Nybygg, hjem & interiør

TAKK OG FARVEL

30. juni 2019

Ansiktet mitt er egentlig ikke så brunt, og leggene mine er egentlig ikke så hvite. Tenkte det kunne være greit å starte med, hehe.

Det har vært en intens helg med mye kjøring, bæring, skruing og rydding. Sakte men sikkert begynner noen ting å falle på plass. Andre ting må vi vente en stund på, men det er helt greit. Èn ting er sikkert: Det blir lenge til jeg flytter igjen.

I dag var jeg i den gamle leiligheten for siste gang, og nå er den overlevert til ny eier. Det er alltid litt rart å lukke døren bak seg og vite at man aldri skal tilbake. Den trygge basen, som viste seg å være en midlertidig en. Gravlyset og mitt sitt første felles hjem. Der har vi ledd, grått, kranglet, blitt venner igjen, planlagt, avlyst, gjemt oss, invitert, drømt og vært fyllesyke. Stått opp, lagt oss, og alt i mellom. Det skal vi heldigvis fortsette med i det nye hjemmet.

Takk og farvel til vårt første hjem ❤️ Du var en sentral og ålreit type. Raus var du også, med aircondition som kunne lindre enhver hetebølge. Nå skal jeg styrte en kaffe og prøve å kvinne meg opp til å rydde videre. I natt ble vi ferdig med å innrede kjøkkenboden, og den ble himmelsk. Jeg er så stolt. Haha. Nok et tegn på at voksenlivet er godt i gang, når man kjenner blodet bruse av god oppbevaringsplass i hjemmet. Redd jeg har sagt dette alt for mange ganger allerede, men: Dette blir så bra! 😍

14 Comments

 • Reply Gunn 30. juni 2019 at 22:59

  Bare å vise matboden😅 Jeg er også over gjennomsnittet glad i oppbevaringsplass😂😉
  Hvor er skapet på bildene fra? Har alltid ønsket meg skuffer som skap på soverommet så dette så jo heilt fantastisk ut😀(hvis de nederste er skuffer?) Eller er de kanskje spesielt laget til dere? Hvilken butikk? 🙂
  Å må bare legge til: Takk for at du deler hverdagen med oss lesere. Setter utrolig stor pris på deg i bloggverden. Ofte er ting så pyntet å fint, å de er de hos deg også men med ein god dose ærlighet over de hverdagslige ting. Takk Ida. 💛

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:08

   Hei snille Gunn, tusen takk for fine ord 💛🙏🏼 Bilder av matboden kommer snart – akkurat nå har vi bombet den med alt som ikke har noen fast plass 😂 Garderoben på bildet er fra Svane Kjøkken, den er tegnet på mål hos dem. Men det kan alle gjøre! Men den ble fryktelig dyr, så hvis du finner andre ferdigløsninger så ville jeg heller gått for det. Pax fra ikea er jo kjempefint syns jeg 😍

 • Reply Hb 1. juli 2019 at 00:20

  Trenger å se kjøkkenboden! Hilsen, nytt hus

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 07:01

   Det kommer 😀 Gratulerer så mye med nytt hus 👏🏼🥂

 • Reply Emilie. 1. juli 2019 at 07:13

  Du må veldig gjerne vise oss matboden når det er klart😍🤞🏼 Hehehe – Hilsen ei som får ro i sjelen av oppbevaring og lagring av husholdningsartikler 😅😂

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 11:45

   Hehe, det skal jeg gjøre 😀 Foreløpig er den bare kaos, sviiir i sjela!

 • Reply Hannah 1. juli 2019 at 10:47

  Gratulerer med et overstått kapittel i leiligheten, Ida! Gleder meg til å følge deg i den nye😃 også må jeg bare spørre, hvor er den utrolig søte kjolen din fra?😍

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 11:45

   Takk for det <3 Jeg husker ikke hvor jeg har kjøpt kjolen, men det står Sparkz på merkelappen 😀 Klem til deg!

 • Reply Beate 1. juli 2019 at 11:08

  Hei georgeous! <3 Ååååå, som jeg gleder meg til å seeee!!! Wiiii! Digger deg morsomme dame! Stor klem! <3

  • Reply Ida Wulff 1. juli 2019 at 11:46

   Ååååå nå ble jeg glad 😀 😀 Stor klem til deg <3 <3 <3

 • Reply Lise 1. juli 2019 at 18:16

  Gratulerer med nytt hjem! Gleder meg til å se mer:) Har du fortsatt Zander-skapet til salgs?

  • Reply Ida Wulff 2. juli 2019 at 01:11

   Tusen takk 😀 Ja, fortsatt til salgs 💕

 • Reply Marte 1. juli 2019 at 21:29

  Kan du fortelle hvilket hyllesystem du kjøpte til matboden, og om du er fornøyd? Selvom du ikke skal vise bilde enda?😊 Ser på sånn fire forskjellige nå, så vil egentlig bare ha bekreftet at noe er OK😅

  • Reply Ida Wulff 2. juli 2019 at 01:12

   Elfa 😊 kjekt fordi man kan endre oppsettet senere, eneste som må skrus er skinnene i toppen!

  Leave a Reply