Hverdagsliv Studier

SKOLESTART & HVERDAGSDEPPA

9. august 2019

HEI PÅ EN FREDAG 💛

Hverdagen traff meg i fleisen som en stank. Nesten som forventet. Ikke fordi den er travel eller full av kjipe ting, men fordi den er.. Ensom, tiltaksløs, kjedelig og diffus. Da Gravlyset dro tilbake på jobb, satt jeg og så i veggen. Lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre. Vaske klær? Tørke støv? Sminke meg til han kommer hjem fra jobb? For et meningsløst liv.

Min hverdag har ikke startet enda. Det er over en uke til skolestart. PT-timene har ikke startet opp igjen, fordi jeg pådro meg en senebetennelse på ferie (selvdiagnostisert, jeg er jo blogger). Og etterhvert fylles kalenderdagene med jobb også. Så jeg regner med at livet snart vil føles givende og normalt igjen, akkurat nå føler jeg meg bare som den bomsen som ruller rundt i joggedress mens andre er i full gang med livet sitt 😅

Og JA, jeg har bestemt meg for å fortsette med studiene. Nå starter jeg opp på andreåret på masteren (jeg tar den over fire år), og skal ha to fag dette semesteret. Introduksjon til samfunnsvitenskapelig forskningsmetode og Innovasjon i samfunnsperspektiv. Høres ikke det gøy ut? 🤓 Jeg var så nær å gi opp forrige semester, fordi jeg som vanlig lar eksamensperioden spise meg levende. Selv om jeg forstår at det ikke er noe poeng, og at jeg trygt kan gi litt mer f. Så jeg må virkelig gå inn for å ikke bry meg så mye. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å måtte kjempe for en C, men nå har jeg lært at en C også kan føles helt fantastisk. Og akseptert at jeg er den typen som lar faget modne på meg etter eksamen. Hva jeg sitter igjen med av læring og utvikling er jo egentlig det viktigste. Ikke hva karakteren sier. Nå skal jeg straks avgårde til legen og ta B12-sprøyta mi. Det er alt for lenge siden sist, og jeg mistenker at det er en av grunnene til at jeg føler meg litt nede. Det i kombinasjon med hverdagen, sukkeravhengighet og treningsmangel. Tøft liv 😂

Som jeg lengter etter godfølelsen i kroppen! Men den kommer vel snart tilbake ❤️

Jeg skriver forresten på en svar på ukens spørsmål. Så hvis du har noe du lurer på eller vil ha et litt mer utfyllende svar på: Hit me i kommentarfeltet 👇🏽

53 Comments

 • Reply Linn 9. august 2019 at 09:19

  Tror du Gravlyset kommer til å jobbe i Oslo «for alltid»?

 • Reply Ida 9. august 2019 at 09:44

  Hvor er settet du har på deg fra?😍

 • Reply Anonym 9. august 2019 at 10:39

  Hvor er settet fra? 😍

 • Reply Rebekka 9. august 2019 at 10:46

  Hva tenker du om barn nå som stor leilighet med ekstra soverom er på plass?

 • Reply Sofie 9. august 2019 at 10:52

  Hvilke farger har dere på veggene i deres nye leilighet?

 • Reply Beate 9. august 2019 at 10:53

  I feel you! Har fortsatt fri, så du er ikke alene der! 😉 Ta det litt steg for steg, så det ikke blir PANG! 😉 Flott å starte på med gode treningsrutiner nå i begynnelsen kanskje? YEEEI! DO IT! Heier på deg!
  Stor kjem til deg georgeus! <3

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:10

   Jaaa i gang med treningen nå, er så støl atte HJELP, haha 😀 Ønsker deg en fin dag <3

 • Reply Anna 9. august 2019 at 11:32

  Hvilken rase er Penny?

 • Reply Moi 9. august 2019 at 11:40

  Kan du fortelle litt mer om det å havne ut av treningsrutinger ol. når man får kjæreste og hva det var som gjorde at du tok tak i det?
  Spør fordi du har snakket så fint og åpent om et tema jeg ikke syntes andre snakker noe særlig om.

 • Reply S 9. august 2019 at 11:42

  Har du ikke lyst til og publisere flere opskrifter? Elsker inspiration til middage og alt sådan 🙂

 • Reply Charlotte 9. august 2019 at 12:24

  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om det å studere.
  Jeg er veldig fornøyd med studie mitt på mange måter, samtidig vet hvor mange arbeidskrav, eksamner, pensumlesing osv det er å gjøre, og til tider føler jeg at det dreier seg kun om å ha hodet over vann, spesielt ved eksamenstider 🙂
  Det hjelper heller ikke på at halvåret vi nå har fremover blir mørkere, som for mange er veldig tungt. (Spesielt etter en behagelig sommer)
  Men det som hjelper på meg i hvert fall er å prøve så godt jeg kan å tenke positivt om ting og omgivelsene i livet, selv om det til tider er utfordrende, og nærmeste umulig også til tider 🙂
  Uansett, masse lykke til med studiene som starter neste uke 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. august 2019 at 15:40

   Lykke til du også, Charlotte ❤️ bare å begynne å glede seg til juleferie 😂😂 klem!

