Paraplyer

PARAPLYER: FREKKE NABOER, FACEBOOK-MINNER & RETTETANGA

24. juli 2019

☔️ Naboer som ikke svarer når man sier hei. LOL! I det nye bygget vårt har jeg opplevd det flere ganger med samme person. Man føler seg så dum når man smiler hei hei, og får en seriemorders blikk i retur. Men jeg skal love deg at jeg kommer til å fortsette å hei’e helt til jeg får et svar. Får også lyst til å si: Slapp av, jeg er en drømmenabo. Kommer aldri til å si mer enn hei med mindre du tar initiativ. Og selv om jeg er ung så har jeg ikke høylytte fester, jeg røyker ikke og jeg gjør mitt beste for å bruke det felles søppelsystemet riktig 🖕🏼

☔️ Livet uten gardiner. Vi gikk fra et fullstendig lystett soverom, til nå å ha vinduer fra gulv til tak med morgensol. Kl 5.30 står sola rett i fleisen på oss, og de fleste dager våkner jeg med krøller i håret fordi jeg er så varm. Det var et helvete i starten, så var det et par uker hvor jeg satt pris på å komme meg tidlig opp – men nå. Nå gleder jeg meg bare så innmari til å få hengt opp gardiner.

☔️ Når man klarer å vote på Instagram uten å mene det. Husker ikke om dette har vært en paraply tidligere, men nå har jeg gått i fella igjen. Du vet: Man sitter og blar gjennom stories, og plutselig har en eller annen halvbekjent lagt ut et bilde av seg selv i en kjole med spørsmålet: Hva syns du om kjolen, yey or ney? Og i et forsøk på å scrolle deg videre, trykker du på ney, og fremstår dermed som tidenes bitch. Man kan liksom ikke gjøre seg så viktig heller, at man sender en melding om at man ikke trykket med vilje…

☔️ Altså. Jeg skulle gjerne handlet mer i fysiske butikker, det er jo en kjent sak at butikker sliter fordi netthandelen har tatt av. Men hvorfor skal jeg det, når butikker gjør det så vanskelig for meg? Å bytte for eksempel. Kjolen er ubrukt og kvitteringen ligger på disken. Gi meg pengene mine tilbake, ikke en tilgode-lapp. Eller gjør gjerne det, men da velger jeg nettshopping fremfor butikken din neste gang. If you love someone, set them free osv.

☔️ Rettetang!! Jeg har fått nok. I over 15 år har jeg rettet, glattet og revet i dette stakkars håret. Og jeg har tenkt lenge på å slutte, uten å klare det. Har du fulgt meg lenge nok, så vet du hvilken sauemanke jeg egentlig har. Men nå har jeg gjort det slutt med rettetangen på ubestemt tid. Min nye greie: Føne med rundbørste. Det er ikke lett, og det tar lang tid. Ikke er jeg noe flink til det heller. Men håret blir mer naturlig og tilfeldig, og jeg tror jeg begynner å like det.

☔️ Minner på Facebook fortsetter å plage meg. Nesten så jeg mistenker at jeg satt og skrev Facebook-statuser dagen lang. Gjerne utdrag fra drøye rap-låter. Denne fant jeg det nødvenig å legge ut i 2012: Hvis du hater kan du smatte litt på balla mi din wacke fitte. Følte meg sikkert veldig Eminem da jeg la den ut, men i dag gjorde det fysisk vondt å se. Godt jeg ble litt mindre Eminem med årene!

☔️ Min egen rastløshet om dagen. Should I stay or should I go? Jeg har ombestemt meg angående sommeren og har lyst til å reise på ferie. Har du en paraply på lur? Du vet jeg elsker å høre dem!

40 Comments

 • Reply Beate 24. juli 2019 at 10:57

  Haha, den förste der… Fortsett å si hei du, de andre MÅ jo bare föle seg dum ettet hvert tenker jeg! Jeg sier alltid hei og er ekstra hyggelig mot de som virker litt bitchy… Det er faktisk göy! Haha! Det er i hvertfall ikke jeg som skal föle meg dum og uhöflig da for å si det sånn! 😉 Håret ditt er veldig fint sånn som nå!!! Plystre! <3
  Forresten, jeg bare mååå komme med 2 dilemma til deg: ville du värt 250 kg tyngre for alltid, eller kun hatt 50 i iq? 😉 Oooog: ville du hatt dobbelt så stort hode, eller halvparten så lite? Haha! Digger deg fine, ekte, råååe Ida! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 12:47

   Elsker dilemmaer!! Jeg ville kun hatt 50 i IQ (det er nok deilig å være dum) og hatt halvparten så lite hode, haha <3

 • Reply Christina 24. juli 2019 at 11:33

  ☂️ Sikkerhetskontrollen på flyplasser. HVOR lenge har ikke regelen om flytende innhold vært? ER det så vanskelig?

