Hverdagsliv

MINE FAVORITTER I DUSJEN

8. juli 2019

Reklame: 30% på alt fra DeoDoc HER, med rabattkode «Ida30» 

DUSJFAVORITTENE 💦

I dag tenkte jeg å vise frem hva jeg har i dusjen, for der er jeg god. Haha! Er det i det hele tatt lov å si? Er det et sted jeg unner meg nøyaktig hva jeg vil, så er det der. For finnes det noe deiligere enn å komme ut av dusjen og føle at man har tatt verdensrekord i å være ren, velpleid og velduftende?

Noen ting bytter jeg ut rett som det er – blant annet fordi håret helst ikke skal ha de samme produktene over lang tid. Men noen ting kommer jeg til å ta med meg i grava. Noen favoritter går det bare ikke an å bytte ut 💕✨ Shampoo, hårmaske og balsam fra Oribe. Denne serien lukter helt himmelsk! Som sagt så bytter jeg ofte ut hårprodukter i dusjen, men denne serien har jeg endt opp med å kjøpe flere ganger.

✨ Skrubbehanske fra The Body Shop er fast inventar. Jeg vasker dem på 60 grader, og de kan fint brukes flere ganger.

✨ Saltskrubb fra Ole Henriksen. Den heter Rub N’ Buff, og sammen med skrubbehansken fra Body Shop, syns jeg den er akkurat passe grov nok til å få vekk gammel selvbruning.

✨Barberhøvel fra EFI, denne bruker jeg på leggene og det har jeg gjort i årevis. På andre områder bruker jeg faktisk barberhøvel for menn, men den var ikke fotogen nok til å bli avbildet 😂 Det tipset var det faktisk gründerne bak DeoDoc som ga meg, og jeg gjorde lurt i å høre på dem.

✨Foaming Shower Gel fra Rituals! Jeg er ikke trofast mot kroppssåper, men det er viktig for meg at de ikke tørker ut huden. Og at de lukter godt. Veldig fan av skum-konsistensen, da føler jeg meg ekstra ren.

✨ Intimvask fra DeoDoc. Den eneste intimsåpen på markedet med riktig pH-verdi! Hvordan kan det være, spør du? Andre intimsåper har den pH-verdien som du har inni hullet (om man kan si det sånn). Men du skal jo ikke trykke såpen inn i mørket, du skal vaske rundt og utenpå. Og da er det DeoDoc som gjelder. Honolulu Breeze er min all time favoritt, og jeg kommer til å ha den i dusjen resten av livet.

✨ Intim shaving gel fra DeoDoc. Denne er så god at jeg bruker den til all barbering, ikke bare til intimbarbering. Men det er i hvertfall lurt å bruke et tilpasset barberskum til et område som kan være veldig sensitivt. Her i gården skal det i hvertfall ikke mye til før det blir både nupper og krig! Akkurat nå får du 30% rabatt på ALT fra DeoDoc hos Lyko, ved bruk av rabattkoden Ida30. Rabattkoden er gyldig til og med 11. juli ❤️ Du finner alle produktene HER

Hva er dine favoritter i dusjen? Har vi noen felles? 😀

30 Comments

 • Reply Martine 8. juli 2019 at 20:07

  Hei 🙂 Jeg skrev en liknende kommentar til Kristina Andersen, men regner med at det går bra 😀 Lurte på om du kunne vise noen bilder/snapstory av badet ditt? Skal pusse opp badet vårt, og er på inspirasjonsjakt 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 08:59

   Det skal jeg, men ikke på en stund dessverre 😊

 • Reply J. 9. juli 2019 at 00:54

  Om man først skal reklamere for intimsåpe (som jeg forsåvidt synes er et overflødig produkt, men det får være opp til den enkelte) så hadde det vært fint å bruke anatomisk korrekte utrykk. «hullet» er vagina og det utenpå er vulva. Kanskje en fin anledning til å opplyse leserne så de bruker riktig utrykk. Det er skuffende hvor mange som ikke kan sin egen anatomi.

  • Reply Mia 10. juli 2019 at 12:06

   Herregud for en besserwisser-kommentar. Dette er en blogg, og ikke en naturfagstime.

 • Reply stine 9. juli 2019 at 09:45

  Hvor er såpeholderen (kurven) som er festet på veggen i dusjen fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 13:44

   Ikea, men anbefaler den ikke 💕

 • Reply Kaia 9. juli 2019 at 10:52

  Hvor er dusjhyllen fra? Sitter den fast på veggen?

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 13:44

   Fra ikea, den har sugekopper. Men er på jakt etter noe bedre, denne sklir hele tiden 🙁

 • Reply Frida 9. juli 2019 at 10:55

  Hei!
  Nøyaktig hvilken barberhøvel for menn bruker du?
  Jeg får røde prikker av ingenting så er desp 😫😅

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 13:23

   Hei ❤️ den er mørkeblå og oransje, tror det er Gilette 😄 sjekk også ut serien til DeoDoc, de har tre produkter til intimbarbering som skal minske røde nupper. En pre balsam, shaving gel som er avbildet her + en olje man kan påføre etterpå. Klem 💕

 • Reply Marie 9. juli 2019 at 11:21

  Hallo Ida 🙂 Nå ble jeg nysgjerrig på å teste ut barberhøvel for menn! På hvilken måte merker du forskjell, og hvorfor er det anbefalt?