 • Reply A 9. august 2019 at 13:00

  Egentlig et spørsmål du kanskje kan svare på her; hvor kjøpte du skoene? Er de i skinn? Vanlig eller sånn smal modell?Håper på svar, takk 🙂

  • Reply Ida Wulff 9. august 2019 at 15:39

   Oi, jeg har dessverre ikke peilig! Tror jeg har kjøpt dem på ferie en gang, men husker ikke mer enn det, Sorry 💕

   • Reply A 9. august 2019 at 21:16

    Takk likevel! Er det skinn eller stoff? Tenkte prøve finne de på nett, så blir lettere å søke. Var så fin form på de.

    🙂

    • Reply Ida Wulff 10. august 2019 at 00:34

     Stoff 😊

 • Reply Solveig 9. august 2019 at 13:40

  Så fin du er på håret!!😍❤️

  • Reply Ida Wulff 9. august 2019 at 15:38

   Takk snille ❤️❤️

 • Reply Ida 9. august 2019 at 14:37

  Hvilket kamera og linse bruker du for det meste? Hvem tar bilder av deg? Du ser alltid så fresh ut Ida!

 • Reply Janne-Kristin 9. august 2019 at 15:04

  Du er så søt, Ida 😘
  Jeg lurer masse på selvbruningsrutinene dine. Du tok jo spraytan for en stund siden, men smører du deg selv også? Jeg har liksom det evige problemet med at jeg smører meg en kveld, sover på dynetrekk og med et dynetrekk over meg for at det ikke skal smitte av, må gjøre det natten etter også. Og fire fem, dager senere begynner det å forsvinne, og huden ser ut som den har fått et hudangrep 😂 Jeg har lyst til å være litt brun hele tiden, men slippe å måtte ligge på dynetrekk annen hver natt.
  Så, hvordan er dine rutiner? 😊👏🏻

 • Reply Anonym 9. august 2019 at 17:20

  Ahhhh, som jeg elsker måten du skriver på. Jeg gleder meg til hvert eneste innlegg, og det gjør t-bane turen langt mer underholdene enn noen annen blogg (eller nettside) jeg stikker innom. Takk til deg 🙏🏼

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 10:09

   Så utrolig hyggelig å høre <3 <3

 • Reply Anna 9. august 2019 at 17:40

  Hva kan du tenke deg å jobbe som når du er ferdig?

 • Reply Linn Cecilie🍍 9. august 2019 at 19:43

  Hvor lenge er «husdrømmen» utsatt? Eller er drømmen forandret? 🏠

  PS: må nevne hvor fin du er på håret her!! 😍😍😍

 • Reply Marie 9. august 2019 at 20:00

  Først og fremst, elsker ærligheten og humoren din😊

  Trenger noen tips til gode kafeer i byen din. Skal på langweekend hyttetur på Tjøme om 14 dgr og da er det innafor å legge dn formiddag til byen for shopping og god mat😉 vi er en gjeng med venninner og skal bare kose oss max hele helgen med forhåpentligvis båt på sjøen, bading, sykkeltur og litt hygge i byen(på dagtid😉).
  Tips gjerne om et sted som er litt utenfor det vanlige både mtp mat og atmosfære hvor man kan sitte leeenge og nyte.

 • Reply Anonym 9. august 2019 at 20:45

  Jeg gleder meg til juleferie allerede. Men vi klarer det, har vi klart oss så langt inn i masteren så fikser vi resten. Heier på deg og heier på meg selv og heier på alle de andre.

  Kom gjerne med gi f***-tips når du finner ut hvordan! 😂

  • Reply Ida Wulff 12. august 2019 at 16:33

   Heia heia <3

 • Reply Anonym 9. august 2019 at 21:16

  Når får vi se leiligheten? Hvor mange timer bruker du på blogging? Hva syns du om bloggere som syns de har det så travelt med blogg som jobb?

 • Reply Marianne 9. august 2019 at 21:39

  Hei! Jeg skal også begynne på master deltid over fire år og lurer på om du har noen gode tips før skolestart? 🤓

 • Reply Maria 9. august 2019 at 22:22

  Hei.
  Hva slags varme har dere i den nye leiligheten? Vannbåren, varmepumpe eller peis?

 • Reply Mille 9. august 2019 at 22:53

  1. Hvis du kunne endre 3 ting med Norge, hva ville du endret? Hvorfor?

  2. Finnes det en Gud? Utdyp.

  3. Hva gjør du på en regnfull dag? Hva gjør du når du er alene hjemme?

 • Reply Siri 9. august 2019 at 23:39

  Hva har du lyst til å jobbe med etter studiene?

