Hverdagsliv

KRISTIANSAND, KRANGLING & DET ALLER FØRSTE MØTET

13. juli 2019

FØRSTE STOPP PÅ TUREN: KRISTIANSAND 💕

Hei fra et ladestopp i Mandal! Jeg sitter i baksetet og gjemmer meg fra sola bak en dressjakke. Livet på veien, hehe. Etter en koselig stund i fine Kristiansand, er vi tilbake på fire hjul.

Er det et sted man virkelig får følelsen av sommer, så er det i Kristiansand. Turen dit gikk så det suste. Bortsett fra en krangel, som ble utløst av at Gravlyset skrudde setevarmen min på fullt. Jeg svettet fra før av fordi jeg badet i sol, og plutselig begynte det å brenne i rumpa og på ryggen også. Det tok lang tid før jeg skjønte hva jeg var blitt utsatt for, og da var jeg så varm og sint at det endte i tårer. Goals ❤️

Men, vi ankom sommerbyen som venner, og sjekket inn på hotell. Etter litt avslapping dro vi ut for å spise med Kristina og hennes nye favorittmenneske – gjett om vi var spente på å møte ham for aller første gang. Please la ham være en sånn som Gravlyset har lyst til å dra på ferie med! Hehe. Vi gikk smilende fra middagen, og ga ham terningkast 6. Så det lover godt! Jeg har allerede begynt å kikke på hoteller på Capri. Neida, joda. Etter middagen turet vi videre til Dyreparken, hvor det var duket for show med selveste Kaptein Sabeltann. Sommerens høydepunkt for Gravlyset, ettersom Sabeltann var hans store barndomshelt. Det hvite ansiktet med sort parykk har faktisk vært en stor del av min barndom også, ettersom jeg har en lillebror som var helt obsessed. Det var sabler, sjørøversanger, filmer og hatter hjemme hos oss i flere år. Vet ikke hvor mange ganger jeg er blitt bedt om å gå planken 😂

Showet var strålende – jeg ble faktisk redd et par ganger. På et tidspunkt så det ut som om hele Dyreparken stod i flammer. Men det var godt når det var over også, for det er ikke mye komfort å sitte sammenklemt på de trebenkene der midt på natta. Etter showet kjørte vi tilbake til Kristiansand sentrum, og hoppet til sengs med en bakt potet og vår nye favoritt guilty pleasure: Kitchen Nightmares med Gordon Ramsay. Søk opp episoden som heter Amy’s Baking Company på YouTube hvis du kjeder deg en kveld 🤷🏼‍♀️Sjefen sjøl!

Nå er vi ferdig med å lade, så jeg får holde sjåføren med selskap igjen. Kanskje det er hans tur til å få litt ekstra varme i rumpestumpen i dag? 😏 Neste stopp: Tau utenfor Stavanger!

14 Comments

 • Reply Anniken 13. juli 2019 at 21:56

  Haha, vi har vært sammen i sju år og driver fortsatt med sånn setevarmer-battle. :p

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 13:39

   Haha, fy søren det er så grusomt!

 • Reply Therese 14. juli 2019 at 11:19

  Jeg bor på Tau, så vil bare gi dere noen tips til ting å gjøre☺️ dra til mølleparken på piknik, dra til strandastøen å bad, gå tur fra båthavnen til åpningen av tunnelen, shopping på Jørpeland, kjør til Forsand for å se den nydelige plassen og selvfølgelig ta dere en tur til preikestolen☺️
  Håper dere liker hjemplassen min!
  Klem

 • Reply Line 14. juli 2019 at 14:02

  Kanskje et teit spørsmål, men har du tips til gode truser/hipstere i bomull, som sitter som de skal? 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 13:39

   Neii, jeg er på evig jakt! <3

 • Reply Marianne 14. juli 2019 at 17:47

  Håper du lager vlogg fra turen! *krysserfingrene* 🙂 Så bra at kjæresten til KA ble godkjent, hun stråler virkelig om dagen! Håper jeg også snart finner en mann som kan få meg til å stråle *krysserfingrenigjen*

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 13:39

   <3 <3

 • Reply Tina 15. juli 2019 at 10:57

  Hahaha, omg, Amy’s Baking Company! Har sett mindre enn 10 minutter og jeg er allerede shooketh! Eg takkar deg 😂😂🙏

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 10:23

   😂😂😂

 • Reply Lisa 15. juli 2019 at 11:28

  So sjukt kjekt! Eg elsker Kaptein Sabeltann sjølv, både eg og vetlebror var blodfans 🙂

 • Reply Lene 16. juli 2019 at 12:17

  Er Kristina veldig lav?

 • Reply A 16. juli 2019 at 23:52

  Herregud bloggen din er så bra for tiden! Tre-fire dager mellom hvert innlegg <3 <3

 • Reply Livingdoll 17. juli 2019 at 13:01

  Kaptein Sabeltann! <3 Nå fikk jeg lyst til å ta en tur i dyreparken! Har ikke sett Sabeltann siden jeg var småttis. Husker jeg var helt frelst av den tv-serien som gikk en gang i tiden, med han lille gutten som plutselig befinner seg i sabeltanns rike. Vet du hvilken jeg mener? Husker igrunn ikke så mye, men han hadde gummibåt (tror jeg?). Guttungen, altså. Ikke Sabeltann.

  Ellers; litt kontruktiv kritikk her; vær så snill å brenne dette antrekket. Du er vanligvis kjempeflink til å kle deg, men akkurat denne outfiten er du for ung til. Passer best for bestemødre 70+.

 • Reply Malin 17. juli 2019 at 16:36

  Hei Ida! Lurer på om du kanskje kunne delt dine erfaringer med å studere deltid ved siden av 100% jobb? 😊

 • Leave a Reply