Hverdagsliv

DENNE FERIENS…

4. august 2019

MEG 👆🏽  (I TILFELLE DU IKKE KJENTE MEG IGJEN)

… Beste minne: Vanskelig å plukke ut ett, for det har vært så mange fine øyeblikk. Men det var to date nights som skilte seg ut for min del. Vin, god mat, fine samtaler og latterkramper ❤️ Og så blir jeg nødt til å nevne en båttur i solnedgangen da vi så en delfin, hehe.

… Verste opplevelse: Definitivt landingen da vi kom frem. Lyn og torden på alle kanter, topp 5 verste turbulens jeg har opplevd. Og så fikk vi ikke gå ut av flyet da vi kom frem, flyplassen hadde rett og slett stengt grunnet været. Da vi omsider fikk forlate flyet, tok det en god time før bagasjebåndet begynte å rulle. Så, reisen til kunne vært litt mer smertefri 😅

… Morsomste aktivitet: Bordtennis! Haha. Selv om det var gøy med kajakk og SUP også 🙌🏼

… Treningsform: Jogging. Jeg er helt elendig, men det gir meg en lykkerus som er vanskelig å beskrive.

… Norsk-engelske glose: Gravlyset og jeg er aldri på ferie uten å spre noen norske gloser i det store utland. Det pleier som regel å være Gravlyset, men denne gangen var det meg. I en iskrem-bod, hvor jeg desperat prøvde å forklare at jeg ville ha isen min i et beger – ikke i en kjeks. No, altså, can you please move it over to a cup? Ordet altså (eventuelt asså) kommer seg rundt i verden!

… Sinneutbrudd: Jeg er ikke fremmed for å kjefte litt på kjæresten min når jeg finner ham irriterende. Det som har hisset meg mest opp på denne turen, er nok hvordan han ligger og dulter til meg når alarmen min ringer om morgenen. Vi skrur alltid på 5-6 alarmer hver, og hans må gjerne underholde oss i et kvarters tid før noe skjer. Men når min ringer, så har jeg nøyaktig 0,3 sekunder på å skru den av, ellers kan jeg vente meg en albue i magen, finger i øyet eller et kne i ryggen.

… Største irritasjon: Det er noe med gutter i alderen 14-17 som snakker tysk, og som i tillegg har fått i seg litt for mye sukker. Jeg har det med å få dem ved siden av meg om det er på buss, fly eller båt 😑 Bråkete jævler med øyne som alltid leter etter noe å kommentere, le av, plage eller dytte.

… Beste matrett: Italiensk pizza! Og pasta av typen pljukanci 🍝

… Verste måltid: Fish plate. Grøsser av tanken. Vi følte oss så kule da vi tok sjansen og prøvde. Men da vi plutselig satt der med et fat som bestod to døde fisk, en halv blekksprut og blåskjell som smakte tang, angret vi som bare det 😂

… Favoritt-drikke: Hvitvin, isvann og ferskpresset appelsinjuice 💋

… Beste innkjøp: Bortsett fra solbrillene jeg kjøpte på flyplassen, var et par badesko alt jeg kjøpte på reisen. Billig i drift, som alltid – hvis det er lov til å lyve litt.

… Lesestoff: Jeg leste en bok som heter Vanvittig Skyldig, men tror faktisk ikke jeg vil anbefale den videre.Da er ferien oppsummert, og jeg er trygt hjemme i leiligheten. Det føles så bra! Èn dag igjen av ferien, og alt som står på planen er joggis, familiemiddag og TV-titting. Så får vi heller få sjokk når hverdagen treffer oss i fleisen i morgen 😌

22 Comments

 • Reply Sara 4. august 2019 at 18:49

  I motsetning til mange andre bloggere som tar seg 2 mnds sommerfri, tar du virkelig jobben din seriøst. Du skuffer aldri, Ida. Beste blogg med beste innhold. Ærlig, morsom og reflektert.

  Vil du si noe om kollagen pulveret du har tatt? Sett resultater? Anbefaler du det?

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 07:51

   Så snill du er 🙏🏼💛 litt ferie har det da blitt 😄 jepp, bla deg litt nedover i bloggen så finner du resultatene!

 • Reply Marie 4. august 2019 at 19:00

  Haha, jeg leste faktisk akkurat ut vanvittig skyldig selv! Anbefaler den nok heller ikke videre, den var helt ok underholdning men jeg tror jeg forventet mer??Det la opp til at det skulle bli noe mer juicy følte jeg. Terningkast 3/4 fra meg.