  ☂️ Foreldre som ikke tenker på at de har med seg barn på ferie. Lar barna sprute vann og sand på andre mennesker.

  ☂️ Klapping når flyet lander 🙄

  ☂️ Folk som ikke har køkultur (Respekt til de i kassa som konfronterer kunder med det).

  ☂️ De som har shortsen mer på magen enn på rumpa. Sorry, men jeg klarer ikke…

  ☀️☀️ Ellers, ønsker deg en god sommer videre Ida. Du er en av få influencere jeg virkelig kan gå god for.

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 12:43

   Signerer heeeele lista di! <3 Og tusen takk, så utrolig hyggelig. God sommer til deg også! 😀

   • Reply Bell 24. juli 2019 at 23:35

    Ååååå de som klapper når flyet lander ass 🙄🙄🙄 why you little

    • Reply Ida Wulff 25. juli 2019 at 10:49

     Hahaah😂 får nesten lyst å gjøre det sjæl, hver gang jeg overlever

  • Reply Kristine 25. juli 2019 at 18:09

   Haha, vent til du får barn selv, for det har du tydeligvis ikke.

   Mine paraplyer:
   – Mennesker som irriterer seg over barn som gråter på flyet, og legger all skyld på foreldrene (Barn har like mye rett til å være på flyet, og du bør heller sende de stakkars foreldrene et par medlidende blikk).

   – Mennesker som ikke tåler at barn herjer og spruter vann, da får de heller bestille seg hotell uten barn. Ferdig snakka

 • Reply V 24. juli 2019 at 11:48

  Du skjønner tydeligvis ikke at butikker taper enda mer hvis alle hadde vært slik som deg og forlanget pengene tilbake etter deponeringsfristen.

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 12:43

   Deponeringsfristen burde vært mer enn 24 timer. Hvis ikke kan jeg jo bare handle på nett, hvor jeg får 14 dager 🙂

   • Reply A 24. juli 2019 at 15:22

    Helt enig med V! Å få igjen pengene er ikke noe man har krav på i det hele tatt, ei heller 14 dagers returrett, med mindre det er nettsalg. Skjønner godt at mange ønsker å få tilbake pengene, men mange netthandlere burde prøve å sette seg inn i hvor vanskelig det faktisk er å være selvstendig næringsdrivende i klesbransjen slik som ting er i dag.

    • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 17:57

     Jeg sier ikke at det er noe man har krav på. Men da velger jeg jo heller nett😄 poenget er vel at fysiske butikker ofte har for dårlige betingelser for min smak. Og det er synd!

   • Reply Ellabella 25. juli 2019 at 13:33

    Som Ida skriver så vet man jo at det ikke er noe man har KRAV på, men det gjør det jo desto enklere å velge å handle på en nettbutikk som gjør det enkelt å returnere varer. Fysiske butikker konkurrerer jo med netthandelen, og de fleste taper big time på service – spesielt med tanke på returer.

 • Reply Rebekka 24. juli 2019 at 11:51

  Hahahha lo høyt av facebook-statusen din!!

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 12:55

   Haha, så fææælt!

 • Reply Marthe 24. juli 2019 at 12:49

  Paraplyer 👏🏼 Kan jeg spørre hvor genseren og skjørtet er fra? 😍 fortsatt god sommer til deg!

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 12:56

   Genseren er fra American Vintage og skjørtet er fra Gina Tricot 😀 Samme til deg <3

 • Reply Madeleine 24. juli 2019 at 13:27

  Vet du hva? Akkurat dette med butikken er så sant. Jeg jobber selv i en butikk med 100-dagers åpent kjøp og 30-dagers fornøyd garanti på brukte varer. Så er vant til gode løsninger og vi er der for kunden og ikke reglene, så møter du meg med et smil så strekker jeg gjerne reglene, kommer du for å krangle så er regel en regel. For litt siden var jeg på H&M for å bytte en kjole, jeg hadde kvittering, men det var dagen etter bytteretten. Jeg skulle ha eksakt samme kjole, men en størrelse opp. Så fikk jeg ikke byttet fordi fristen var gått ut kvelden før! Altså, tuller du med meg?!

