Hverdagsliv

SMINKEFRI, VINDRIKKENDE & GLAD

2. juli 2019

FAVORITTPLASSEN 🍷

Jeg kunne bodd på 8 kvadratmeter, bare denne terrassen fulgte med. Den lille hulen ut mot vannet med morgensol, kveldssol, konstant båttrafikk og utsikt mot slottsfjellet og en magisk solnedgang. Mangler fremdeles varmelampe, puter, planter og stæsj – men er likevel en av mine favorittplasser å sitte her hjemme. Så på denne lille terrassen er det altså bare to sofaer og et bord, på den andre terrassen har vi spisebord, grill og den slags. Men der er det sol hele dagen, så jeg har på følelsen at jeg ikke kommer til å bruke den like mye 😅

I dag rigget jeg klart til en liten date night da Gravlyset kom hjem fra jobb. Egentlig en restemiddag fra da vi hadde gjester i går, men det var like deilig i dag. «Ferske» reker med tilbehør og rosévin. Montrose er en god bælmevin, hvis du trenger tips til sommern. Og ferske reker er vel egentlig oppskrytt, av erfaring så kan frosne reker fra matbutikken faktisk smake bedre.

Jaja, hold deg fast, her kommer det litt rekebilder. Jeg var faktisk litt spent på hvordan det ville gå å spise reker ute i måkenes verden, for det er vill stemning her ute om dagen. Men bortsett fra én nysgjerrig jævel som flakset forbi, var det ikke et eneste krek som meldte interesse. Så det lover jo godt! Gleder meg til mange sånne kvelder – både alene med Gravlyset og med gjester. Det føles liksom helt ålreit å ikke skulle reise utenlands denne sommeren, for nå føler jeg at jeg er på ferie her hjemme.

Etter at vi flyttet i den nye leiligheten har jeg kjent på en deilig ro, blir nesten litt zen av å være her. Og så spretter jeg opp grytidlig om morgenen, og blir så trøtt om kveldene at jeg ikke har sjans til å se ferdig en film. Det ligner ikke meg. Mulig at det forandrer seg drastisk når vi får opp noen gardiner, men jeg holder også en knapp på at det er den nye senga vår som er så god at den utretter mirakler.

Nå skal jeg klappe sammen macen, sette på en film og spise Smash! Ting jeg gjør når jeg har trent beinhardt i to dager, og føler at jeg har vært flink nok. Kan jo skjønne hvorfor jeg ikke ser ut som en som trener 😋

Peace & love 💛

23 Comments

 • Reply Helene 2. juli 2019 at 22:21

  Hvor er buksen og genseren fra? Desperat etter nye chilleklær!

  • Reply Ida Wulff 3. juli 2019 at 13:26

   Bukse fra Nike, genser fra Wildfox 😄

 • Reply Marie Wiik 2. juli 2019 at 22:34

  Så sykt koselig! Får skikkelige throwback til da jeg hadde kjæreste selv og vi bare nøt sommeren på det aller enkleste. Vin og digg mat på terrassen. Kos deg masse Ida! Jeg unner deg alt så mye. Den nye leiligheten, skrivelysten og kjærligheten. Det er så fint å få følge med på livet ditt, takk som deler. 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juli 2019 at 09:51

   Tusen takk, snille 💕 ønsker deg en god sommer! Klem 🤗

 • Reply Pollentryne 3. juli 2019 at 02:50

  Reker på grovt brød?! Din sjuke jævel!
  Du er unnskyldt om det bare var for bildene :p

  • Reply Ida Wulff 3. juli 2019 at 13:26

   La folk leve bro. Men til info så spiste jeg kun loff 😉

 • Reply Caroline 3. juli 2019 at 08:18

  Så urolig deilig det ser ut hos dere:) vi er på sengejakt og jeg føler jeg har lest meg opp både her og der. Med en mann med mye vondt i ryggen vil vi liksom finne den ultimate senga😅 hva fant dere ut og hva slags seng endte dere opp med?🙉

 • Reply Helene 3. juli 2019 at 08:42

  Hei,

  Var innom blogginnlegget du skrev da den forrige leiligheten i Tønsberg lå klar for salg, og synes den svarte TV-skjenken var så fin. Husker du hvor den er fra?

  • Reply Ida Wulff 3. juli 2019 at 13:25

   Hei 😊 Det er to skjenker fra Slettvoll som er satt inntil hverandre. Zander med dører.

 • Reply Miss Mette 3. juli 2019 at 12:58

  Åh, så nydelig – alt… Reker & rosévin er aldri feil heller 🤩 😍 Kan jeg spørre om du kan finne ut hva slags materialer som er lagt på terrassegulvet? – så fine, både bredden og fargen var virkelig lekkert 😍

  • Reply Ida Wulff 3. juli 2019 at 13:24

   Jaa, det er digg 😍😍👏🏼 Terrassegulvet er accoya. Det var et tilvalg som kostet 1000 ish per kvadratmeter, men jeg vil tro det er rimeligere hvis man går rett til en forhandler 💕

 • Reply Stina 3. juli 2019 at 19:57

  Sååå fint dere har det! Ser så idyllisk ut med vannet som nærmeste nabo🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juli 2019 at 09:51

   Taakk😍 veldig deilig!

 • Reply Maya 3. juli 2019 at 20:41

  Gleder meg til å prøve den vinen sammen med reker til helgen! ☺️ Hvor er de fine spisebrikkene dine fra?

  • Reply Ida Wulff 4. juli 2019 at 09:50

   De er fra Kremmerhuset 😊 Kos deg! 🥂☀️

 • Reply Annette 3. juli 2019 at 22:59

  Hvor er de fine hagemøblene fra?😍

  • Reply Ida Wulff 4. juli 2019 at 09:50

   Ikea 😍👍🏼

 • Reply LH 4. juli 2019 at 09:02

  Jeg hater å være den personen i kommentarfeltet som spør hvor ting er fra, men hvor er de vinglassene fra? De var utrolig fine! 🙂

  Gratulerer med ny leilighet forresten, gleder meg til å se sluttresultatet 🙂

  • Reply Ida Wulff 4. juli 2019 at 09:50

   Eva solo 😀😀 og tusen takk for det ❤️

 • Reply Elin 5. juli 2019 at 10:36

  Oppdater oftere 🤩🤩 klikker meg inn til stadighet, og synes det er så spennende å følge med på flytting og slikt! God sommer 🌸🌸

  • Reply Ida Wulff 5. juli 2019 at 16:02

   God sommer til deg også, Elin <3 <3

 • Reply Lixi 5. juli 2019 at 21:27

  Selv om jeg skjønner at det er fordi du har skiftet, så morer jeg meg utrolig med at du har bilde av deg selv i koseklær, mens bildene hvor man bare ser beina dine er i skjørt, tenker at du satt i joggebukse og Gravlyset hoppet rundt i skjørtet ditt og tok bilder :p

  • Reply Ida Wulff 6. juli 2019 at 08:26

   Hahah😂 du er observant! Ble for kaldt for kjole gitt

  Leave a Reply