  Tror forøvrig Ektemannens hemmelighet av samme forfatter er bra 🙂

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 07:50

   Jeg vet, satt og ventet på den store stygge hemmeligheten hele veien! 😅

 • Reply Helene 4. august 2019 at 19:09

  Kommentaren til bildet, haha. Har du noen tips til å komme i gang med trening? Hilsen en som ikke har turt å jogge eller møte opp på treningssenter grunnet dårlig kondis og lite erfaring.

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 07:50

   PT!! Dyrt men verdt det i en oppstartsfase. Eller start med å løpe små turer på 10 minutter i det fri. Øk med 1 minutt hver gang. Blir ikke mer lavterskel enn det 💛

 • Reply Ida B 4. august 2019 at 19:31

  Ahh, leste også boken «vanvittig skyldig» i sommer og sitter igjen med samme innstilling som deg. Den var ok, til og med spennende til tider, men hadde klart meg uten den i livet..😌

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 07:48

   Hehe ja, word 💕

 • Reply Maiken 4. august 2019 at 20:27

  Har du laget reisetips for Rovinj? Eller kunne du tenkt deg å lage en oppdatert reisetips om Rovinj? Ser ut som en plass jeg kunne tenkt meg å reise til med typen min, hadde da dog aldri hørt om plassen før du nevnte det 😄

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 07:49

   Nei, blir dessverre ikke noen reiseguide fra Rovinj 💛

 • Reply Anne F 5. august 2019 at 10:13

  Hvilke hotell anbefaler du i Rovinj?

  • Reply Ida Wulff 5. august 2019 at 10:26

   Har dessverre ingen hotellanbefalinger.

 • Reply Stine 5. august 2019 at 16:41

  Anbefaler andre bøker av samme forfatter, hun skriver veldig bra, har ikke fått lest denne enda, men likte veldig godt «Det Alice glemte» og «Ektemannens Hemmelighet» det samme med «store hvite løgner, men regner med du kanskje har sett serien? 😀

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:11

   Big little lies? 😀

 • Reply Janne 6. august 2019 at 02:33

  Kan jeg spørre hvor solbrillene dine er fra, merke og modell?:D De du bruker på bildene under på forrige innlegg.

  • Reply Ida Wulff 6. august 2019 at 08:27

   Céline, og modellen heter
   CL 41373/S💕

 • Reply Benedikte 6. august 2019 at 10:08

  Sinneutbrudd-punktet: jeg døøør😂😂 and i FEEL YOU. Har det dønn likt! Hahaha 😂 du skriver på en slik morsom og god måte at jeg sitter og ler høyt for meg selv.

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:11

   Haha, takk så hyggelig 😀 <3

 • Reply Katinka 6. august 2019 at 18:14

  Har også lest den boka. Er veldig glad i forfatteren. Hun har også skrevet boka bak HBO-serien Big Little Lies. Den er veldig bra.
  Et par gode poeng synes jeg også at #Vanvittig skyldig# har, selv om det er en underlig historie.Noe som kan være viktig å tenke på som forelder…at man ikke skal overstyre valgene til barna sine. Og i hvert fall ikke la barna utføre gode gjerninger for seg, slik moren til hovedpersonen gjør. Grusom dame. Altså moren.Lytt til barna dine…og til menneskene rundt deg. Ikke bare kjør på. Noe mange kan ta til seg, også jeg fant jeg ut. 😊

 • Reply Livingdoll 6. august 2019 at 19:11

  Haha, gøy når norske ord blir med over i engelsken. Om det får deg til å føle deg litt bedre, så glemte jeg en gang hva spillet sjakk het på engelsk. Jeg forsøkte å forklare hva jeg mente på følgende måte: «sjakk.. Chjakk.. You know? The game with the horse, and the king and queen and bønder?»

 • Reply Anniken 7. august 2019 at 19:49

  Jeg liker veldig godt disse «punkt»-innleggene dine. De er så ekte og naturlige, virker ikke som de er tvunget frem liksom for å få et innlegg. 🙌🏻

  • Reply Ida Wulff 9. august 2019 at 08:27

   Så hyggelig å høre 😀 Jeg eeelsker punkter, haha <3

  Leave a Reply