kommentar, TUSEN takk <3

 • Reply Maria 4. juni 2019 at 16:58

  Hei 🙂 Jeg mener å huske at du skrev at dere skulle få litt hjelp til interiør og innredning av den nye leiligheten. Stemmer det? Eller er det jeg som husker helt feil? Dersom det er tilfelle, er du fornøyd? Hvem har dere fått hjelp av? Jeg skal nemlig flytte, men er usikker på hvem jeg bør kontakte for litt interiør hjelp.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 20:45

   Hei 😊 har fått hjelp hos Slettvoll, hvor vi har kjøpt alle møblene. Så får se når alt kommer i hus, om det henger bra sammen!

 • Reply Marte 8. juni 2019 at 07:45

  Hvor er kjolen fra og hvilket merke er det?:)

 • Leave a Reply