Hverdagsliv

EN SPONTAN FERIE & HØY PULS

28. juli 2019

HADE’LITT 👋🏽✈️

Så, vi falt for fristelsen. Lånte litt fra møbel-kontoen. Pakket Yatzy, løpesko og badebukse. Kjørte til Gardermoen. Plugga bilen i en lader. Hastet gjennom innsjekk og sikkerhetskontrollen. Spiste dyr og dårlig mat. Kjøpte hvert vårt par solbriller. Satte oss på et forsinka fly. Fløy gjennom lyn og torden, humpet og ristet. Gråt litt, lo litt. Drakk vin. En av de verste landingene jeg har vært med på. På høyttaleren sa piloten at vi ikke kunne landet hvis vi hadde kommet fem minutter senere. Flyene etter oss måtte bare sirkle rundt. For meg ble alle forsinkelser en liten bagatell. Heldige meg som får være her nede på bakken.

Denne flyturen underholdt jeg meg selv med å følge med på pulsen. Både min egen og Gravlyset sin. På et tidspunkt var hans 57, mens min var 99. Og så sank min litt, fordi jeg ble rolig av at han slappet av. Men under den ville landingen, føk han plutselig opp til 98. Og da tenkte jeg at dette er faktisk siste gang jeg flyr.Dette blir en annerledes ferie for min del. Jeg har reist uten speilreflekskameraet mitt. Uten høye hæler. Uten fem kilo toalettsaker. Og uten et eneste jobboppdrag i kofferten. Sist det skjedde var jeg 15 år. Men denne turen: Null forpliktelser what so ever. Pynte meg hvis jeg føler for det. Logge inn her og skrible litt når jeg føler for det. Knipse bilder med mobilkamera når jeg føler for det. Ikke drasse Gravlyset rundt i tropevarme og få ham til å ta oppstilte bilder av meg – med hodet på skakke og et smil som ikke avslører hvor svett jeg egentlig er i nakken. Ikke bruke kvalitetstiden vår på å krangle med en dårlig Internettforbindelse. Ikke føle at jeg må noe. Bare ferie! Jeg er spent på hvordan det blir.

I skrivende stund sitter jeg på en balkong og ser utover havet. Det regner, men det gjør ingenting. Været skal bli bedre i morgen. I dag har vi gått tur rundt hele øya vi bor på, vært på hele fire båtturer, spist sjømat og drukket vin til lunsj, vært på spa, spilt bordtennis, spist pizza og drukket øl til kvelds.Første dag på spontanferie er over, og jeg føler vi har vært her i fire dager allerede fordi vi har gjort så mye. Men pulsen min er 65, og det er litt av en forbedring 😂

Nå skal jeg klappe sammen macen og fortsette ferien med min kjære. Resten av kvelden byr nok på Yatzy eller bordtennis for disse to pensjonistene, haha ❤️

24 Comments

 • Reply Anette S. 29. juli 2019 at 01:07

  Hørtes ut som en herlig ferie! Kos dere masse videre🙂

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:39

   Tusen takk! 💛

 • Reply Ida 29. juli 2019 at 09:40

  Det høres ut som en flott oppskrift på en god ferie! Hvor er dere? Nyt feriedagene, de er vel fortjent! Og høsten og vinteren kommer fort nok..

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:40

   Ja 😻 takk for det! Og vi er i Kroatia. Klem!

 • Reply Lisa 29. juli 2019 at 10:19

  For ein flytur! Er sjeldent eg blir redd på fly, men har hatt eit par slike der eg virkelig har vore engstelig. Ikkje kjekt..

  Kos dikkan på tur! Vin til lunsj og ingen forpliktelser høyres supert ut! Eg skal til USA på onsdag, først 4 dager med hotellsamarbeid og jobb, so 1 heil veke med road trip og gode venner, frå New Orleans til Chicago via Nashville! 🙂 Gleder meg til å kjenne på samme følelsen som deg no 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:41

   Såå gøy 😄👏🏼 kos deg masse i USA!! God tur 🧡

 • Reply Stine 29. juli 2019 at 10:36

  Vet ikke om det er jeg som er blind, men lurer på hvor dere er på ferie🤔

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:38

   Vi er i Kroatia 😊

 • Reply Mia 29. juli 2019 at 11:58

  Hvilket land er dette? 🙂

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:14

   Kroatia 😊

 • Reply Anette 29. juli 2019 at 12:58

  Kos dere på ferie!
  Må si jeg digger måten du skriver på. Vi er på totalt forskjellige steder i livet, men likevel må jeg klikke innom for å lese om deg og det du er opptatt av.
  Keep up the good work når du er tilbake fra det store utlandet.

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 18:39

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😻 klem til deg 🧡

 • Reply Jannicke 29. juli 2019 at 12:58

  Det hørtes helt nydelig ut! Veldig fortjent, kos dere masse 😸

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 12:18

   Takk snille 🧡🧡

 • Reply Beate 29. juli 2019 at 15:27

  Men hvor er dere? Skjönner om det er hemmelig p.g.a paparazi altså… Lover å ikke tipse de! Haha! 😉 Kos dere masse, masse, fine godinger! Klem! <3

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 12:19

   Haha😅 vi er i Rovinj, Kroatia. Klem til deg!

 • Reply M 29. juli 2019 at 18:08

  Deilig med en spontanferie – det fortjener du og Gravlyset <3
  Føler veldig med deg hva gjelder flyangsten, så håper virkelig du får en bedre opplevelse på returen! <3
  Kos dere på tur og nyt hverandre 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:12

   <3 <3 <3

 • Reply Kristin 29. juli 2019 at 19:44

  Jeg må nesten takke deg for at jeg og samboeren fikk vår beste kjærestetur så langt forrige uke. Vi dro til Rovinj etter at du anbefalte stedet i fjor, og for en fin by 😍 Vi koste oss så mye på Hotel Eden, og spiste massevis av god mat! Skal definitivt tilbake dit en gang.

  Hvis det er der dere er nå (kunne se sånn ut på bildene), og om dere ikke oppdaget stedene forrige gang, så vil jeg anbefale å spise på Maestral og ta en drink på både Medettariano og Grand Palace Hotel. Uansett – kos dere masse hvor enn dere er 🤗

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 12:20

   Å, så gøy å høre 😀❤️ og tusen takk for tips, det skal vi sjekke ut 👏🏼🥂

 • Reply Hanne 30. juli 2019 at 10:45

  Det hørtes fantastisk ut! Er så reisesyk nå(reiser selv om under to uker) og den spontane reisen deres hørtes så avslappende og nydelig ut. God ferie 🙂 Håper på mer updates fra deg på turen 😀

  • Reply Ida Wulff 30. juli 2019 at 12:17

   Tusen takk! God tur når din tid kommer 😻

 • Reply Kristine 30. juli 2019 at 13:38

  Åh, virker fantastisk med spontantur <3 Vurder sterkt å ta en liten tur så fort masteroppgaven er levert! Hvor er dere? 🙂

 • Reply undress vip 17. januar 2024 at 12:57

  Im obliged for the blog article. Awesome.

 • Leave a Reply