Hverdagsliv

I JUNI SKAL JEG…

4. juni 2019

Det er juni måned! Hva faen skjedde, unnskyld språket. Men juni tok meg bakfra, her jeg sitter med dott på hodet og tusjmerker i munnviken. Dette er jo måneden hvor alt skjer! Moro og slit, ting jeg har gruet meg til og gledet meg til. Så, siden jeg ikke har noe annet interessant å dele i dag: Her er mine juni-planer  ✌🏼

I JUNI SKAL JEG… 

☁️ … Begynne å kjøre bil igjen, det begynner å bli mange år siden jeg følte meg nogenlunde trygg bak rattet. Men nå har jeg jo fått meg bil! Hils på Lars, min splitter nye, perlehvite E-golf ✨ Jeg syns egentlig hvite biler er harry, så det er viktig for meg å påpeke at den er perlehvit. Hehe. Gravlyset syns det er ille moro med hvit bil, men så er jo han fra Fredrikstad også.

☁️ … Se litt mer til Oslo-venninnene mine! De kommer jo aldri til meg (kremt), så jeg skal dra stumpen inn til Oslo. Allerede til helgen skal jeg både i bursdagsfeiring og i parmiddag. Så da sjekker jeg inn på hotell, og skal drikke syv glass vin for mye hver kveld. Gleder meg 🍷

☁️ … Ha eksamen!😿 Den er faktisk nå på fredag, og jeg har kommet til det stadiet hvor jeg blir hissig når folk bruker tiden min.

☁️ … Pakke ned leiligheten. Den skal få ny eier, og det er det selvfølgelig masse styr med. Pakking, kontraktsmøte, flyttevask og overtakelse. Foreløpig har jeg ikke pakket en centimeter, og jeg kommer nok til å vente så lenge som mulig. Tidligere har jeg begynt flere uker i forveien, og er det noe jeg har lært av det, så er det at det er kjedelig å bo blant flytteesker 🙋🏼

☁️ … Se på The Handmaids Tale og Big Little Lies! 😍 To av mine favorittserier returnerer med nye sesonger. Tror jeg er for gira til å spare opp episodene.

☁️ … Trene masse 💪🏼 Jeg er nå inne i min 11. uke med PT, og jeg elsker det. Det er virkelig en investering i både helsa og psyken. Men i det siste har jeg ikke hatt tid til å trene utenom de to PT-timene jeg har i uka, så jeg gleder meg til å få til noen egne økter i tillegg.

☁️ … Overta og flytte inn i vårt nye hjem ❤️ Det kjennes litt rart ut å skulle flytte – men jeg tror jeg gleder meg veldig. Det nye hjemmet blir jo så bra! Og for å glemme det materialistiske et øyeblikk: Det blir fint å bo i litt roligere omgivelser, og å være nabo med mamma, pappa, Penny, mormor og morfar.

☁️ … Over til det materialistiske igjen: Boltre meg i nye møbler og ny seng! Jeg tror ikke du fatter hvor mye jeg gleder meg til sistnevnte. Skal ha seng med fjernkontroll, så Gravlyset kan heise meg opp om morgenen når han skal servere meg kaffe.

☁️ … Fikse og holde på i den nye leiligheten. Det meste av nødvendige møbler er huket av, men det skal ordnes en del ting som vi ikke kan sette i gang før vi er i hus. Noen kjedelig nødvendigheter, men også noe veldig spennende: Vi skal kle noen ganske store vegger i speil, jeg tror det kommer til å bli sykt fint. Men lykke til med å få tak i håndtverkere i slutten av juni, eller hva? Solskjerming må også på plass så fort som mulig, men sånt må jo bestilles på mål. Så det blir en vaaarm og deilig sommer 😅

☁️ … Fortsette å spise lite kjøtt. Den siste tiden har det vært ganske kjøttfritt her hjemme, det finnes så mange bra erstatninger nå som føles så mye freshere å spise.

☁️ … Planlegge sommerferien, i hvertfall delvis. Det blir uten tvil mye tid her hjemme, det nye hjemmet kommer til å støvsuge bankkontoene våre. Men vi skal i hvertfall booke noen konserter, avtale litt besøk og kanskje planlegge en roadtrip med Lars. Jeg har lyst til å telte og se litt av det norske land. Utenlandsferie er jeg mett på for en liten stund. Tror jeg, da. Det blir en innholdsrik måned! Men når jeg er ferdig med eksamen, skal jeg nok være så lettet at jeg tar alt annet på strak arm.

Nå skal jeg enten lese videre eller se en episode av Tsjernobyl – vi får se om det finnes noen viljestyrke igjen i bunnen av godteriposen 😽

32 Comments

 • Reply Karoline 4. juni 2019 at 20:37

  Hei,
  Jeg skal også ha en speilvegg hjemme. Si ifra hvis du vet hvor du finner speil. Har sett litt på de som er på amerikalinjen.

  • Reply Ida Wulff 4. juni 2019 at 20:44

   På hotellet? Der har jeg ikke vært, må isåfall løpe innom og kikke til helgen 😀

   • Reply Karoline 5. juni 2019 at 00:25

    Ja på hotellrommene, bak sengen :).

    • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:25

     Ahaa, da må jeg søke opp bilder på det 😀

 • Reply Anonym 4. juni 2019 at 21:09

  Elsker disse innleggene dine! Hvor er kjolen fra? Har du evt link?😍

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:26

   Den er fra H&M, har dessverre ikke link <3

 • Reply Madelen 4. juni 2019 at 21:21

  Hei! Så fin bil a gitt 😍 masse lykke til med eksamen!
  Jeg lurte på en liten ting. Tenkte å sette på vipper før jeg skal til Spania i sommer, og lurte i den forbindelse på dine erfaringer rundt vipper og badeferie? Holder vippene seg fine etter 2 uker? ☺️ Tenkte å unngå å dukke under med hodet når jeg bader.
  Ha en super dag!

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:27

   Tuusen takk 😀 Ja, bare ikke gå på et av de billigste stedene. Gode vipper holder seg fine i 3 uker, selv om du dukker under vann <3

 • Reply Anonym 4. juni 2019 at 21:29

  Trengte den siste setningen der. Fint å se at andre enn meg trøstespiser seg gjennom eksamensperioden <3

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:26

   Lykke til med eksamen <3 <3 Stor klem!

 • Reply Henriette 4. juni 2019 at 22:38

  Kan du ikkje komme med litt tips til gode, kjøttfrie middager?😀 trenger inspo!

 • Reply Henriette 4. juni 2019 at 22:39

  Kan du ikkje komme med tips til gode, kjøttfrie middager?😀 trenger inspo!

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:25

   God idé, det skal jeg prøve på <3

 • Reply Aline 4. juni 2019 at 23:15

  Norgesferie!! Var på «roadtrip» til Lofoten med endel stopp underveis for ett par år siden…Lofoten er virkelig magisk! Jepp, do it!

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:25

   Hørtes veldig fint ut! :O Tror dessverre det blir litt langt for stakkars Lars som må lades <3

 • Reply Merete 5. juni 2019 at 05:27

  Apropo planer i sommer – har jeg lest at dere vært flere steder i Kroatia enn Rovinj? 🌸 Eller har jeg drømt? 😂 Vi vil booke tur der til, men holder på å bli gal av alle valgmulighetene 🥵
  Masse lykke til med eksamen og flytting 😍 og ikke minst til å bli godt kjent med perlehvite Lars 😛

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:25

   Hei 😀 Jeg har vært tidligere. Split, Hvar – og et sted til som jeg faktisk ikke husker hva heter, men der var det dødskjedelig. Syns alle stedene er fine, men Rovinj var noe helt spesielt <3 Og tusen takk 😀

 • Reply Inga 5. juni 2019 at 11:17

  Du er jo redd for å kjøre bil…. hvordan skal nå dette gå … ?

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:24

   Uff nei, man må ikke finne på å gjøre ting man er redd for! Hadde vært for ille om jeg ble en trygg sjåfør.

   • Reply Nathalie 5. juni 2019 at 14:50

    Haha! Elsker deg, Ida.

    • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 15:01

     ❤️❤️❤️

 • Reply Renate 5. juni 2019 at 12:12

  😂Lars

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 13:24

   Hehe <3

 • Reply Anonym 5. juni 2019 at 14:48

  Hei, hvilke fliser har dere valgt på bad?

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 15:00

   Vi kom så sent inn i prosjektet at vi ikke fikk gjort noen valg på bad. Husker så vidt hvordan flisene ser ut 😅

 • Reply Anonym 5. juni 2019 at 14:52

  Hvordan valgte du PT? Er så mange å velge mellom

  • Reply Ida Wulff 5. juni 2019 at 15:01

   Velg en med god energi som du orker å være rundt, og en som selvfølgelig har PT-utdanning. Er det ikke bra, så kan du bytte 😄

 • Reply Henriette 5. juni 2019 at 17:29

  Så fin bil! 😍 Vi var på bilferie i fjor, og jeg vil anbefale deg å ta turen innom Geiranger og Loen (loen skylift, der har de en amazing restaurant på toppen av fjellet).

 • Reply Henriette 5. juni 2019 at 18:26

  Kan du lage en ny Rhodos guide? Hvis du har noen nye steder å anbefale? Likte veldig godt den forrige 🙂

 • Reply lina 6. juni 2019 at 08:16

  Fina!

  • Reply Ida Wulff 6. juni 2019 at 19:46

   <3 <3

 • Reply Synne 7. juni 2019 at 08:37

  Åh, jeg forstår meg så godt på eksamenshodet ditt. Leverte bacheloren på mandag og etter mange uker med 12timers økter føler jeg meg helt tom innvendig. Hva skal jeg finne på nå liksom? 🙃

  Vi har booket ferie til Rovinj i år og reiser allerede imorgen (ble visst litt influencet av din ferie i fjor). Har du noen gode tips til steder å se eller mat som må spises? 🌸 har vært i Kroatia mange ganger før, men kjenner gleder meg litt ekstra til å oppleve den fine lille byen. Og dine tips er jo alltid en innertier 😍

 • Leave a Reply