Nybygg, hjem & interiør

DET BEGYNNER Å TA FORM

26. juni 2019

EN COZY KROK I STUA ✨

Møbler har begynt å fylle leiligheten, og det er så gøy! Vi fikk en stor leveranse her i går, og jeg begynte å blø neseblod fordi jeg ble så stressa 😂 Tenk om ingenting passer! Turte nesten ikke å se før alt hadde kommet på plass. Jeg vet ikke hvorfor jeg var så redd, vi har jo fått god hjelp til å måle og tegne opp denne gangen. Det gjorde vi ikke i forrige hjem, og endte opp med en sofa som fylte hele stua vår. Men nå passet alt, og jeg er 100% fornøyd med stoffene i tillegg. Det er en skikkelig deilig følelse, jeg er så lei av å bomme.

Sittemøblene i stua vår er nå bygd opp som en hestesko. Sofa på langveggen, to stoler på høyre side og en divan på venstre side. Sofaen og stolene er i samme stoff, mens divanen er mye lysere. Og så fortsetter vi med sort tre, det passer fint når leiligheten er så lys som den er.

Alt av interiørvarer mangler, så det føles merkelig tomt til tross for alle møblene. Men tepper, puter, lamper, lys og pynt kommer liksom litt i andre rekke. Det skal jeg klare å leve med, ellers tror jeg Gravlyset hopper i havet og blir under vann 😅Morsomt hvordan fargen på stoffet endrer seg etter lys. Noen ganger ser det grått ut, andre ganger brunt. Fasiten er vel egentlig at det er en varm mørk grå, mens divanen er i en varm lys grå.

I dag fikk jeg forresten internett! Så nå er jeg tilbake for fullt, etter noen dager med huet i flytteesker. Jeg er langt i fra ferdig,  men nå er alt i hvertfall flyttet over til den nye leiligheten, og her kan ting skje i vårt tempo.

Ellers: I dag flytter mamma, pappa og Penny inn også, og blir dermed våre nye naboer. De skal ha en identisk (men speilvendt) leilighet i en annen etasje enn oss – vi sørget selvfølgelig for å kjøpe lengst mulig unna dem, hehe. Men fy søren så koselig det blir! Nevnte jeg at jeg kan vinke til mormor og morfar fra den ene terrassen? De bor i nabobygget. Så nå har jeg det som plommen i egget, med familie på alle kanter ❤️

Nå skal jeg bli kjent med den nye kombimaskinen min, skittentøyskurven har eksplodert og blitt til et helt skittentøys-rom… Vi snakkes snart, jeg gleder meg til å vise frem mer!

36 Comments

 • Reply siri 26. juni 2019 at 11:28

  hvor er sofaen fra? ser sykt bra ut 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:04

   Slettvoll, modellen heter Elliot 😊

 • Reply Anne 26. juni 2019 at 11:38

  Hvor er stolene fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:05

   Slettvoll, de heter East 💕

 • Reply JB 26. juni 2019 at 11:47

  Hvor er møblene fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:02

   Slettvoll 💛

 • Reply Renate 26. juni 2019 at 13:39

  Utrulig fint! Kor e stolene og sofaen frå? Slettvoll? 🙂

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:04

   Takk 😀🙏🏼 Ja, det stemmer

 • Reply Henriette 26. juni 2019 at 16:18

  Lekkert! Hvor mang kvm er leiligheten deres? 😊

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:04

   98 (tror jeg) + 18 fordelt på terrassene 😽

 • Reply Marte 26. juni 2019 at 18:14

  Elliotsofaen venter jeg også på! 😃 gleder meg! Den er så fin!

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:02

   Ja, den er kjenpefin, gled deg 😀💛

 • Reply Kristina 26. juni 2019 at 19:16

  Dette blir bra Ida! Og elsk på dørene, fin detalj!

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 00:02

   Dørene er såå fine og høye 😍😍 så det gir absolutt litt særpreg!

 • Reply Milla 27. juni 2019 at 08:58

  Koster sofaen 50 000 kr? + Puffene? Herregud, det er sykt dyrt! Selv kjøpte jeg en brukt sofa (som var renset) til 3000 kr. Synes du det er verdt pengene?

