Hverdagsliv

DAGENE VI KANSKJE GLEMMER

21. juli 2019

Jeg husker sommerferiene som tenåring, hvor kjedelig dagene kunne være. Nesten som kløe i magen, kribling i tærne. Jeg kom hjem fra bilferie, og møtte en død gate. Nå hadde alle andre reist. Lå på rygg i gresset. Dagdrømte. Gikk én time hver vei for å kjøpe kontantkort, så jeg kunne fortsette å flørte på SMS. Brant en ny CD, tok bussen til byen og kjøpte en ny plakat. Stjal en mascara på Cubus ene og alene for adrenalinet. En haug av dager som hver for seg er glemt, men som likevel utgjør en total følelse av kjedsomhet.

Så kom voksenlivet, og det var bare å hive seg på det ene flyet etter det andre. Aldri mer kontantkort som går tomt. På besøk, få besøk, drikke vin, konserter, festivaler, nye byer, lange strender, sommerflørter og gnagsår. Kjeder meg bare når jeg virkelig vil.

Denne sommeren har jeg rukket å kjenne på den følelsen jeg hadde da jeg var tenåring. Jeg er hjemme, tiden står stille og jeg har egentlig ingen planer resten av sommeren. Kanskje blir følelsen av kjedsomhet enda sterkere fordi jeg nå kan scrolle meg gjennom alt det fantastiske andre finner på. Og her sitter jeg og sparer til en skjenk og et speil. Møbelbudsjettet lever farlig i disse dager, det er helt sikkert. Fort gjort å låne litt, hoppe på et fly og rømme fra kjedsomheten. Men vi får se.

HELGEN SOM HAR VÆRT 👆🏽

Tross følelsen av å være den eneste i verden som kjeder seg i sommer, har jeg hatt en ganske så fin helg. Jeg har vært inn og ut av Oslo, hatt et vennepar på middag og overnatting, vært en svipptur på byen, på kino og sett Løvenes Konge, vært ute og lunsjet, hatt reker to kvelder på rad, sett en hel serie (lol), jogget og ellers bare kost meg her hjemme.

Ja, jeg skrev jogget. Er det noe jeg hater, så er det å løpe. Men PT’en er som sagt på ferie, og jeg har ikke klart å ta meg sammen og dra på trening på egenhånd. Så nå har Gravlyset og jeg jogget til sammen tre ganger, og jeg tror vi kommer til å fortsette med det. Det er vondt, og det høres ut som om jeg har kols – men det kan sikkert forbedre seg raskt. I dag jogget vi i skogen. Møtte både frosk og rådyr, og selv om det var fint, har jeg aldri hatt så lyst til å booke meg en ferie. Ellers var Løvenes Konge på kino en koselig greie. Anbefales som dagen derpå-aktivitet ❤️

Nå skal jeg gå til søpla med papp. Dagens eneste plan 👋🏽

17 Comments

 • Reply Lisa 21. juli 2019 at 17:16

  Innafor med litt kjedsomheit i ferien, og det er berre å nyte det når man kan. Ein ferie hadde sikkert vore fint, men sjølv setter eg stooor pris på 1,5 veke på vestlandet innimellom travle turer og «reisekvardagen», haha 🙂

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:33

   Ja får prøve å nyte 😄❤️

 • Reply Sunniva 21. juli 2019 at 18:28

  Hvilken seire har du sett? 😊 desperat etter serietips, føler jeg blir mer og mer kresen med årene 😄

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:33

   Sanctuary, men følte meg sååå lurt på slutten 🤔 Papirhuset har nettopp sluppet hele sesong 3 btw 😍

 • Reply Astrid 21. juli 2019 at 20:41

  Ikke bare du som kjeder deg. Har nettopp tatt opp huslån, så jeg har ikke mulighet til å reise på en lengre tur i år. Går rundt i skogen i nærheten hjemme bare haha.
  Prøver å tenke på at man ikke lenger merke til alle de dagene alle andre ikke publiseres noe på sosiale medier. Er nok en del av de også, men tilsaman føles det ut som alle gjør noe gøy hele tiden

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:32

   True! Og gratulerer så mye med nytt hus/lån 😀

 • Reply Andrea 21. juli 2019 at 22:42

  Dette var et skikkelig koselig innlegg å lese! ❤️ Jeg lurer på om du kan hjelpe meg litt, hvor er de benkene du hadde TVen på i den forrige leiligheten din fra?😊

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:32

   ❤️❤️ de er fra Slettvoll, bruker dem i den nye leiligheten også 😀

 • Reply Elisa 22. juli 2019 at 01:22

  Veldig glad i å lese her. Men blitt litt lei meg når du skriver at du kjeder deg og nesten synes synd på deg selv… kjøpt ny leilighet, bil, møbler, vært i utlandet minst 2 ganger allerede i 2019… Det hørres ut som du må bli litt «vandt» til «å kjede deg». Ønsker deg god sommer og håper du klarer å både kjede deg og kose deg masse.

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:31

   Syns absolutt ikke synd på meg selv, bare en uvant følelse å ha absolutt ingenting å gjøre😄

 • Reply Anne 22. juli 2019 at 01:23

  Du skriver så utroooolig bra. Heia deg<3

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 01:31

   💛💛💛

 • Reply Hanna 22. juli 2019 at 13:42

  Føler akkurat det samme. Er akkurat ferdigutdannet, og dagene går til ny jobb, netflix + å vente på å få flytte inn i den nye boligen som blir i slutten av august.. Pengene må derfor spares i år, men nå vurderer jeg å bare vente med å kjøpe ting til huset, og bare reise på en god ferie😅
  Kjempefint innlegg, godt vi er flere i samme båt❤️

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 19:06

   Grattis med ferdig utdanning 😍 og ja fy søren, jeg er på nippet til å tenke at jeg ikke trenger mer til leiligheten før høsten 😂 er deg verdt det liksom, gi meg en ferie ❌❌

 • Reply Anonym 22. juli 2019 at 13:51

  Man savner å kjede seg når man han mye å gjøre og visa versa:p
  Selv er jeg sykemeldt pga graviditet,og dette vet ingen om,unntagen de aller nærmeste.DET er kjedelig på sommeren.Jeg ønsker ikke at noen skal vite jeg er sykemeldt heller,så «later som» jeg er på jobb frem til min ordentlige ferie begynner. Er jo ikke syk heller,skal bare ikke stresse pga. Tidligere avbrutte svangerskap.
  Det blir mye tur med hunden om ikke annet,da!

  • Reply Ida Wulff 22. juli 2019 at 19:05

   Haha, ååå 😀 masse lykke til med resten av graviditeten ❤️ du og hunden din blir i det minste spreke! 🙏🏼

 • Reply Mia 25. juli 2019 at 16:53

  Synes det er så herlig når du mimrer tilbake til tenårene og reflekterer rundt tidligere erfaringer. Håper på en bok etter hvert som inneholder litt av det 😎

 • Leave a Reply