Hverdagsliv

FLYTTEKAOS & ØKONOMISK PEDIKYR

23. juni 2019

Reklame for Depend: Med rabattkoden IDASOMMER får du Gellack Startkit til 299,- og 50% på alle gellack-farger 💅🏽

PÅ TIDE Å TA EN PAUSE 💭

Min første pause siden vi snakket sammen sist. Og jeg overdriver ikke litt engang! Det sitter langt inne å ikke sutre nå. Over den vonde ryggen, blåmerkene på beina, såret på haka, over de 1023 flytteeskene som fyller hele leiligheten. For hver gang vi får ryddet ut av en eske eller en blå IKEA-pose, dukker det opp fire nye. Det nye hjemmet er det komplette kaos akkurat nå, jeg har faktisk ikke opplevd maken. Når begynte vi å eie så mange ting?! Jeg får lyst til å stille meg på gaten og selge alle tingene mine…

Kaos i hjemmet og nesten ingen møbler – ingen kan stanse meg i å hjemmespae litt! Jeg har fått ny gellack på tærne, og har endelig fått en ny rabattkode fra Depend å gi ut. Alle som unner seg pedikyr en gang i blant, kan spare haugevis av penger på å gjøre det hjemme – å gjøre det i salong én gang koster jo det dobbelte av å kjøpe et hjemme-kit.

Når jeg legger gellack hjemme, enten det er på tær eller fingre (det er oftest på tær), så bruker jeg alltid Gellack Kit fra Depend. Kitet inneholder følgende: 

GELLACK KIT FRA DEPEND 👆🏽

Led-lampe, før- og etterrens, gellack base, gellack topp, manikyr-pinne og fil. Må ikke glemme å nevne: Bruksanvisningen. Den er viktig å følge til punkt og prikke – etter et par ganger kan man den utenat, men den er helt nødvendig de første gangene spør du meg.

Jeg er den typen som aldri har klart å legge neglelakk pent. Uansett hvor dyre neglelakkene er, har det bare blitt klin og rot. Men jeg tør sverge på at selv den mest håpløse klarer å legge denne gellacken pent. Jeg hadde den faktisk med meg en gellack fra Depend til en profesjonell negledame for en stund siden, og hun sa at den var enklere å legge enn merket som salongen hennes egentlig førte. Så da fikk jeg bekreftet at det var noe i det, ikke bare en «kjøpt og betalt» mening fra meg. Dette er lett som en plett! 💛 I dag la jeg fargen Baby Spice på tærne, nummer to i rekken. Når man kjøper Gellack Kit følger ikke selve gellacken med, den må man kjøpe ved siden av. Like greit, så kan man velge nøyaktig den fargen man vil ha. Du finner alle fargene HER!

Bildene i dette innlegget har vel frem til nå sett ganske ryddige og delikate ut. Hvem er keen på å se litt rot? Avslappende omgivelser, hehe. Gravlyset har vært ansvarlig for å kjøpe TV til det nye hjemmet, jeg tror den er større enn meg. Fryktelig harry, men jeg prøver jo å bli bedre på å velge mine kamper.

Slik ble tærne mine forresten! Nå er de klare for åpne sko igjen, det må de nesten være om sommeren ☀️Her skrus det utemøbler i bakgrunnen, mens jeg går rundt og prøver å finne det mest bildevennlige lyset 😅

Husk at med rabattkoden IDASOMMER får du Gellack Kitet til 299,- (koster vanligvis 479,-) og 50% på alle gellacker. Rabattkoden varer frem til 30. juni, og du finner alt sammen HER 💕 (Du må bla til side 3 for å finne selve kitet) 

38 Comments

 • Reply Ragnhild 23. juni 2019 at 19:57

  Det der ser jo veldig fint ut da! <3
  Hadde et sånnt kit før en gang, men kastet det da det var anbefalt pga skade / farlig. Vet du hva som er forskjellen nå, eller hva det er som gjorde at det tidligere ikke var bra? Vurderer å kjøpe igjen om ikke…

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 07:20

   Hei 😊 spurte Depend om dette etter å ha fått lignende kommenterar, og de sier at det i likhet med andre kosmetiske produkter kan oppstå allergiske reaksjoner ved overforbruk. Man bør følge bruksanvisningen nøye. Men Mattilsynet har vært på saken, og produktet er godkjent i Norge 👍🏼

 • Reply Aline 23. juni 2019 at 23:00

  Hvor er utrnøblene fra?

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 00:52

   På den ene terrassen har vi Ikea, og på den andre har vi stoler fra Home&Cottage og bord fra Plantasjen 😊

 • Reply Emilie. 23. juni 2019 at 23:12

  Gleder meg til å se når dere har kommet på plass😍

  Lurte på om du har prøvd en av rødfargene? Og i såfall hvilken som er din favoritt? Ser etter en som ikke er for harry, eller signal rød, men heller ikke for mørk😅 elsker jeg har fra Chanel, men vil prøve gellack😅 God sommer til dere Ida☀️

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 00:54

   Det gjør jeg også 😍 skal bli deilig. Jeg har ikke prøvd noen av rødfargene, men syns 90’s Backstreet ser veldig fresh ut, keen på å prøve den i løpet av sommeren! Klem og god sommer til deg også 😽

 • Reply Maren 23. juni 2019 at 23:57

  Åh, dette må jeg bestille!! Får man fjernet gellakken selv eller må man på salong for å få den fjernet?

