Hverdagsliv

MITT GLAMORØSE LIV

10. juli 2019

POSTKORT FRA BRYGGA I TØNSBERG ☀️

Det skjedde noe håpløst i går. Jeg stod i en klesbutikk og hadde akkurat lagt kuppet mitt på disken, da jeg kjente en stikkende følelse i neseveggen, og smaken av blod langt bak i halsen. Å nei! Jeg blør neseblod! Jeg er typen som ikke liker å gjøre noe ut av meg i det offentlige rom, og burde kanskje delt problemet mitt med mennesket bak kassa i håp om å få et stykke papir, men jeg turte ikke. Så jeg tiltet hodet forsiktig bakover, og stod med nesa i sky mens klærne mine ble brettet  saaakte og pent sammen. Deretter ble det lagt i silkepapir, som igjen fikk klistremerke med butikkens logo. Faen så lang tid det tar. Og her står jeg med nesa i sky, til tross for at jeg har handlet på salg. Folk skulle bare visst at jeg står og svelger blodklumper. Så ble det min tur til å dunke PIN-koden inn, nå med hodet så langt bak at det  ha sett unaturlig ut. Flaks at jeg har hatt den samme koden siden jeg fikk mitt første bankkort, trenger ikke å se tallene. Jeg hører lyden av godkjent. Bunten med silkepapir ble lagt saakte opp i en flott papirpose, som deretter ble knyttet igjen med sløyfe. Ha en nydelig dag videre! Ja, takk skal du faen meg ha, foreløpig går det strålende, tenkte jeg ute av stand til å prate, og skviste heller øynene sammen i forsøk på å forme et hjertevarmt smil. Så løp jeg avgårde, med bakhodet på ryggen. Opp mot kjøpesenteret, forbi 3-4 mennesker som jeg kanskje burde sagt hei til, fant et toalett og låste meg inn. Og så satt jeg der på gulvet og blødde i tre kvarter. MITT GLAMORØSE LIV, end of story 😂

Så nå har jeg fått en ny frykt i livet mitt, og det er å begynne å blø neseblod på upassende steder. Jaja, det kunne vært verre. Jeg kunne blødd ned en hvit, dyr kjole i prøverommet som jeg ikke skulle kjøpe. Nå begynner faktisk sommerferie-følelsen å innta kroppen min. Jeg har ingenting jeg  gjøre, sett bort i fra at jeg har et nytt hjem hvor det alltids er noe som kan gjøres. Kjøpes. Skrus opp. Bestilles. Purres på. Skolen er stengt, PT’en er på ferie, jeg har ikke et gram arbeid å gjøre før i slutten av juli. Så jeg slapper av, lunsjer ute, shopper og går på kafé, mens jeg venter på at vi skal dra avgårde på roadtrip. Selv om jeg kommer til å savne senga (og egentlig leiligheten generelt), så gleder jeg meg til å reise bort i noen dager og få litt nye impulser. Fikk så mange fine Stavanger-tips i kommentarfeltet at jeg har lagt inn en ekstra natt der. Så tusen takk, hehe ❤️ Er jo grenser for hvor mange ganger man kan rekke å spise middag på 24 timer.

Nå skal jeg ut og lunsje og kjøpe en bursdagsgave, ha en fin dag så lenge 😍

18 Comments

 • Reply Camilla 10. juli 2019 at 11:30

  Kjolen fra? 😊 Neseblod er jævlig!!

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:42

   Det er t shirt og skjørt fra Ella & il 😀

 • Reply Marte 10. juli 2019 at 11:52

  Du skriver så utrolig bra, og fikk meg til å le ordentlig! Ha en fin uke 🙂

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 10:34

   Tusen takk, Marte <3 <3 Og det samme til deg 😀

 • Reply Aline 10. juli 2019 at 19:12

  Mest spent på hva du kjøpte? 😉

 • Reply Maren 10. juli 2019 at 21:26

  Så fint sett, hvor er det fra?😍 God sommer til dere og kos dere på roadtrip💕

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 08:42

   Det er fra Ella & il 💕 tusen takk, god sommer til deg også 😍

 • Reply Kine 10. juli 2019 at 21:47

  Hvor er t-skjorta fra?

 • Reply Kine 10. juli 2019 at 21:47

  Hvor er t-skjorta fra?

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 08:41

   Ella & il 😀

 • Reply Stine 10. juli 2019 at 22:00

  Ser jeg riktig? Spiser du salat på restaurant?😱 Sjokkerende etter paraply-utsagnet😂

  • Reply Ida Wulff 11. juli 2019 at 08:40

   Nei 😂 det er en focaccia!! ❤️

 • Reply My 11. juli 2019 at 16:44

  Hei Ida!

  Jeg synes du har så fin stil. Den er enkel, men sofistikert. Det virker som du har en god blanding av rimelig og mer kostbart, men alt ser ut som det er av gode materialer (aka ser ikke billig ut, aldri).

  Jeg lurte derfor på om du kunne tenkt deg å lage et innlegg hvor du skriver litt om hvordan du velger ut klær, om du har fått «kunnskap» om hvilke snitt som passer deg (og hvor evt!), og andre tips du har å komme med? Do’s and don’ts om du vil:)

  Ellers må jeg bare si at det er relativt imponerende at du har blogget med god kvalitet i SÅ mange år – jeg ser jo til stadighet i kommentarfeltet at jeg heller ikke er den eneste fra Caffelatte-tiden😆

  Til slutt vil jeg si: velkommen til Stavanger på ferie! Trenger du en guide mens du er i byen er det bare å sende meg en mail☺️

  Stor klem

 • Reply Madelen 11. juli 2019 at 18:42

  Du er så FIN!! 😱😍 og ikke minst morsom, elsker bloggen din 😂
  Jeg lurte på om du har noen tips til solkrem når man har vippe extensions? Også lurte jeg på om vippene holder seg like fine i syden? Og om man mister/sliter sine egne vipper av extensions? Skal sette på om en uke, gru/gleder meg! Mistet så mange av mine egne vipper sist..
  Ha en super dag 😍

 • Reply Celine 11. juli 2019 at 18:46

  Du har så utrolig flott brunfarge nå! Har du tatt selftan og isåfall hvilken?😄 God sommer🌞

 • Reply Amanda 13. juli 2019 at 10:27

  Hei flotte Idamor!!
  Vet du om cliniderm sin ultralight milk SPF30 er en god solkrem for å unngå kviser på kropp? Jeg har sett at ansiktssolkremen du har anbefalt inneholder virkestoffer som skal motvirke fortetting av porene, men skulle gjerne visst om solkremen til kropp er av samme slaget – jeg er på desperat leting og har googlet meg i hjel, etter å ha opplevd å fått soleksem etter et par timer første dagen på stranden i Spania, som etter et døgn utviklet seg til et (svært synlig) kviseliknende utslett på skuldre og rygg. Jeg er i 20-årene og har aldri hatt problemer med kviser på kroppen før, så aner ikke hva som har skjedd. Jeg skal på første ferie med svigers om noen uker, så vil gjerne slippe en gjentakelse da dette var hardt for selvfølelsen, selv om jeg kun var med familie 😅
  Jeg stoler fjellstøtt på dine anbefalinger (hehe) og håper kanskje derfor du har informasjon som nå kan hjelpe meg<3 Stor klem!

 • Reply Caro 15. juli 2019 at 01:31

  Kan du lage en guide til hvordan du får den deilige gløden og brunfargen? Du ser helt nyyd ut om dagen

 • Reply Irene 21. juli 2019 at 16:28

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i Ella&Il? 🙂

 • Leave a Reply