  Til info står dette på nettsiden til Asan, en intimsåpe jeg iallefall er veldig fornøyd med:

  «Det er i underlivet (vulva området) man skal vaske seg og ikke inne i skjeden (vagina). På vulva er pH omkring 5, og det er i dette pH området Asan-produktene ligger. I skjeden er pH lavere, omkring 3,5. Intimvask skal ikke brukes i skjeden!»

  De har altså samme PH-verdi som Deo Doc:-) Dr.Greve derimot har 3,5 som er PH-verdien til vagina. Merkelig nok, spør du meg… Må advare vennene mine som bruker dette. Kanskje det i seg selv kan forklare en del underlivsproblematikk! Takk for at du setter fokus på dette.

  • Reply Ida Wulff 9. juli 2019 at 13:43

   Kanskje Asan har endret nylig? Det er jo i såfall kjempebra 😀💕 jeg tror barberhøvel for menn har skarpere blader!

 • Reply Anonym 9. juli 2019 at 15:38

  Ta deg sammen!

 • Reply Marte Stjørdal 9. juli 2019 at 16:07

  Hei, Ida <3 Du virker så ekstremt vel-organister. Kan du være så snill å lage et innlegg i dag om hvordan du har organisert din telefon og hvilke apper du har? 🙂 Jeg trenger den inspirasjonen nå som jeg har nettopp kjøpt meg ny telefon. Håper du kan gjøre dette. Du stråler!

 • Reply Frida 9. juli 2019 at 16:33

  Hei Ida! For en god stund siden reklamerte du for DeoDoc, og da var det en olje eller lignende en skulle ha på før en barberte. Anbefaler du den enda? Jeg vurderer å kjøpe, men må høre med eksperten først! Klem<3

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2019 at 08:20

   Ja, alle produktene fra DeoDoc er helt gull, har bare tatt med «hverdagsfavorittene» i dette innlegget, altså produktene jeg bruker opptil flere ganger i uka 💕

 • Reply M 9. juli 2019 at 22:30

  DeoDoc er og forblir evig favoritt her og. Nesten så jeg skulle innsiden av nesa hadde lik pH, for da hadde jeg seriøst vasket der inne og – den lukter sååå fantastisk! Helt frelst <3

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2019 at 08:30

   Haha😍✅💕

 • Reply Bloggjenta89 10. juli 2019 at 10:36

  Min type favoritt innlegg! Jeg bruker OH skrubben den er den beste. Rosa Eos shave cream har vært med meg i mange år, men er nysgjerrig på deodoc. Til håret bruker jeg Shu Uemura urban moisture. Ellers bruker jeg dusjhette når jeg tar hårkur for å få bedre effekt. Til kroppen foretrekker jeg en dusjolje gjerne Loccitane eller en fra apotek. Si meg, deler du produkter med gravlyset? Eller har han sine egne?

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:43

   Jaa, den skrubben er så digg 😀 Haha, nei, nå har vi hvert vårt bad, så nå er jeg i hvertfall helt sikker på at han ikke stjeler! Han bruker FOR mye såpe.

 • Reply Marie 10. juli 2019 at 10:52

  Ååh, Ida. Det er utsolgt for Honolulu breeze! Vet du om de får dette igjen før salget går ut?

  • Reply Ida Wulff 10. juli 2019 at 11:00

   Det vet jeg dessverre ikke, men kan også anbefale fresh coconut <3

 • Reply Marie 10. juli 2019 at 11:36

  Jeg har snakket med kundesenteret nå, og de får ikke inn Honolulu Breeze før om 4-5 uker:( Hadde skikkelig lyst på det etter det du skrev, men de har ingenting igjen… Veldig kjedelig.

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:42

   Så dumt 🙁 De andre duftene er også veldig freshe, hvis du skulle få lyst til å teste en annen <3

 • Reply Maya 10. juli 2019 at 14:30

  Jeg bruker også barberhøvel som er for menn – funker så bra! 😃 Ellers må jeg si at rituals sin bodyskrubb er en favoritt hos meg!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:34

   Ja, de er også gode <3

 • Reply Hege 10. juli 2019 at 16:21

  Jeg elsker DeoDoc! Den eneste intimsåpen jeg kan bruke daglig, og noen ganger faktisk to ganger om dagen, uten at jeg blir irritert nedentil. Når man liker selvpleie på alt fra negler, føtter og hår, så ser jeg ingen problemer med å ha freshe produkter til underlivet også <3 Vet at disse produktene er omdiskutert og at flere bruker argumentet at kjeden er ''selvrensende'' men etter en lang dag på jobb eller en svett treningsøkt så hjelper det lite å kun vaske med vann ;'D

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:34

   Jaaa så enig, de er helt gull <3 De som nøyer seg med selvrensing får bare gjøre det, hehe 😀

 • Reply Anonym 14. juli 2019 at 03:28

  Hei Ida. Hvor kjøper du DeoDoc-produktene?

  • Reply Ida Wulff 14. juli 2019 at 16:31

   Som regel hos Vita hvis jeg ikke kjøper på nett 💕

  Leave a Reply