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 09:16

   Jeg syns det er verdt det, men har også forståelse for at andre tenker annerledes 🙂

 • Reply Charlotte 27. juni 2019 at 09:13

  Assa 😍 Så lekkert ! Hvor er dørene/karmen fra? Husker du leverandør? 😇 Sett etter sånne i evigheter. Gleder meg til å se resten, Ida! Gratulerer med innflyttingen, forresten😊

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 09:15

   Tusen takk 😀 <3 Nei, jeg aner ikke, tror det er interiørdesigneren i bygget som har importert dem. Hun heter Governatodesign på Instagram, du kan jo prøve å høre med henne 😀 Klem til deg

 • Reply Marit 27. juni 2019 at 11:36

  Åh, fy søren dette blir fint! Av det du viser nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mere til resten. Møblene er lekker, liker både farge, stoff og stil. Hvilke interiørdetaljer/farger skal du ha? Tenker du står rimelig fritt ifht farger og stil i leilighet og på møblene, så her har du mange muligheter for innredningen videre. Og muligheter for variasjoner også etterhvert. Kikker innom hver dag i håp om nye bilder av leilighet og møbler og interiør, så keep ’em comeing 🤗

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 23:37

   Så hyggelig Marit 😀 ja, det kommer snart mer! Klem til deg 💛

 • Reply Kristoffer 27. juni 2019 at 19:24

  Hvor gammel er leiligheten? Eller huset dere skal bor i?

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 23:37

   Helt nytt, vi er de første som bor her 😀

 • Reply Lise 27. juni 2019 at 21:46

  At dere gidder å bruke 50.000 på en sofa + puffene. Hadde heller brukt 5000 på sofa! og resten på noe annet hyggelig. Virker som du måå ha det dyreste og «beste» og det er vel kun Slettvold som gjelder. Lol

  • Reply Ida Wulff 27. juni 2019 at 23:39

   Da syns jeg du skal bruke 5000 på sofa og resten på noe annet hyggelig 😀 lol

   • Reply Caroline 28. juni 2019 at 19:29

    Arrester heller Lene Orvik for bruk av unødvendig mye penger på dritt ting man kan kjøpe billig. Eneste jeg har sett av dyre ting på/ved Ida er noen designvesker samt møbler. Møbler man kan ha i mange år og som gir mye glede. Samme gleden man får i vesker man kan ha i mange år og som kan gå i arv. Ida, du fortjener det du har jobbet for i mange år! Du er herlig <3

 • Reply Emilie. 28. juni 2019 at 09:12

  Åå Ida, det ser nydelig ut! Gud som jeg gleder meg til å se når det er ferdig😍 men jeg lurer på om du velger å beholde nattbordene fra ikea i den nye leiligheten, eller om du har funnet noen nye? Har så lyst til å bytte ut de vi har, men usikker hva jeg vil bytte til.. Har du noen tips? Har sett på de fra slettvoll, men føler de er litt for dyre🤔😅

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2019 at 09:28

   Taaakk😍 nattbordene fra ikea er dessverre for store ettersom vi har fått bredere seng og et gulvteppe som gjør det vanskelig med de nattbordene. Så vi lurer på å kjøpe noen som henger på vegg, eventuelt et lite sidebord på hver side 😄 nattbord er ikke barebare, lykke til på jakten!

 • Reply Jea 28. juni 2019 at 09:28

  Gleder meg til fortsettelsen! Hvilken kombi-maskin har du kjøpt? Er på utkikk etter en selv 🙂

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2019 at 09:50

   Perfectcare 800 fra Electrolux 😊 har bare rukket å bruke den et par ganger, men tror den er bra!

 • Reply Sandra 28. juni 2019 at 11:49

  Utrolig stilig 😍. Og by the way bruk de pengene du vil på møbler. Det er ditt hjem og dine penger. Nyt det for det blir kjempelekkert når dere er helt ferdig. Ikke bry deg om hva andre vil betale for en sofa eller ikke. Gå på Fretex de som må ønske det og la andre få nyte at de har råd til andre møbler og ting. Misunnelse er noe dritt 😜.

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2019 at 13:20

   Takk Sandra ❤️❤️ om det er misunnelse vet jeg ikke, folk er vel bare forskjellige når det kommer til prioriteringer. Jeg har spart lenge til disse møblene, og skal være hjemme hele sommeren fordi jeg valgte å bruke pengene på dette. Det jeg dog finner merkverdig er at folk hisser seg opp over andres prioriteringer 😅 Kos deg på Kreta liksom, jeg kjøpte en skjenk til samme pris…. ✌🏼

 • Reply Tina 28. juni 2019 at 14:34

  Gleder meg til å se resten 😍 Bruk pengene dine akkurat hvordan du vil! Det er du som har jobbet for de, og du som har spart 😉

 • Reply Andrea 28. juni 2019 at 14:39

  Så nydelig! Hvor er seng og gavl fra? Og hva heter stoffet på Elliot?:)

 • Reply Eline Holmen 4. juli 2019 at 13:22

  Hvor har du kjøpt bildet som står på gulvet ved siden av sofaen? Veldig fint!

  • Reply Ida Wulff 5. juli 2019 at 12:43

   Kjøpt på salg hos Kremmerhuset <3

 • Reply Finden Kathrine 5. mars 2020 at 20:59

  Husker du hva fargen på stoffet til East-stolene heter?

 • Leave a Reply