 • Reply Camilla 24. juli 2019 at 13:46

  Her om dagen måtte vi bære 30 gipsplater opp 10 etasjer fordi heisen er for liten. Det er 770 kg det. Bil og henger stelte vi så klart rett utenfor døren da. Konstant gikk noen opp og ned de trappene for å hente gipsplater. Så kommer det en tulling av en nabo «nå har dere faktisk stått her i over 20 minutter, som er maks, så dere må faktisk flytte bilen til gjesteparkeringen.» Hold kjeft før jeg smeller de gipsplatene i hodet ditt.. Ellers er jeg glad, liker paraplyene😎

  • Reply Ida Wulff 24. juli 2019 at 14:59

   Haha, kjenner meg såååå igjen!! Sist jeg bodde i Oslo delte jeg bygg med et hotell. Da jeg skulle bære ut SENGEN min, fikk jeg beskjed om at jeg ikke fikk ha flyttebilen stående utenfor. Ikke i fem minutter engang. Gjett om jeg hadde flyttebilen der, det var like før jeg kastet hele sengen i hodet på resepsjonisten!!!

 • Reply Synne 24. juli 2019 at 15:07

  ELSKER paraply-innleggende dine 🙌🏼 Tror jeg er innom daglig i håp om at det kanskje har kommet noen nye paraplyer.
  Her er mine for øyeblikket:

  ☂️ Smarthome systemer. Samboeren er frelst, og jeg føler jeg lever i en rema1000 reklame hver gang lysene plutselig slår seg på for fullt mitt på natten fordi bevegelsesensoren merket meg da jeg skulle liste meg på badet…

  ☂️ Sommerruter. Altså, det er vel ingen som har ferie fra tidlig juni til slutten av august. Resulterer jo bare i enda fullere baner og buser hvor man står som sild i tønne og svetter ut all livsglede.

  ☂️ El-sparklesyklene. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært i nesten ulykke med en kid på 12-13 som ikke har full kontroll.

  ☂️ Overhøfflige butikkansatte som føler for å påpeke når du kjøper din daglige redbull zero om at det er farlig for hjertet. Takk for infoen, men la meg få nyte redbullen min i fred. Jeg trenger den ekstra livsmotivasjonen i lunsjpausen min.

  ☂️ Nyforelskete mannfolk på deres første kjæresteferie, hvor ALLE snappene som sendes involverer damas bakdel i alle mulige vinkler. Jeg skjønner at du er stolt over henne, men jeg har ikke behovet for å se rumpa til dama di hver time. Keep it for yourself!

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:13

   Haha, jeg leeeer <3 Takk for at du ville dele!!

 • Reply R 24. juli 2019 at 17:00

  Folk som ikke har respekt for jobben sin! Har opplevd x antall ganger i sommer at vikarer ikke møter på jobb, uten å gi beskjed! Kan bare tenke meg hvor mange ungdommer/studenter som har lyst på sommerjobb, også er det sånne utakknemlige folk som får jobb 😩

 • Reply Silje 24. juli 2019 at 18:00

  Jeg har en paraply som gjør med skikkelig hissig for tiden. Kollegaer som ikke ser at ting må bli gjort, og heller ikke spør om å hjelpe til?? Asså..
  Jeg jobber på en institusjon for demente. Her er jeg så å si hver eneste dag, og jeg blir like sjokkert over hvor dritt arbeidsmoral folk har. Her om kvelden, la jeg 7 av 8 pasienter! 7! Når vi var 3 personer på jobb på denne avdelingen. Jeg, alene måtte ta 7 av 8?? Fortell meg hvordan dette er greit?? Jeg tenkte kanskje noe hadde hindret dem i å hjelpe til. Neida, de ville se ferdig programmet på tven sa de. Ikke hadde de ryddet på kjøkkenet etter kveldsen heller. Så i tillegg til å springe rundt å legge pasientene så måtte jeg rydde hele kjøkkenet i tillegg. Dette her fortsetter å skje, og jeg tenker som så. Hvis du ikke har tenkt å hjelpe til, bli hjemme. Drittfolk.

 • Reply Anniken 24. juli 2019 at 18:06

  YAS til håret! Det var nyyydelig når det ble litt mer «tilfeldig» 😍

 • Reply Rikke 24. juli 2019 at 18:46

  Ingen paraplyer å komme med, men vil tips deg om denne:

  https://www.elkjop.no/product/styling-og-velvare/varmluftsborste/RVDR5222E/revlon-pro-collection-varmluftsborste-rvdr5222e?gclsrc=aw.ds&&scid=SEM6284&gclid=EAIaIQobChMImu_HhIDO4wIVidOyCh1lTwWhEAQYASABEgJrpfD_BwE

  Jeg har aldri helt fått til det med vanlig føner og rundbørste, hvertfall ikke uten å bli sinnsykt sliten i armen😁 skulle ønske jeg oppdaget denne for mange år siden!

