Hverdagsliv

FULL AVSLAPNING OG NAKNE MENNESKER

31. juli 2019

i🧡🧡🧡

Så langt har vi en helt nydelig ferie. Avslappende, samtidig innholdsrik. Vi løper, går, padler kajakk, drikker vin, leser bok, går fra restaurant til restaurant, prøver nye matretter. Og vi svetter – herregud, som vi svetter. Så jeg dropper sminken, og har som regel håret i en dott. Det går så fort å gjøre seg klar! Kanskje litt solpudder hvis trynet er heldig, og så drar vi bare. Det er kanskje normalen for noen, men ikke for meg. Jeg pleier å sparkle og fikse helt til jeg er fornøyd, og helt til Gravlyset puster oppgitt og begynner å bevege seg utålmodig rundt i rommet.

Jeg har til og med glemt å si hvor jeg er – feriemodus level 10. Vi er tilbake i Rovinj, Kroatia. Men denne gangen kommer det jo ingen tips, så kanskje det ikke spiller noen rolle. På ferie pleier jeg å ta et sted mellom 900-3000 bilder. Ja, jeg har sjekket. Hittil denne ferien har jeg tatt 98, og mesteparten kommer nok aldri til å se dagens lys. Og nå skal jeg slutte å mase om denne feriete ferien – men det er bare så nytt for meg, hehe.

Over til noe mindre hyggelig: Nakne mennesker! Nakne fremmede mennesker. Vi ser generelt mange nakne mennesker her i Rovinj, og nudister har jeg ingen problemer med. De ligger der og glinser på klippene når vi padler forbi, og jeg dasker Gravlyset med åren av og til for å signalisere at han må trekke til seg øynene. Bortsett fra det: Helt uproblematisk. Men… For et par dager siden bestemte vi oss for å boltre oss i hotellets spa. Deilig, tenkte vi. Helt til vi oppdaget at det var et par som hadde misforstått. Det var nemlig ikke lov til å ha på seg badetøy i et par av saunaene – men disse to turtelduene kastet badetøyet for godt. Spradet rundt i spaet med fullt innsyn inn i hver sprekk, krik og krok. Og så var det noe med måten det ble gjort på. De hoppet i boblebadet, og hun satt seg oppå ham for å kline litt. Da vi gikk forbi litt senere, satt damen bøyd på en merkelig måte i boblebadet, og du skal være født under en stein for å ikke skjønne at hun satt og koste seg med de harde strålene, sikkert både foran og bak. Det ble så kvalmt at vi bare måtte pakke sammen sakene og takke for oss. Det var noe forstyrrende med å se mennesker på alder med foreldrene sine holde på sånn. Hva med å ta forspillet på eget hotellrom, og ikke i hotellets spa?! Grøss…

Klarte ikke å spare det til et paraply-innlegg, måtte få det ut 😂I dag har vi sovet lenge – i hvertfall til å være på ferie. Så nå skal vi helle i oss en kopp kaffe, før vi begir oss ut på løpetur. Og så skal vi ta ferge inn til gamlebyen og teste et lunsjsted.

Det er en uendelig deilig følelse å kose seg så innmari her, og samtidig glede seg til å komme hjem til livet sitt 🧡

19 Comments

 • Reply Tonje 31. juli 2019 at 10:36

  Sykt fin kjole!! Hvor er den fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:12

   ByTimo <3

 • Reply Tonje 31. juli 2019 at 10:37

  Sykt fin kjole!! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 31. juli 2019 at 21:50

   ByTimo 💕

 • Reply Elin 31. juli 2019 at 11:08

  Mitt Rovinj-tips til deg; drikk vin fra produsenten Kabola 😉 en liten produsent, så tror man bare man får tak i disse edle dråper i Istria.
  (PS: ikke godkjenn denne kommentaren – vi kan jo ikke drive med alkoholreklame – bare nyt!)

  • Reply Ida Wulff 2. august 2019 at 11:38

   😄👏🏼

 • Reply Tk 31. juli 2019 at 12:37

  For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

  • Reply Anonym 31. juli 2019 at 20:58

   ByTimo

 • Reply Anonym 31. juli 2019 at 16:40

  Hahaha FYYYYYYYYSJ, mennesker altså..

  • Reply Ida Wulff 31. juli 2019 at 21:50

   Uff ja😫

 • Reply Ada 31. juli 2019 at 17:31

  Hei hvilket solpudder bruker du her? Så fint

  • Reply Ida Wulff 31. juli 2019 at 21:50

   Glo minerals 😊

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:11

   Glo Minerals <3

 • Reply rovinj 1. august 2019 at 09:44

  Åh.. anbefaler å spise på Tutto Bene 🙂 men alltid fullt der, ring dagen før og bestill bord. Ellers kan dere jo teste ut lunsjen på det nye fancy Grand Park hotellet, bare det å gå inn der og se var en opplevelse i arkitektur og interiør. Lunsj eller middag på hotel Monte Mulini er også utrolig godt, og ikke så dyrt som det høres ut som.

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:11

   Takk for tips <3

 • Reply Helene 1. august 2019 at 13:15

  HAHAH noen mennesker er noe for seg selv

  • Reply Ida Wulff 1. august 2019 at 16:13

   Virkelig 😅

 • Reply kristine 2. august 2019 at 17:05

  Er i Rovinj selv nå. Hotell Katarina. Fantstisk sted!

  • Reply Ida Wulff 3. august 2019 at 09:17

   Kos deg 😊

  Leave a Reply