Nybygg, hjem & interiør

MITT NYE HJEM

21. juni 2019

VELKOMMEN ✨

I dag fikk vi nøklene til vårt nye hjem. Det kom egentlig litt brått på meg, selv om jeg har ventet på det siden november. Tror egentlig ikke jeg har innsett det helt, at jeg skal forlate leiligheten jeg bor i nå. Men i løpet av helgen skal vi flytte over så mye som mulig. På mandag kommer den nye senga, på tirsdag kommer alle møblene vi har bestilt. Så kanskje jeg innser det da?! Hehe. Planen var egentlig å kjøre et par flyttelass i dag, men så ble det en hastetur til IKEA og litt besøk i leiligheten i stedet. Vi har heldigvis ikke dårlig tid, ettersom vi disponerer begge leilighetene frem til 1. juli. Takk og lov!

Jeg gleder meg til å vise frem leiligheten ordentlig, den kommer til å bli såå fin. Det er så mye ved den jeg setter pris på allerede. Lyset. Takhøyden. De store tredørene. Peisen. Hvert vårt ordentlige bad! Å kunne ligge i senga og se ned på vannet. Det blir rett og slett magisk. Jeg håper det blir et hjem vi kommer til å trives skikkelig i, og at vi kommer til å bo der i noen år. Kanskje mange år. Jeg angrer ikke på at jeg har flyttet så mye som jeg har gjort, fordi det har vært investeringer som jeg har tjent på. Men  er jeg faktisk klar for å ikke tenke på neste steg. Forme et hjem som om det ikke kommer noe etter, selv om det en vakker dag sikkert blir behov for enda mere plass. I natt sover vi i den «gamle» leiligheten fordi vi ikke har rukket å flytte over seng. Akkurat spist kveldsmat og sett en episode av Bonusfamilien på NRK. Den serien er så koselig ❤️ Måtte liksom koble av med noe, etter en dag med mange inntrykk.

Men nå er det natta, jeg kommer til å sovne som en sekk med det samme jeg klapper sammen macen. I morgen skal jeg trene med PT, jobbe litt og  starter bærehelgen 😀 Snakkes snart igjen!

24 Comments

 • Reply Kine 21. juni 2019 at 07:32

  Gratulerer❣️ Gleder meg til å se hvordan det blir! Jeg er snart i samme situasjon selv, så det gjør det ekstra gøy å følge med 😄

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 12:02

   Tusen takk! Og så gøy 😍👏🏼 venter du på nybygg?

   • Reply Kine 21. juni 2019 at 19:13

    Ja 🤗

 • Reply Helene 21. juni 2019 at 07:33

  Gratulerer! Gleder meg til å se prosessen videre. Hvilken farge har dere på veggen?😊

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 12:03

   Tusen takk😘 Fargen heter Kalk, veldig Happy med den både i gammelt og nytt hjem.

 • Reply Synnøve 21. juni 2019 at 08:30

  Endeliig! Gleder meg så til å se resten av denne leiligheten <3

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 12:01

   Hurra, gleder meg til å vise frem 😍

 • Reply Anna 21. juni 2019 at 10:12

  Gratulerer!! 😄

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 12:01

   Tusen takk!! 💛💛

 • Reply Marit 21. juni 2019 at 10:45

  Oi, så lekkert det ser ut, selv om den er helt tom! Fargene, peisen, gulvet – gleder meg veldig til å se enda mere. Vil du dele planløsning? Og hadde vært gøy med en collage med div møbler og interiør dere har valgt.
  Lykke til med flyttinga!

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 12:03

   Takk, får håpe det blir fint med møbler og 😀💛 For egen sikkerhet kommer jeg ikke til å dele planløsning, men skal selvfølgelig vise frem masse møbler og interiør 😍

 • Reply ABC 21. juni 2019 at 16:48

  Wow, så spennende! Og du så skikkelig lykkelig ut på siste bilde 🙂 God helg, så skal jeg roe meg med kommentargodkjenningen denne gangen, hehehe <3

  • Reply Ida Wulff 21. juni 2019 at 23:20

   Jaaa det er gøy 😀👏🏼 haha, prøver mitt beste å skjerpe meg på kommentarene ❤️❤️ god helg til deg også, klem!

 • Reply heyho 22. juni 2019 at 00:36

  Gratulere så mye 😀
  Men har et lite spørsmål: hva synes egentlig om at du enda kaller han gravlyset? Han kommer jo til å forever ha det navnet etter seg :´)

  • Reply Ida Wulff 22. juni 2019 at 21:30

   Takk 😀 tolerant type <3

 • Reply Jenni 22. juni 2019 at 09:15

  Gratulerer fine Ida, ser skikkelig lekkert ut og den drømmepeisen👍🏻🤩. Gleder meg til å følge innredningen og veien videre. God helg og lykke til med flyttingen.

  • Reply Ida Wulff 22. juni 2019 at 21:29

   Takk snille 💛💛 gleder meg til å dele! Klem til deg

 • Reply Beate 22. juni 2019 at 11:49

  Hei gode, kule Ida! <3 Gratulerer med å komme inn i den nye leiligheten! <3 Åhhhh, det blir så spennende å se hvordan dere får det!!! Wiiiiii, spent, haha! God klem til deg

  • Reply Ida Wulff 22. juni 2019 at 21:32

   Takk Beate 😀❤️❤️ dette blir så bra! God helg og klem tilbake 💕

 • Reply Helene 23. juni 2019 at 06:40

  Gratulerer med drømmeleiligheten, Ida ❤️ Gleder meg til masse interiør! Men noe helt annet… leter etter hvite sneakers/sko, som passer like godt til sommerkjolen som til jeans. Ønsker ikke å hive meg på denne chunky trenden. Tips til noen freshe, uten at pengeboken blør? Klem

 • Reply Line 23. juni 2019 at 08:31

  Jeg og kjæresten kjører ofte forbi bygget når vi er ute med båten, det ser superfint ut! Gratulerer❤️

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 00:54

   Tusen takk😀❤️ koselig å følge med på båtlivet herifra!

 • Reply Stine 23. juni 2019 at 15:59

  Så fint!
  Hva heter gulvet?

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 07:20

   Det vet jeg dessverre ikke enda 💛

  Leave a Reply