Hverdagsliv

HJELP, JEG ER PÅ FLYTTEFOT

15. juni 2019

Reklame for Goodiebox

MITT SUPERTRIKS NÅR JEG ER ON THE GO ✨

Jeg har bodd i koffert i nesten en uke, og kom nå hjem til flytting. Om under en uke skal jeg søren meg flytte. Det er helt galskap hvor fort tiden flyr. Og nå er jeg allerede på et punkt hvor jeg ikke har kontroll over hvor noen av tingene mine er. Ting forsvinner ned i kasser og poser uten at jeg egentlig har verdens beste plan på det.

Vet du hva et av mine beste triks er, når jeg er på reisefot eller flyttefot? Å ha en liten pung med alle nødvendigheter. Det høres simpelt ut, men det kan virkelig være gull verdt. Å bare vite at man alltid har en liten pung med seg, som inneholder nødvendigheter. Så man slipper å lete gjennom pappesker, vesker og kofferter. Hva en slik pung bør inneholde? Min inneholder i hvertfall følgende: 
💛 Tannbørste
💛 Tannkrem i reisestørrelse
💛 Hårbørste
💛 Solpudder
💛 En sminkekost
💛 Leppomade
💛 Tamponger
💛 Intimservietter
💛 Nettbankbrikken
💛 Bankkort
💛 Telefon + lader
💛 Nøkler
💛 Pass (Hvis man er på reisefot, hehe)

Livet on the go kan være ganske kaotisk, så trikset er vel egentlig bare å ha et eget system i kaoset. Det var nesten for godt til å være sant at temaet på månedens Goodiebox var on the go. Som om den var laget for meg! On the go kan jo være så mangt. Man er on the go på vei til skolen, på vei til jobb, og på vei til fest. Men denne måneden føler jeg meg liksom ekstra on the go. Fra et hjem til et annet. Hvis du ikke er kjent med Goodiebox fra før av, så er det en eske full av godsaker som kommer hjem til deg i postkassen hver eneste måned. Det er et abonnement som koster 199,- i måneden, men det er virkelig null stress å si opp, det kan du gjøre når som helst. Jeg er jo alltid bekymret for abonnementsløsninger, men har personlig snakket med Goodiebox som er lidenskapelig opptatt av å kun ha fornøyde kunder. Uansett! Boksen har et nytt tema hver måned, og inneholder forskjellige beauty-produkter. Det kan være shampoo, hårbørster, ansiktsmasker, sminke, parfyme, sminkekoster, kremer og så videre. Det meste er full size-produkter, og noen ting er reisestørrelser. Men aldri kjipe, små vareprøver som du ville fått gratis i en butikk.

Det som er så digg med Goodiebox, er at du er garantert produkter til en verdi av 650 kroner hver måned – selv om du betaler 199,-. Som regel er verdien høyere enn 650 kroner også.Her ser du innholdet i on the go-boksen! Spesielt happy med sminkekost, solpudder og rosa tannbørste denne gangen 😍 At man ikke forelsker seg i alle produktene i en Goodiebox er jo en ærlig sak. Men det som er så kjekt da, er å legge det i en «gaveskuff» så man kan gi bort i goodiebags til mor, søster eller venninner. Og så har Goodiebox faktisk opprettet en gruppe på Facebook som heter Goodieswap, hvor man kan bytte produkter med andre Goodiebox-medlemmer. Det er over 1000 medlemmer allerede, så den har jeg troa på!

Hvis du vil teste ut Goodiebox for 199,- i måneden så kan du gjøre det HER 💕

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘426674898094752’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

10 Comments

 • Reply Madeleine 15. juni 2019 at 15:25

  Hei! Det er ting jeg har lagt merke til når det kommer til reklame innleggene dine. Du er den eneste bloggeren (jeg har sett) som faktisk tar seg tid og lager et interessant innlegg med ordentlig innhold. Man vet ikke at det er reklame nesten før man er nederst på innlegget, og det syns jeg er veldig fint. Ville bare gi deg litt skryt for det 😊 God helg!

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2019 at 08:56

   Det var et veldig hyggelig kompliment <3 Jeg jobber stadig med at reklameinnlegg skal ha innhold som er av verdi for den som leser – ellers er det jo ikke noe vits. Men kan alltids bli bedre også. Så takk for feedback, og klem til deg!

 • Reply ElisabethG 16. juni 2019 at 04:48

  Hm, min pakke denne mnd inneholdt helt andre ting enn du fikk ☹

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2019 at 08:53

   Da ville jeg tatt kontakt med kundeservice <3 <3

 • Reply Hanne 16. juni 2019 at 10:12

  Hei Ida! Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og liker den veldig godt! Men jeg må si at jeg synes det er dumt at det har blitt så populært å reklamere for Goodiebox! I mine øyne er det produkter man stort sett ikke trenger, og jeg synes derfor at det er synd at det oppfordres til å bestille det!

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2019 at 08:55

   Hei Hanne! 🙂 Så hyggelig å høre, tusen takk <3 Det må du selvfølgelig få lov til å mene. Selv syns jeg Goodiebox er det perfekte konseptet for å unne seg litt ekstra i hverdagen. Det er ikke alle som har råd til dyre spabehandlinger osv, og med Goodiebox har man alltid noe liggende på lur til et hjemmespa feks. Man _trenger_ ikke velvære for å overleve, men min mening at det gjør hverdagen litt hyggeligere <3 Klem til deg!

 • Reply Oda 17. juni 2019 at 08:56

  Å ha nødvendighetene i en toalettmappe var faktisk tidenes tips! Står midt i flyttekaos selv og det river i neat freak-hjerte💔 Ha en fin uke!🤩

  • Reply Ida Wulff 18. juni 2019 at 08:53

   Lyyyykke til med flyttingen, deilig når det er over <3 Samme til deg!

 • Reply Kristoffer 17. juni 2019 at 19:16

  De ser fine ut de boksene. Har nesten aldri flyttet, men kan tenke meg at det er stressende. Bare å reise er stress. Alltid skummelt med pakking og det å få med seg alt! <9

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 14:08

   Ja, det krever litt planlegging 😀

  Leave a Reply