 • Reply Mari 24. juli 2019 at 18:58

  Altså vote på Instagram…….. Det burde krav om dobbeltklikk, eller noe. Hilsen hun som gjorde tidenes flause på en Herbalife-konto for noen uker siden🙄 Jeg var jo bare inne for å snoke på en bekjent, vil for faen ikke at han skal ta kontakt for mer info😂🙄

 • Reply Madelen 24. juli 2019 at 19:50

  Forbrukerkjøpsloven forbyr da ikke at vanlige butikker kan gi bedre betingelser, selv om kunden ikke har samme krav som ved nettshopping. Enig i at det må skje endringer der dersom markedet skal overleve =)

  Min paraply er folk som kommer like før en konsert starter og nærmest forlanger plassene til de som har ventet lengst. Orker ikke!

 • Reply M 24. juli 2019 at 20:17

  Jeg må bare si at håret ditt ser skikkelig fint ut på bildet – som resten av deg, hihi <3

  Er forresten heeelt enig i det med fysiske butikker! Selv om noen kommenterte her at man ikke har nødvendigvis har krav på deponering m.v, så handler dette faktisk om at organisasjoner må holde takt med endringer i omgivelsene (les: INTERNETT), har man dårligere tilbud enn på nett, vil man smått om senn måtte legge ned den butikken! Uten omstillingsvilje og innsikt i hvordan digitaliseringen virker inn på forretningsdriften så kan man stille seg i kø for å ende opp som en fossil som resten av de utdødde artene… Det går virkelig ikke an, og burde pokker ikke vært mulig at du ikke fikk pengene tilbake – blir oppriktig irritert på dine vegne! Holder meg deg – da er det faktisk enklere, bedre og lettere å handle på nett 🙂

  Sommerklemmer til deg og Gravlyset 😀

 • Reply Christine 25. juli 2019 at 00:25

  Ååhh.. Jeg jobber i butikk, og drt irriterer meg såå mye når jeg sier hei og smiler stort men får killerblikket tilbake.. Greit nok at de ikke har behov får å si hei, men trenger ikke se på meg som om misliker meg mest i verden🙈

 • Reply Marie 25. juli 2019 at 10:09

  Folk som spiller musikk i park!! Altså hallo jeg ligger ikke der for å høre på andre sin musikk, spesielt ikke støgg partymusikk! Noen tror virkelig de eier hele verden altsåå.

  Ønsker deg en god dag ☀️☀️

  • Reply Ida Wulff 25. juli 2019 at 10:48

   Enig. Sett musikken i ørene! Samme til deg ❤️

 • Reply Malin 25. juli 2019 at 11:45

  ☔️ naboen under meg som daglig har et rituale om å høre på «o helga natt» og «deilig er jorden» fem ganger etter hverandre. Nå begynner jeg å banke i gulvet det øyeblikket musikken begynner, til liten nytte… bra ferien snart er over!

  ☔️ Jeg har jobbet frivillig i bar på en festival i sommer og det har konstant vært kø. De folkene som da kommer til kassen og ikke klarer å bestemme seg for om de skal ha cider eller øl……. du har hatt 5 minutter til å tenke deg opp, tempo tempo!

 • Reply Linn 25. juli 2019 at 16:38

  Hva med å kjøre på med noen av dine egne tips som du skrev om her om dagen,istedenfor å rømme utenlands?
  Høyt og lavt,gravity osv.?

  BTW.,elsker paraplyer!!

 • Reply Mariah 25. juli 2019 at 21:35

  Så fin du var med krøller!

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:35

   ❤️❤️

 • Reply Line 26. juli 2019 at 13:06

  Folk som prøver å snike i køen på butikker, flyplasser, konserter, taxikø osv.

  Ansatte som ikke sier hei, eller ikke er serviceinnstilte (har selv jobbet i butikk).

  Folk som prater høyt og tar mye plass på f.eks. restaurant eller fly.

  Bedrevitere, og folk som aldri er fornøyd på f.eks. konserter, restauranter eller generelt i verden.. 🙂

  Folk som er i en aktiv offerrolle, uten selvinnsikt eller endringsvilje.

 • Reply Rebecca 27. juli 2019 at 10:15

  Haha, jeg ler like herlig av paraplyene dine hver eneste gang! 😂😂😂 Og du er super fin med krøller! God sommer til deg! 🙂❤️☀️

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2019 at 17:19

   Haha😅 det er hyggelig å høre, tusen takk ❤️ og god sommer til deg også 😗😗

 • Reply M 28. juli 2019 at 14:32

  Mobilbruk når man er med andre. Jeg kan faktisk ikke fordra mennesker som bruker mye tid på telefonen når man er med dem. En liten sjekk i ny og ne er da helt innafor, men når man sitter i timesvis blir det så frustrerende, Jeg har nettopp kommet hjem fra en hyttetur hvor det skjedde. Dersom hun jeg var med snakket til meg gjaldt det ofte ting som skjedde på telefonen – «har du sett hva x har gjort?».

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:42

   Skriver under på den!

  Leave a Reply