Hverdagsliv

TI TANKER PÅ EN FREDAG

28. juni 2019

HEI PÅ DEG ❤️

💭 Det sjukeste har skjedd: Jeg har fått igjen eksamenskarakteren min, og jeg fikk en C! Kjennes ut som jeg har fått en A,  fornøyd er jeg. Jeg hadde vært glad bare jeg fikk ståkarakter, så dette er jo julaften og bursdag på én gang. Det var min første skriftlige eksamen på masternivå, så jeg ante jo ikke hva som var forventet av meg. Men nå har jeg fått en liten pekepinn, og har faktisk fått litt troen på meg selv igjen. Bra start på helgen!

💭 I går innså jeg at jeg er blitt voksen på ekte. Jeg kjøpte meg en ny støvsuger som jeg har ønsket meg, og ble så glad at smilet gikk rundt på meg da jeg bar den ut i bilen. Gravlyset så bare rart på meg, han føler ikke vi har behov for noen ny støvsuger. Men det er jo ikke så rart: Han støvsuger aldri. På trass betalte jeg støvsugeren med mitt eget kort, og sa at du får ikke lov til å låne den. Og så innså jeg at der tapte jeg x 2.

💭 Jeg er gravid i sjette måned, i hvertfall etter utseendet å dømme. Jeg tok en graviditetstest i dag, bare for å slå fast om det faktisk kunne være, eller om det bare var kostholdet mitt. Det viste seg å være kostholdet mitt. Det er slitsomt å holde inn denne trommemagen, så jeg har bestemt meg for å bare slippe den ut og la folk tenke at der går det en gravid kvinne – hvis de i det hele tatt legger merke til meg. Flyttekaos er ikke bra for kostholdet, jeg tør nesten ikke tenke på hvor jævlig jeg har spist den siste tiden.

💭 Det jeg gleder meg mest til i verden akkurat nå, er å få på plass gardiner og solskjerming. I dag våknet jeg med den sykeste sola midt i fleisen, og trodde et øyeblikk at jeg ble angrepet av et romskip. Gravlyset hadde rømt ned i fotenden for å slippe unna. Meeen, man kommer seg nå tidlig opp om morgenen i det minste!

💭 Jeg har begynt å kjenne på at jeg har flyttet ut av sentrum, og ikke lengre bor i samme bygg som en Kiwi-butikk. Å glemme en ting på matbutikken har fått en helt ny mening. Noe så irriterende! Spesielt når det er snus man har glemt. Hehe.

💭 Den nye leiligheten gir meg en så innmari god følelse, det er deilig å være her. Mitt nye morgenrituale er å sitte ute på terrassen ved vannet og drikke kaffe mens jeg leser. Skal sies at alt jeg leser om dagen er bruksanvisninger til diverse apparater.

💭 Måker! Jeg som er så redd for måker, har nærmest fått dem som husdyr. Jeg hører måker 24/7, har måkebæsj på vinduene og rett utenfor terrassen på baksiden er det et måkereir med små bebiser. Hva skal man si: Jeg venner meg forhåpentligvis til det.

💭 Jeg har hatt mye forskjellig innom her den siste uken. Blant annet møbelsnekker og glassmester. Vet du hvor gira jeg blir når noen kommer inn her og sier at alt er mulig?! Haha. Det får man liksom ikke høre i en tilvalgsprosess, der går alt på standard mål. Glassfirmaet som var her i dag skal lage noen helvegger med speil i leiligheten, og det kommer til å bli såå himla fint.

💭 Endelig er det helg. Jeg gleder meg til at Gravlyset ikke må dra avgårde om morgenen og komme sent hjem. Det er buss for tog nå, så han kjører Lars (vår kjære el-bil) til og fra jobb – noe som fint kan ta to og en halv time hver vei. Heldigvis snart sommerferie!

💭 I kveld skal vi bort til den gamle leiligheten og gjøre den helt klar for utvask. Og så skal vi begynne å lage hyllesystem i den fine kjøkkenboden vår, som du ser på bildet under. Og ja… Bildet til høyre beskriver livet mitt ganske godt nå. Et syn jeg begynner å bli lei av. Håper du har en fantastisk fredag i solen ☀️ Husk solkrem så du ikke dør før du må!

28 Comments

 • Reply Ida 28. juni 2019 at 16:54

  Måker skulle rett og slett vært utryddet!

  • Reply Ida Wulff 28. juni 2019 at 19:29

   Jeg tør ikke å si meg enig grunnet karma 😂😂😂 lever farlig her i «måkeveien»

 • Reply LH 28. juni 2019 at 21:19

  Det kommer sikkert opp noen falske fugler på taket deres etterhvert, og hvis de ikke kommer innen kort tid, burde dere etterlyse det 🙂 Jeg bor i en kommune med en søppeldynge som tiltrekker seg sinnsykt mye måker, og de falske fuglene på blokkene rundt i kommune hjelper massevis 😀

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2019 at 11:36

   Ja, håper på det 😄 forbereder meg uansett på mye vindusvask!

