Hverdagsliv

EN FIN START PÅ SOMMERFERIEN

10. juni 2019

Hei fra Oslo 🖤

Her har jeg vært helt siden jeg leverte eksamen på fredag. Vært i bursdag, hatt parmiddag, ligget fyllesyk i hotellsengen, ruslet i Oslos gater og spist himla mye mat. Og som jeg har kost meg, med mine fine venner som jeg har savnet. Det har ikke vært mye sosialt det siste halve året, så det er fint å ta igjen litt. Og ikke minst legge noen sommerplaner sammen!

I dag pakket vi kofferten og sjekket inn på et nytt hotell. Bestemte meg spontant for å være med Gravlyset på jobbfest i morgen, så da blir det Oslo helt frem til onsdag. Nå kom vi nettopp inn etter å ha gått rundt hele dagen. Vi har en greie hvor vi går fra sted til sted og spiser bare littegrann på hvert sted, haha. Dagens vinner må være veggisburger Wünderburger i Torggata. Har du prøvd Beyond Meat?! Det finnes virkelig ingen grunn til å bestille burger med ekte kjøtt lengre. Ellers har vi vært på Oslo Camping og spilt minigolf! Jeg tapte selvfølgelig, men det går bra.

Nå som jeg endelig har lagt meg ned for å slappe av litt, kjenner jeg hvor fryktelig sliten jeg er. Livet i Tønsberg har gjort meg til en skilpadde, så å drikke vin to dager på rad gjør jo at jeg føler meg påkjørt. Men! Absolutt verdt det. Bare glad for at dette ikke er hverdagen min. Eksamen var ville greier, forresten. De 6 timene føltes som et kvarter, og jeg leverte ikke med en god følelse. Det tok meg et døgn å komme meg ned på jorda igjen, stresset satt liksom i. Men det viktigste er at den er levert, at jeg gjennomførte – og så kan karakteren bare gå og ta seg en bolle. Det er sommerferie, hipp hurra 😍

Nei, nå kjente jeg at det var vanskelig å formulere gode setninger. Jeg er nok noen hjerneceller fattigere akkurat i dag. Meen, måtte jo stikke innom og si at jeg lever.

Vi snakkes snart igjen!

15 Comments

 • Reply Eline 10. juni 2019 at 19:39

  Gratulerer med levert eksamen og sommerferie! Gode klemmer 💖

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 14:13

   Tusen takk, snille <3

 • Reply Christina 10. juni 2019 at 19:51

  Hvor er kjolen fra? 😍

 • Reply AAA 10. juni 2019 at 20:01

  Høres ut som du har hatt en hyggelig helg og start på ferien! Hadde eksamen samme dag som deg, ord kan ikke beskrive hvor deilig det var med ferie etter å ha levert den. Har hatt en lite sosialt halvår pga skole, så nå gledes det til å være sosial igjen med venner og familie. Ønsker deg en fin kveld i Oslo! Må teste ut burgeren du anbefalte, har gått over til et kosthold bestående av litt mindre kjøtt så alltid gøy å finne gode erstatninger 🙂

 • Reply Kristine 10. juni 2019 at 22:32

  Gratulerer med sommerferie, fortjent <3 selv blir jeg sittende frem til neste onsdag..
  Kan jeg spørre hvor den fine kjolen er fra?

 • Reply Camilla 10. juni 2019 at 23:38

  Ååå, kjolen <3 Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 14. juni 2019 at 12:19

   ByTimo <3

 • Reply Emilie 11. juni 2019 at 13:19

  Hvor er kjolen fra? 😍😍

  • Reply Ida Wulff 14. juni 2019 at 12:18

   ByTimo <3

 • Reply Kristine 11. juni 2019 at 16:56

  Elsk på kjolen😍 Kan jeg spørre hvor den er ifra?

  • Reply Ida Wulff 14. juni 2019 at 12:19

   ByTimo <3

 • Reply Henriette 11. juni 2019 at 20:56

  Så fin kjole! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Julie 11. juni 2019 at 21:09

  Hei!:) Er du fornøyd med Samsonite-kofferten?

 • Reply Vilde 13. juni 2019 at 09:29

  Hei Ida 🙂
  Kan jeg spørre hvor spisestuestolene til venninnen din er fra? Så de såvidt på story i helgen.

 • Reply Maren 13. juni 2019 at 13:26

  Hei. Er innom bloggen din støtt og stadig, men du legger aldri ut hverken link eller informasjon om hvor du kjøper de fine kjolene dine. Håper du kan begynne med det 😅

 • Leave a Reply