Nybygg, hjem & interiør

VELKOMMEN TIL KJØKKENET

25. juli 2019

Deler av innlegget er reklame for Oslo Skin Lab: 65% rabatt på første pakke her 💛

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt «vanskelig» å vise frem uferdige rom i leiligheten. Det er liksom mest gøy å presentere det ferdige resultatet! Men for andre, så er det kanskje mer underholdende å se prosessen? Jeg syns i hvertfall det selv, når det gjelder andres hjem. Så her kommer noen bilder av vårt ganske så nakne kjøkken. Vi har fylt opp kjøkkenskap og fått på plass bord og stoler. Men det er egentlig det 😄

Målet er selvfølgelig at kjøkkenet skal bli et superkoselig sted å henge. Vi har vært litt frem og tilbake på om vi skal flytte spisestua helt inntil veggen slik at vi får plass til en kjøkkenøy. Men vi får se. Nye stoltrekk er bestilt – hvis du har IKEA-møbler kan du pimpe dem opp på Bemz.com, tidenes tips. Og så lurer vi på å ha en spisesofa inntil veggen, i stedet for å ha stoler hele veien. Lamper og kunst på veggene mangler. Og selvfølgelig litt stæsj på kjøkkenbenken. Kanskje et gulvteppe også? Og gardiner – har man det på kjøkkenet?Kjøkkenet er fra Svane, stolene fra IKEA, spisebordet og vitrineskapet fra Slettvoll. Den sorte kjøkkentrappen er også fra IKEA, den er helt nødvendig hvis jeg skal rekke opp i kjøkkenskapene. Uten den rekker jeg nemlig bare opp i første hylle 😂

Jeg har forresten angret på sort kjøkken en haug av ganger. Men nå er jeg i en periode hvor jeg syns det er helt topp. Det får liksom frem takhøyden på en fin måte, og er mye mer «ruvende» i virkeligheten. Et lyst kjøkken ville nok ikke hatt samme effekt. Spisebordet er forresten 220 cm langt- jeg innså at det så litt lite ut på bildene, men der får vi skvist sammen 10 pers på en skikkelig god dag 😀

Hva tenker du, ville du gått for øy på dette kjøkkenet? Og har man gardiner på et kjøkken? Spørsmålene er mange, hehe. Kjøkkenet er vel et fint sted å gi et tilbud på kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Det første jeg gjør hver morgen, er jo nettopp å trampe ut hit og lage meg en kopp kaffe som jeg blander pulveret i. Noen ganger tar jeg det i vann også, bytter litt på.

Nå får du 65% rabatt på din første leveranse fra Oslo Skin Lab hvis du bestiller gjennom denne linken. Deretter får du 30% rabatt på de neste leveringene. 

Etter at jeg fikk så gode resultater på hudanalysen, har jeg ikke glemt å drikke pulveret en eneste gang. Hvis du ikke fikk med deg hva som skjedde med rynkedybden min, kan du lese det her. En så stor forbedring hadde jeg faktisk ikke forventet. Og som en bonus fikk jeg mykere hud flere steder på kroppen. Bye bye krokodillehud!

Jeg er blitt fortalt at UV-stråler er med på å bryte ned kollagenet i huden, så sommeren er ikke et dumt tidspunkt å starte på 💋Nå skal jeg komme meg ut av morgenkåpa, for vi skal ut og spise med et vennpar før konsert med Highasakite. Det er ikke ofte jeg gleder meg til konserter, men denne tror jeg blir gåsehud! 🙌🏼

Ønsker deg en nydelig kveld ❤️

89 Comments

 • Reply Laura 25. juli 2019 at 18:13

  Jeg eelsker den svarte fargen på kjøkkenet deres, og er helt enig at den får godt fram takhøyden 🙂 elsker sånne spisestuesofaer, men syns ofte at de tar så mye plass og at det går bort et par sitteplasser :/ selv er jeg ganske fan av god gammel dags sittebenk! Det kunne jo sikkert blitt fint hos dere også 🙂
  Jeg har liftgardiner på kjøkkenet, men tror det kunne blitt fint med plisségardin hos dere, og da spesielt en utspent type. De kan du nemlig ikke bare dra ovenfra og ned, men også nedenfra og opp som er supert med tanke på innsyn og sånt! Kos dere masse med innredning av det fantastiske hjemmet deres 😀