 • Reply Silje. 29. juni 2019 at 02:32

  Burde høre på sangen til Tix neste sommer passer for deg han nevner måker😊😂

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2019 at 11:36

   Haha!! Holder å høre på måkeskrik 😂✌🏼

 • Reply Eline L. 29. juni 2019 at 11:22

  God helg, og gratulerer med eksamen!

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2019 at 11:35

   Tusen takk, god helg til deg også 💛💛

 • Reply Ingerid 29. juni 2019 at 12:06

  Hei, Ida. er du gravid eller tuller du nå?

  • Reply Ida Wulff 29. juni 2019 at 12:59

   Les en gang til 🙈😅

 • Reply gesine 29. juni 2019 at 20:23

  hei! har du solgt sofabordene fra gamle leiligheten eller bruker du de?

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2019 at 14:40

   De er solgt <3

 • Reply Johanne 29. juni 2019 at 21:14

  Gratulerer med karakteren på eksamen og god helg 😃

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2019 at 14:40

   Tuuusen takk 😀 Håper du har hatt en fin helg!

 • Reply A 30. juni 2019 at 06:59

  Hvilken støvsuger har du kjøpt?? 😁

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2019 at 14:41

   En trådløs fra Dyson 🙂

   • Reply A 30. juni 2019 at 21:18

    Heldig 😭 ønsket meg den i flere år!! Er du fornøyd så langt?

    • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:10

     Jaaa, slo til da det var MasterCard-tilbud på Power 😅🎉 foreløpig er jeg fornøyd, men har jo ikke hatt det så lenge. Den gjør i hvertfall støvsugingen morsommere! Følger med mange fine munnstykker, minus for at den ikke suger opp når man drar bakover, kun forover ✌🏼

 • Reply Marie 30. juni 2019 at 12:57

  «..terrassen ved vannet og drikke kaffe mens jeg leser. Skal sies at alt jeg leser om dagen er bruksanvisninger til diverse apparater.» Haha, elsker det!

  • Reply Ida Wulff 30. juni 2019 at 14:41

   Hehe 😀 Gleder meg til å lese noe mindre lærerikt!

   • Reply Marie 30. juni 2019 at 21:16

    Det skjønner jeg godt!! 😉

 • Reply Henriette 30. juni 2019 at 13:54

  Hei Ida. Jeg trenger noen råd når det gjelder vrang/sparsom/gjerrig kjæreste. Vi har bodd i leiligheten vår i 4 år, interiørstilen min har endret seg til en mer mørk og moderne stil, og den hvite tv benken og skjenken med utskjæringer passer bare ikke inn lenger. Men typen vil ikke bytte «for det er jo godt nok det vi har», selvom jeg vil betale for møblene setter han seg på bakbeina… Jeg går å irriterer meg hver dag når jeg ser på disse møblene. Hvordan får du typen din med på å bytte ut møblene «så ofte»?

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:14

   I feel ya! 💛 her har vi «bare» kjøpt nye møbler to ganger (når jeg tenker meg om er det mye på to år). Men nå har vi kjøpt med en enighet om at det skal være klassiske møbler som skal vare i 20 år, og som eventuelt kan være med oss til hus. At du tilbyr deg å betale for møblene bør være godt nok i seg selv! Jeg er kanskje gammeldags på dette området, men jeg mener at kvinnen (eventuelt den som har interessen) bør få ha siste ordet her 🤭 de gamle møblene plager sikkert deg mer enn hva nye møbler ville plaget ham, så jeg sier bare kjør på 👊🏼

 • Reply Kristoffer 2. juli 2019 at 04:57

  Ja, haha, noen ganger føles en middelmådig karakter som mer enn godt nok. Men så vil man ha mer senere, føler jeg ihvertfall. Er også ikke så glad i måker.. De har stjålet mat flere ganger, og flydd rett over meg og flakset med vingene, det var skremmende. Virker som de skal fly over meg hele tiden av en eller annen grunn. Men er mer redd for kråker. De kan fly på en bakfra hvis de føler for det.

 • Reply Charlotte 8. juli 2019 at 08:47

  Hei! Kanskje litt random spørsmål, men jeg lurer på hvor du fikser vippene? Jeg er vestlending og har fiksa vippene mine i Tønsberg to ganger, og vært skikkelig uheldig. Så vet du om noen som faktisk klarer å gjøre jobben her i området? Ser sånn ut på bildet hvert fall 👌

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2019 at 08:33

   Hvor har du vært uheldig? Jeg har ikke funnet noen bra som jeg kan gå fast til i Tønsberg enda 🙁

 • Reply Ulrikke 8. juli 2019 at 19:47

  Hei. Svigermor tipset om å kjøpe lekeslanger og legge de på terrassen. Ingen fugler å se, mener hun😄 Har ikke prøvd selv enda, men har en plan om det🤗

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 09:18

   Nå skjønner jeg plutselig hvorfor jeg ser båter med lekeslanger på trekket!! Haha 😂 aldri fått det til å stemme

  Leave a Reply