 • Reply Ingrid 9. august 2019 at 23:57

  Kan du legge ut mer bilder av klærne dine/ inspo? Du har så sjuuukt mye fint 😍

 • Reply Lillian 10. august 2019 at 09:45

  Har du tips til fine «chille-klær»?

 • Reply Åse 10. august 2019 at 10:06

  Hvorfor melder du deg ikke som frivillig og bruker overskuddsenergien og tiden din på noe som kan gjøre andre glad (når du uansett tiltak ikke klarer å bli fornøyd selv)? Jeg vet ikke helt om du selv ser hvor banalt det ser ut utad at du klager på denne tomme hverdagen din minst en gang hver andre måned. Ta tak i det? Eller hjelper det tilstrekkelig å bare få klaget litt?
  Finn deg en god coach og kom deg ut av denne offerrollen. Den er slitsom for både deg selv og oss andre:)

  • Reply Ida Wulff 10. august 2019 at 10:10

   😂

  • Reply Helene 10. august 2019 at 23:40

   Kanskje du burde finne deg en god coach, eventuelt melde deg som frivillig. Denne kommentaren ble litt slitsom for oss andre 🙂

 • Reply Mari 10. august 2019 at 10:16

  Blir du skremt av klimakrisen?

 • Reply Mari 10. august 2019 at 11:24

  Hei, kjære Ida!
  Eg må berre sei at det er utrulig deilig å sjå at det er andre som har gått på «master smellen». Eg starta på master i fjor høst, og eg må sei at sjølvtilliten fekk ein real smell når karakterane kom. Fra å gå fra A og B i det meste på bachelor til å slite meg til ein C, gjekk utruleg innpå meg.

  Ofte høyrer ein berre om «suksesshistoriane» der alle får A eller B, og får masteroppgåvene sine publisert i tidsskrifter i etterkant, men realiteten er at mesteparten av masterstudentar er i samme båt som deg og meg, men ingen snakker om det og det resulterer nok i at studentar føler eit enormt press.

  Forsøker heile tida å ikkje la karakterane mine definere meg, men det er nesten ein fulltidsjobb å omstille hovudet :p

  Så takk! <3

  • Reply Ida Wulff 12. august 2019 at 16:31

   Selv takk <3 <3

 • Reply Blum 10. august 2019 at 12:50

  Heeelt random men.. er du sånn som husker hvor du var når store ting skjedde? Når Diana døde, 11. september, Utøya osv?

  Hvis du måtte spise en rett til middag en hel uke.. hva ville det blitt?

  Og til frokost?

 • Reply Cz 10. august 2019 at 13:04

  Post-holiday blues er helt normalt og går over 💛

  • Reply Ida Wulff 10. august 2019 at 20:50

   💛💛💛

 • Reply Livingdoll 10. august 2019 at 14:05

  Har du sluttet med botox, retusjering av nesen osv?

  Hvordan er blogging som jobb nå kontra for noen år tilbake? Har du merket noe til det (økonomisk, kommentarmessig etc) at blogging er på vei nedover på popularitetsskalaen?

  Ser du for deg å «blogge til du dør» eller tenker du en annen jobb etterhvert? I så fall: hva?

  Hender det at du angrer på at du slettet deler av arkivet ditt? Tenker fra starten på bloggen osv? Det er jo ting som kunne vært artig å lese ettersom man har blitt eldre.

 • Reply katharina 10. august 2019 at 14:23

  Lag en podcast Ida!!

  • Reply Anne 11. august 2019 at 01:28

   JA<3 det burde hun!

 • Reply Fride 10. august 2019 at 19:33

  Håret ditt er nyyyydelig! Vurderer nesten å prøve å legge rettetangen på hyllen, etter 18 år (!!!!shit. Jeg skulle ikke begynt å regne på det) som junkie.

  Tips til hvordan du gikk frem for å slutte? Hehe

  • Reply Ida Wulff 12. august 2019 at 08:04

   Takk 💕🙏🏼 mitt tips er å kjøpe en Dyson Airwrap. Den er dyr, men skånsom!

 • Reply Anne 11. august 2019 at 01:27

  Hva syntes du er største forskjell fra bachelornivå til master? Med tanke på både egeninnsats og hva som kreves på eksamen. Jeg skal ta en master ved USN nå, og gruer meg.. Vi skal ha hjemmeeksamen, noe jeg aldri har hatt før og tenker jo at hjemmeeksamen i seg selv krever mye mer kunnskap enn eksamen med hjelpemidler…

 • Reply Li 11. august 2019 at 09:32

  Hvor ofte tar du hudbehandlinger hos hudpleier? Og hva slags behandlinger gjør du? Og hvor ofte? Du har så fin hud 😄❤️

 • Reply marte 11. august 2019 at 11:01

  Hei. Hvordan redigerer du bildene dine?

 • Reply Hannah Sandberg 20. august 2019 at 18:39

  Bruker du kun gellack fra depend nå?

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 13:12

   Jeg har alltid gelénegler under, men ja jeg bruker kun gellack fra Depend <3

  Leave a Reply