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:42

   Tusen takk, Laura 💛😀 og for innspill ikke minst! God sommer videre til deg🥂

 • Reply Beate 25. juli 2019 at 18:36

  Synes det var kjempefint jeg! 🤩 Tror ikke jeg ville hatt gardiner! Niiiice job!!!
  Klem! 🤩

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:41

   Tusen takk, klem til deg og 💕

 • Reply Lise G 25. juli 2019 at 19:08

  Kjempefint kjøkken😍😍

  Ja til kjøkkenøy🙌🏽 Gardiner derimot er litt smak og behag. Tror jeg ville gått for en persienne som kan åpnes både nedenfra og ovenfra☺️👌🏽

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:41

   Tusen takk for innspill 😙

 • Reply Anonym 25. juli 2019 at 19:31

  Kjempefint! Hva slags benkeplate er det? Hva skal du pimpe opp stolene med?

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:41

   Benkeplate aaaner jeg ikke, dessverre! Stolene skal fortsatt være hvite for å gå igjen i lampeskjermer, men de får en litt annen struktur 😊

 • Reply Karoline 25. juli 2019 at 19:33

  For et fint kjøkken 😍 Jeg stemmer for både kjøkkenøy og gardiner.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:40

   Takk❤️

 • Reply Maria 25. juli 2019 at 19:49

  Ja til kjøkken øy! Alle kjøkken burde ha en øy! Uansett et utrolig fint kjøkken dere har. Vi har også svart kjøkken, elsker looken men hater når sola sniker seg inn og jeg ser alle fingermerker 😂

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:40

   Åh de fingermerkene 😅😅😅

 • Reply Maren 25. juli 2019 at 20:01

  Så fint!!! Hadde gått for gardiner hvis du trengte lysskjerming, hvis ikke ville jeg latt være. Øy ville jeg ikke valgt, tror det ville blitt trangt

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:39

   😀👍🏼🙏🏼

 • Reply Charlotte 25. juli 2019 at 20:19

  Nei, ikke kjøkkenøy, da blir kjøkkenet litt lite ser det ut som 😮

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:39

   Takk for innspill 😀

 • Reply Astrid 25. juli 2019 at 20:22

  Min erfaring er at kjøkkenøyen fort bare blir til et sted å oppbevare rot og egentlig bare er i veien. Synes det er finere om det er mer åpent og mer romslig 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:39

   Takk for innspill! 🙏🏼

 • Reply Silje 25. juli 2019 at 20:34

  Ikke gardiner, heller lameller da😊 Ingenting i vinduet over kjøkkenbenken, i så fall en plissegardin kanskje?!

  Jeg tror fort en øy kunne blitt trangt på kjøkkenet, men kan være bildene lyver litt i forhold til bredden på kjøkkenet🙈

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:38

   Vinduene er dessverre for store til plisse, da blir den i flere deler og det er ikke så pent. Og kjøkkenøy vil absolutt spise en god del av plassen, så vi må eventuelt lage en som ikke er så dyp 😄

 • Reply TE 25. juli 2019 at 20:49

  Rålekkert kjøkken 🤩 Sort er lekkert 👍 Og gulvet 😍
  Tradisjonelle gardiner på kjøkken er no go, men plissé er fint og praktisk.
  Hvis det er plass til en øy, er det bare kjøre på. Da blir kjøkken enda penere hehe. Bare husk at det skal være ca. 120 mellom øy og motsatt side av kjøkkenet.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:37

   Takk for innspill 🙏🏼

 • Reply Therese 25. juli 2019 at 20:57

  Flott kjøkken, men ja, jeg ville nok hatt øy der, for jeg hadde blitt sprø av såpass lite benkeplass. Folk er ulike, men jeg elsker å ha godt med kjøkkenbenk så jeg kan gjøre masse på en gang/ lage mat til mange. Det er ikke det samme å bruke spisemøblene som arbeidsplass.

  Nydelig gulv dere har også, det likte jeg kjempegodt.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:36

   Veldig lite benkeplass ja😱 og ja, gulvet er vi kjempefornøyd med 💕

 • Reply Anonym 25. juli 2019 at 21:38

  Ville gått for øy siden dere har ganske lite benkeplass. Det vil også utgjøre en fin sosial sone

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:35

   Veldig enig!