 • Reply Oda 24. juni 2019 at 00:15

  Hvor mange runder holder det settet til? Og hvordan får du fjernet neglelakken, må du kjøpe noe i tillegg eller er det i settet? 🙂

 • Reply Eline 24. juni 2019 at 07:44

  Hvor er skoene dine fra? 😄

  • Reply Ida Wulff 26. juni 2019 at 09:06

   Skoringen 😊

 • Reply Lene 24. juni 2019 at 12:10

  Kan du lage et innlegg om hvordan du redigerer bilder?🤩

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 12:36

   Jeg bruker lightroom og slenger bare på filtere der, ikke noe mer hokus pokus enn det 💕

 • Reply Gunhild 24. juni 2019 at 14:33

  Bruker ikke neglelakk, men hang meg opp i peisen din! Hvor er den fra? Så fin 😍

  • Reply Ida Wulff 24. juni 2019 at 14:36

   Jeg vet ikke, den fulgte med leiligheten og det står ikke noe merke på den 😅

 • Reply Elea 24. juni 2019 at 19:39

  Ser superlekkert ut! Gleder meg masse til å følge med på flyttingen og innredningen av leiligheten fremover <3

  • Reply Ida Wulff 25. juni 2019 at 07:50

   Hurra, og jeg gleder meg til å dele! I dag kommer møbler 😱❤️

 • Reply Anna 24. juni 2019 at 21:49

  Ikke for å være teit, men det øverste bildet er vel litt uheldig, jeg er helt for at man kan kle seg som man vil, men når du har på morgenkåpe, kjole, skjørt osv. Så tenk på hvordan du sitter og hvordan bildet er tatt.. Ja, jeg hadde skrevet det til en mann også, det gjorde jeg nettopp, da han satt på samme måte og det var litt uheldig, han takket meg etterpå, han hadde ikke tenkt noe over det.. Skriver det bare for å være snill ❤️

  • Reply Linn 25. juni 2019 at 15:10

   Huh? Hva er galt med sånn hun sitter? Hadde vært annerledes om det var tatt rett foran, men da tviler jeg på at det hadde havnet på bloggen til Ida, da jeg føler det ville truffet et litt annet publikum:p

 • Reply V 25. juni 2019 at 18:34

  Fryktelig harry med en litt stor TV? 65’’ er ganske normalt nå til dags. Er det egentlig noe du ikke mener er harry?

 • Reply mia 26. juni 2019 at 01:05

  hei 🙂
  leste nettopp innlegget til Kristina Andersen, kunne du laget en Tønsberg-guide?

  • Reply Ida Wulff 26. juni 2019 at 10:47

   Ønsket er notert 😀 <3

 • Reply Sandra 26. juni 2019 at 02:19

  Hei Ida😊 Hvor er det fine teppet under føttene dine på det ene bildet fra?

  • Reply Ida Wulff 26. juni 2019 at 09:04

   Det er et håndkle fra Gant 😊

 • Reply Ane 27. juni 2019 at 11:36

  Husker du hvor lang tid frakten tok? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 11:38

   Ikke eksakt, men det gikk veldig fort 😊

 • Reply Maiken 30. juni 2019 at 20:11

  Hei Ida! Jeg forsøkte å bruke rabattkoden nå, men det fungerte ikke. Gikk den ut i dag? Forstod det som at den skulle vare til og med ut dagen i dag :/

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:05

   Frem til den 30., beklager ☹️ burde skrevet til og med den 29.!

 • Reply sandra 30. juni 2019 at 21:28

  Hei!
  Skulle inn å kjøpe dette settet i kveld, men rabattkoden er ikke gyldig. Varte den til den 30, eller ut den 30?

 • Reply sandra 30. juni 2019 at 21:29

  Hei!
  Skulle inn å kjøpe dette settet i kveld, men rabattkoden er ikke gyldig. Varte den til den 30, eller ut den 30?

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:04

   Ser nå at jeg har skrevet frem til den 30., så da løp den ut 29. Juni kl 12, Sorry 🙁

 • Reply Maren 30. juni 2019 at 23:41

  Heia. Jeg får opp at IDASOMMER ikke er en gyldig rabattkode :/ Var det kanskje TIL 30.juni og og TIL OG MED 30.juni? Trodde jeg skulle rekke det med 20 minutters margin her 😉

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:02

   Åh, så dumt ☹️ da ville jeg sendt en Mail til kundeservice og forklart problemet. Skal sende en Mail jeg også, for sikkerhets skyld 💛

   • Reply Maren 1. juli 2019 at 21:25

    Det var min skyld – jeg tenkte bare det var til og med 30. Men du skrev jo TIL 30. ☺️ Neste gang skal jeg være tidligere ute 😅

    • Reply Ida Wulff 2. juli 2019 at 09:05

     Hehe, jaa 😀 LØP OG KJØP skal jeg skrive neste gang! Neida.

 • Reply Anette 1. juli 2019 at 18:28

  Hvilket merke er skoene? Sykt fine! 😍

  • Reply Ida Wulff 2. juli 2019 at 01:11

   Skoringen! 💕

  Leave a Reply