 • Reply Sanja 25. juli 2019 at 22:11

  Nydelig kjøkken! Jeg ville droppet gardiner og heller gått for persienner, for eksempel av typen plisé. Sånn som man kan regulere fra begge ender. Praktisk og stilig 🙂

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:36

   Takk for innspill 😀

 • Reply Andrea 25. juli 2019 at 22:29

  Så fint dere har fått det på kjøkkenet!🤩 Veldig kjekt du tipset om nettstedet man kan handle til ikea varer! Kan godt hende du trenger det til hvite stoler hehe! Er det de som heter Sakarias du har?

  Lurte på en ting, har du noen vasketips? Har solgt mine tidligere vesker som var dyre og skal kjøpe en eller to nye, men aner ikke hvilke(n). Du som har så mange fine, hvilken ville du gått for?

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:35

   Stolene våre heter Nils, men ikea selger dem ikke lengre 😢 jeg ville gått for en klassiker fra Chanel 💕💕 sort eller beige!

 • Reply Jeanett 25. juli 2019 at 22:32

  Tror absolutt en kjøkkenøy ville satt prikken over i’en hos dere 🙌🏼 Da kan besøket sitte ved spisebordet, mens dere lager mat – uten at dere trenger å ha ryggen til. Slipper kink i nakken, si 😂 Og man kan helt fint ha gardiner på kjøkken, jeg personlig ville bare tenkt meg om to ganger på hvilke gardiner, og gardiner vs. lameller eller lignende. For mat os, fett og lukter trekker såå fort inn i gardiner 😬 hadde brått litt mange meninger her følte meg, men jaja! 😅

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:34

   Matfett i gardinene er absolutt noe å ta i betraktning, det blir jo veldig nærme stekingen 😄

 • Reply J 25. juli 2019 at 22:33

  Jeg ville gått for øy. Øy er fantastisk! Så praktisk og sosialt på en gang. Hadde øy i den gamle leiligheten min, har det ikke nå og på husjakt er det et kriterium at jeg kan få til en øy på kjøkkenet 😅

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:33

   Enig ❤️ fint er det og! Men vi får bo oss litt inn og føle på det

 • Reply J. 25. juli 2019 at 23:21

  Har samme kjøkkentrapp fra IKEA. Lifesaver!

  Vår fulgte med et feste man kan ha på veggen så man får hengt den opp når den ikke er i bruk. (praktisk for oss siden vi har en robotstøvsuger) kanskje noe å vurdere for deres del også?

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:32

   Ja, kanskje den skal få henge i kjøkkenboden 😄👍🏼

 • Reply Frida 25. juli 2019 at 23:24

  Jeg stemmer for kjøkkenøy og spisesofa! Lekkert er det uansett hva du går for. (Er det bare jeg som synes ordet «lekkert» høres rart ut..? haha. Det e no berre lækkert sjø)
  Jeg personlig ville ikke gått for gardiner, liker best plissegardiner isåfall. Om du ikke har mye innsyn eller sola rett inn, ville jeg sikkert droppet det også.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:32

   Haha! ❤️ lekkert er et veldig merkelig ord ja 😂 men tusen takk for innspill!

 • Reply Amalie R 25. juli 2019 at 23:44

  Kjempefint kjøkken! Jeg hadde garantert gått for en kjøkkenøy – ikke nødvendigvis en dritsvær en, men det finnes ingenting bedre enn å ha en kjøkkenøy til å lage mat på, kutte grønnsaker, rulle ut pizzadeigen osv. Også blir liksom et naturlig sted å henge når man har besøk og står og lager mat – alle trekker liksom til kjøkkenøya!

  Også tror jeg at det vinduet inne i kjøkkenkroken blir fin med plisseegardin.

  Bare sånn i tilfelle du var interessert i min mening, hehe. Engasjerer meg alt for mye i andres interiørvalg. Det er så gøy!

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:29

   Plissegardin i det lille vinduet er en god idé 😄 der får vi faktisk innsyn fra naboer som snart flytter inn!

 • Reply Mie 26. juli 2019 at 00:21

  Hei Ida
  Kunne ikke la være å kommentere denne gangen. Blir så engasjert når det gjelder interiør. Tenker det er en god ide med en øy, da får du litt mer benkepkass både til tilberedning og servering. Sett bordet nermere veggen med en kjøkkensofa så blir det helt sikkert lekkert. Har det selv og har aldri angret. Du kan så absolutt ha gardiner, hva med tunge i velur fra gulv til tak. Masse lykke til videre med innredningen av leiligheten.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:31

   Takk for innspill 😀 litt mer benkeplass hadde absolutt ikke skadet!

 • Reply Thea 26. juli 2019 at 07:24

  Husk at du må betale toll på varene fra Bemz

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:30

   Det visste jeg ikke, men ikea har sluttet å føre stolene våre så har ikke noe annet alternativ 😀

   • Reply C 27. juli 2019 at 23:29

    Dekoria!Lager også trekk til Ikeamøbler

    • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:41

     😀👍🏼

 • Reply Kristina 26. juli 2019 at 08:12

  Hva med gardinkappe (?)!! Slik som kun henger helt øverst og gjør det mer hjemmekoselig. Må bare si at jeg elsker bloggen din og ditt jordnære vesen!

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:29

   Så hyggelig, tusen takk 🙏🏼🙏🏼

 • Reply Hanna 26. juli 2019 at 08:18

  Hei Ida! Jeg vil gi deg en klapp på skulderen for denne bloggen som jeg synes er oppfriskende ærlig, inspirerende, underholdende og fri for stygge grammatiske feil😊
  Leiligheten ser nydelig ut!
  Personlig er jeg stor fan av kjøkkenøyer, men vurderingen av om det er plass og hvordan det vil passe til kjøkkenbordet er ikke lett å ta på bakgrunn av disse bildene. Det kan kanskje være greit å bo seg litt inn først?
  Gardiner på kjøkkenet tenker jeg at kan funke hvis du er innstilt på å vaske de ofte. Kombinasjonen med fett fra matlaging og alminnelig støv har jeg fått erfare at ikke er særlig pent på stoffer😅

  Jeg synes du fremstår så troverdig at jeg tror på at the solution faktisk fungerer, men jeg har en bekymring: Hva skjer med den naturlige kollagenproduksjonen hvis man først begynner på pulveret også slutter? Vil kroppen da produsere mindre kollagen enn den gjorde før man begynte fordi den naturlige kollagenproduksjonen har blitt forstyrret/overstimulert? Jeg er bare 25 år, men har merket enkelte fine linjer som jeg gjerne kunne vært foruten. Likevel har jeg ikke lyst til å bli «avhengig» av et produkt for livet i en så ung alder..

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 08:28

   Tusen takk snille ❤️ og takk for innspill på kjøkkenet 🙏🏼 jeg har spurt Oslo skin lab om noe lignende før, og fikk dette svaret. Vet ikke om det svarer på det du lurer på?

   Svar:

   Når man slutter på The Solution, vil effekten av kollagenpulveret etter hvert avta siden man ikke lenger tilfører huden kollagenpeptider.

   Det er ingen fare med å starte når man er 25 år. Det er som en investering i huden. Kollagenproduksjonen i huden avtar med 1% hvert år fra slutten av 20-årsalderen. Starter man i ung alder kan man merke økt fuktighet og mer glød i huden hvis man ikke har så mange linjer eller rynker. Kroppen skrur ikke av sin egen kollagenproduksjon selv om man starter tidlig. Kollagenproduksjonen i huden avtar med 1% hvert år fra slutten av 20-årsalderen. UV-stråler, stress, usunn livsstil og sykdom er også med på å trigge aldringsprosessen i huden.

   Kollagenpeptidene i The Solution stimulerer kollagenproduksjonen, men man vil også merke at huden blir fastere og mer spenstig.

  • Reply Anonym 27. juli 2019 at 11:48

   Kunne du tatt bilde inni i kjøkkenskapene og matboden? Trenger inspo. Når kommer house tour ?

 • Reply Ida 26. juli 2019 at 10:29

  Hvilken plante er det som står i kjøkkenvinduet? 🙂

  Ville vurdert kjøkkenøy ja, fordi jeg synes det er for lite benkeplass/arbeidsplass nå til å f.eks bake.

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 11:23

   Kunstig plante! 😊

 • Reply Linn 26. juli 2019 at 10:53

  Nei til gardiner,ja til øy!
  Du kommer til å bli manko på benkeplass etterhvert,også er det jo veldig greit med noen ekstra skuffer/skap:)
  Ville hatt en med mulighet for å ha noen barkrakker på motsatt side av kjøkkenet,som kunne skyves helt under når de ikke er i bruk. Greit å ikke måtte dekke på på spisebordet om det bare er frokost el.lignende:)

  • Reply Ida Wulff 26. juli 2019 at 18:22

   Takk for innspill 😀

 • Reply Cami 26. juli 2019 at 14:08

  Du kunne ha lagt opp en plantegning av leiligheten 🙂 jeg tror det blir kjempefint med en kjøkkenøy, størrelse kan du velge selv, men alminnelige moduler er 60x60cm, så du kunne hatt 3 stk så den var 60x180cm for eksempel. Gardiner synes jeg vil være synd i et så stilrent kjøkken/spisestue som der der 🙂 Samme med teppe. hva med spisebordslampen i loft? Hvilken skal dere ha?

 • Reply Jens martin løwfeldt 26. juli 2019 at 19:50

  Hvor er gulvet fra? Og hva heter det?

 • Reply Kristina 26. juli 2019 at 20:00

  Søk på jessica Vedel på Pinterest, hun viser fin miks av klassisk og moderne interiør i fargeskalaen du liker. Flere bilder med gardiner, tror det hadde vært fint! Hvis kjøkken vinduet ikke har innsyn ville jeg latt det stå åpent. Tips til øy, det er fint og praktisk, bruker alltid vår når vi har mange gjester, masse plass til «buffet» av mat og drikke, fort dårlig plass på bordet om man er mange. Klipp ut papp/papir i forskjellige øy størrelser og se hvordan det blir. Spisesofa fra slettvoll inntill veggen er gull, og venner og familie kjempe om å sitte der! Lykke til med den lekkre leiligheten!

 • Reply S 26. juli 2019 at 20:15

  Ville gått for zip screens (🙏) utvendig hvis du ønsker å ha noe som skjermer, reduserer varmen, samt lyset inn👌

  Og kjøkkenøy er topp!

 • Reply S 26. juli 2019 at 20:20

  Og en ting til! Det blir kanskje litt for voldsomt å begi seg ut på, men! Hadde kjøpt platetopp med integrert ventilator og plassert den på en evt øy og dermed plutselig hatt mye mer benkeplass fra vasken og bortover☺️ Men da må man jo gjerne bytte ut en del + benkeplaten, så det blir kanskje litt vel mye å begynne med. Men kjøkkenet er helt nydelig😍

 • Reply Tina 26. juli 2019 at 20:38

  Jeg ELSKER kjøkkenøya som pappa har på kjøkkenet sitt. Den er ganske stor da, så man kan sette tre stk på enden å spise fex. Jeg syns det ER så koselig. Foretrekker faktisk å sitte der, enn i spisestua. En eller annen gang skal jeg også få et stort nok kjøkken til det altså 🙂 Er også super koselig når man lager mat med venner, at man sitter mer samlet. Men ja, som flere sier er det sikkert lurt å bo seg inn før man bestemmer seg. Kjøkkenet deres er jo nydelig nå syns jeg !

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2019 at 17:18

   Så kjekt! 👍🏼😍

 • Reply Line 26. juli 2019 at 21:55

  Kjempefint kjøkken! Ville gått for kjøkkenøy for å få mer benkeplass. Ser ut som dere har lite med arbeidsflate på kjøkkenet nå. Veldig sosialt med kjøkkenøy så ville hatt mulighet til å ha ett par sitteplasser der også.

 • Reply Tone 26. juli 2019 at 22:31

  Ja til kjøkkenøy, men ikke nødvendigvis en bred en om det ikke er plass. En spisesofa er også fint men kan ta for stor plass. Vi har en benk inntil veggen som er bred nok til å også ligge på og den er storfavoritt (foran sofaen i stuen faktisk) blandt familiemedlemmer og alle gjester!

 • Reply Hanna 26. juli 2019 at 23:05

  Hei!
  Jeg ville helt klart gått for kjøkkenøy, kanskje en avlang en? I mine øyne ser det ut til at dere har mindre benkeplass en det jeg foretrekker, men det er selvfølgelig en smakssak 🙂 Dersom dere synes det blir for mye med en permanent øy, kunne dere sett på løsninger der man kan trekke ut ekstra benkeplass fra skuff (https://www.youtube.com/watch?v=cYnytUX07Ew) eller en mobil tralle i ergonomisk god høyde.

  Jeg ville gått for plissegardiner, altså persienner du kan dra både opp og ned. Vi har det og er superfornøyd med å kunne velge nøyaktig hvor vi vil ha sol og lys!

  Uansett hva dere ender opp med – lykke til og gratulerer med nytt bo 😀

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2019 at 17:18

   Kjempesmart!! Ja, ingen tvil om at det er litt lite benkeplass 😅

 • Reply Mari 26. juli 2019 at 23:51

  Ville definitivt gått for en kjøkkenøy😍 ja, det kan bli en samlingsplass for rot, som jeg ser er nevnt over her. Men samtidig er det helt fantastisk, kjøkkenet blir på en måte mer sosialt! Perfekt sted å «henge» rundt og skravle mens man lager mat. Samtidig gir det ekstra benkeplass og avlastning hvis man trenger det😊 Superfint kjøkken, forresten 👌🏼

 • Reply Ine 27. juli 2019 at 09:08

  Kjøkkenøy! 👏

 • Reply Roos 27. juli 2019 at 10:20

  Nei til kjøkkenøy! Bo i hvert fall sånn en stund og se hvilket behov dere har. Spisesofa er kanskje fint å se på, men etter min mening helt håpløst å sitte i. Sitter man i midten der så kommer man jo ingen sted uten at «alle» må flytte seg. I vinduene ville jeg hatt utvendig solskjerming som også kan brukes til å stenge for innsyn.

 • Reply Camilla 27. juli 2019 at 11:07

  Helt klart ja til kjøkkenøt. Det gjør hele kjøkkenet mer sosialt med en gang. For oss har det hvertfall blitt en naturlig mingleplass før mat med gjester😀 også så deilig med masse benkeplass. AnbefaleS 😀

 • Reply Anonym 27. juli 2019 at 11:49

  Kunne du tatt bilde inni i kjøkkenskapene og matboden? Trenger inspo og er helt lost selv. Når kommer house tour ?

  • Reply Ida Wulff 27. juli 2019 at 17:17

   Skal gjøre det etterhvert 💕

 • Reply Elise 27. juli 2019 at 20:35

  Hva er takhøyden? Veldig fint kjøkken😊

 • Reply Ine 27. juli 2019 at 21:13

  Hei Ida
  Har lest bloggen veldig lenge. Bygget selv leilighet som stod ferdig i januar. Du kan faktisk få veldig fine og mer eksklusive persienner fra vinduseverandøren. Sjekk hvem som leverte vinduene på prosjektet. Jeg valgte selv noen persienner i nøyaktig samme hvitfarge som vinduet, som er montert veldig delikat på selve vinduet som gjør at du kan åpne vinduet alle retninger. Ingen stygge hull i vegg eller list og ser veldig mye mer diskret ut enn vanlige persienner. Litt avhegig av hva slags vindu du har selvfølgelig. Dette er veldig mye finere enn vanlig persienne og plisé som mange bruker. Synes disse er bedre enn lameller også. Leverandøren har også vindusskjema liggende som du kan opplyse om ved bestilling. Veldig lurt! Dette vet jeg ettersom jeg jobbet i arkitektfirmaet som tegnet leilighetskomplekset/huset jeg bor i.

  Det kan bli supert med øy. Ville valgt kanskje en annen farge på selve øya!? Men samme plate !? Men som jeg ser du skriver selv, burde den være smalere enn standard. Da blir det ikke noe problem å komme forbi. Tror det hadde blitt supert.

  Lykke til!

 • Reply Miss Mette 28. juli 2019 at 01:35

  Så fint kjøkken 😍 Jeg stemmer for både kjøkkenøy og gardiner. Benkeplass er alltid kjekt å ha mer av etterhvert… Gardiner, tynne nesten litt gjennomsiktig som blafrer i vinden om sommeren, og som slipper inn lys og myker opp rommet – og kanskje litt tyngre gardiner på vinteren som gjør rommet varmere og lunere til mørket og høst- og vinterstormene kommer – det hadde jeg syns var fint her 😍 Spennende å se hva dere havner på – uansett så blir det helt sikkert koselig 💕 Takk for titten og fortsatt fin sommer – klem

 • Reply Aline 28. juli 2019 at 13:05

  Kjøkkenøy er koselig og praktisk, men det må jo være litt plass rundt øya også…om det ikke er det ville jeg ikke hatt det og ikke gardiner! Om dere trenger det ift.sol ville jeg valgt persienner.

 • Reply Thilde 28. juli 2019 at 16:33

  Hvor er pleddet fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:40

   Jonathan Adler 😊

 • Reply Marte 28. juli 2019 at 19:05

  Utrolig lekkert! 😃 Jeg ville definitivt hatt øy, for sånn jeg ser dere har dere ikke det aaaaller største kjøkkenet? Sånn mtp benkeplass?

 • Reply M 28. juli 2019 at 22:29

  Så fint! Elsker teksturen i skapene nede, det gjorde at det ble litt mer «liv» i kjøkkenet deres 😀

  Jeg sier ja til kjøkkentøy! Da blir fort rommet et mye mer «minglerom» som folk henger på 🙂 Hvis dere ikke vil investere i en veldig permanent løsning vil jeg anbefale dere å kikke på IKEA, der har de en kjøkkenøy som heter VADHOLMA. Her kan man bytte ut benkeplaten slik at dere får samme som dere allerede har. Og blir dere lei så kan dere bare selge den eller stue den bort i boden til senere! Lykke til vider med innboelsen i det nye hjemmet <3 takk for at vi får være med på reisen! JA til uferdige bilder av leiligheten :* Ønsker deg en fin uke!

 • Reply Maria O 29. juli 2019 at 23:46

  Jeg synes det så ut som at det var ufattelig liten benkplass der, så ville garantert kjørt på med øy! Hvis man skal lage mat til mange personer og har mye på gang så er det jo ikke plass til det på det kjøkkenet? Så go for it!!

 • Reply Tingeling 30. juli 2019 at 12:12

  Kjempefint kjøkken! Ville nok droppet øy, tror det blir veldig trangt. Og jeg er stor fan av plisségardiner. Leilighetenen deres blir nok veldig fin 😀

 • Reply Mila 30. juli 2019 at 22:36

  Hei Ida😊 helt rått kjøkken!! Har også valgt sort og er så fornøyd. Men ja de fingermerkene når solen skinner🙈 Jeg stemmer for kjøkkenøy, men det må dere må vurdere ift plass. Plisségardiner kan bestilles på mål. Fru Lyng i Akersgata vet jeg selger dem, bestilt der og er kjempefornøyd med mine. Det finnes typer som tåler å bli tørket og man kan også få dem motorisert slik at de kan styres med app fra telefonen. Kjekt når det er høyt opp. Lykke til😊

 • Reply Julie 1. august 2019 at 22:37

  Absolutt stort JAA til kjøkkenøy. Det er både veldig sosialt, spesielt når dere har gjester, men det gir dere også en hel del mer benkeplass. Dere vil garantert ikke angre 😀 Flytt, som du sier, bord mot veggen og gå for en spisesofa! Det gir dere bedre plass til øya.

  Om dere ønsker gardiner, tror jeg plisegardiner hadde gjort seg her. Gjerne de som dere kan dra opp og ned begge veier. Dersom det blir vanskelig (ser ut som skyvedører), tror jeg også at gardiner som går hele veien opp til taket, hadde vært veldig fint!

  Uansett, nydelig kjøkken! Passet flott med den fargen! 😀

 • Reply Elise 8. august 2019 at 17:07

  Hei! Kjempefint kjøkken! Vi har bestilt litt likt frå Svane. Lurte på eit par ting, har de spottar i overskapa? Kor høgt er det under taket?

  • Reply Ida Wulff 8. august 2019 at 21:16

   Ja, det er spotter under overskapene – men vet ikke om det er det på alle Svane-kjøkken 🙂 Takhøyden er 2,85!

 • Reply Tina 20. august 2019 at 20:59

  Ja til kjøkkenøy om dere har plass! Og digger plissegardiner. Kan jeg spørre hva slags tørkerullholder dere har?

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 13:11

   Tørkerullen har jeg kjøpt hos Lunehjem.no <3

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 09:43

  Im obliged for the blog. Really Great.

 • Leave a Reply