Hverdagsliv

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

11. august 2019

Goood søndag ❤️ Og takk for alle spørsmål til «ukens spørsmål» både her og på Instagram. Fikk så mange at jeg må ta med meg noen videre til neste uke, men her er i hvertfall noen av dem! 🤗 Hvordan ser bloggen din ut om 5 år? Får vi fortsatt lov til å følge deg da? 💛
Det håper jeg 😀

Kunne du tenkt deg å studere i utlandet en gang i livet? 
Nei, det har jeg ingen interesse av. Jeg er ganske sikker på at jeg er ferdig med å studere når jeg har fullført masteren.

Kan du lage et innlegg med hudpleien din? 
Ønsket er notert!

Favoritt reisemål? 
Hawaii er et av de deiligste stedene jeg har vært. Men en så lang og jævlig reise gjør at det ikke kvalifiserer til favoritt likevel 😅 Jeg er veldig glad i Hellas og Kroatia, og kunne tenke meg å snuse litt mer rundt i Italia i årene som kommer. Var der en del som barn og tenåring, men har bare vage minner om at jeg trasket rundt i idylliske gater med Usher på ørene og kjærlighetssorg i magen. Og at jeg maste meg til min første Miss Sixty bukse som ble konfiskert av mamma fordi jeg bannet.

Striper du håret eller helbleker du det? Vet du hva bunnfargen heter? Alltid så fin på håret 🤩
Tusen takk! Jeg striper alltid. Bunnfargen er min naturlige hårfarge 💕

Hva er du mest redd for at folk tror om deg?
Jeg er redd for mye, men ikke for hva folk tror om meg.

Hvor høy er du?
167 cm.

Hva er drømmejobben din i fremtiden? Med tanke på utdannelsen du tar 😊
Drømmen er å alltid kunne jobbe for meg selv ❤️ Masteren jeg tar heter innovasjon og ledelse, så jeg vil si at den er høyst relevant til det formålet også.

Hvor er den beige joggedressen fra?
Den er fra Bik Bok.

Hva er du mest fornøyd med i livet akkurat nå? 
At familien er frisk, og at jeg får se dem så mye som jeg gjør. At jeg har en snill kjæreste. Og frihet til å gjøre akkurat det jeg vil. At økonomien er god. Og det nye hjemmet mitt. Og så er jeg fornøyd med at jeg klarer å være takknemlig for alt dette, man vet jo aldri hvor lenge det vil være akkurat sånn her. 

Hva er dine beste tips når man har kjøpt leilighet i et nybygg, og syns at ventetiden er lang?
Åh, føler med deg! Det er så spennende og frustrerende på samme tid. Det som ga meg mest glede i det første nybygget (som jeg ventet TRE ÅR på) var å snike meg inn og knipse bilder, filme og ta mål. Det er jo egentlig ikke lov og kan være farlig, så det er kanskje ikke et godt tips 😂 Men hør med utbygger om du kan være skikkelig heldig og få en tour, gå eventuelt forbi og spør en hyggelig fyr med hjelm om han kan vise deg leiligheten din. Å ha mål og bilder å planlegge utifra, gjør ventetiden litt enklere syns jeg! Lykke til med det nye hjemmet 😽

Hva tenker du om barn nå som stor leilighet med ekstra soverom er på plass?
Selv om leiligheten er større, har vi like mange soverom som vi hadde i den forrige leiligheten. Altså to soverom. Det er uansett ikke plassen det kommer an på, og jeg tenker det samme om barn som jeg har gjort hele tiden. Ikke akkurat nå men ikke alt for lenge til heller. Jeg fyller 30 neste år!! Skal faktisk ta blodprøve i morgen for å finne ut hvordan det står til i eggkurven. Bare et lite innfall jeg fikk 🤔

Hvilken rase er Penny?
Norfolk Terrier 🐶❣️

Hvilket kamera og hvilken linse bruker du? Hvem tar bilder av deg? 
Jeg har to kameraer. Et Canon 6D som jeg bruker veldig mye, og et Canon PowerShot G7 X som jeg tar med når jeg ikke orker å drasse på det store kameraet. Det er som regel Gravlyset, mamma eller lillebror som tar bilder av meg. Sistnevnte har akkurat flyttet til Oslo for å studere, så det var et stort tap for Idawulff.no, hehe 💔Resten av søndagen skal brukes på middag hos mormor og morfar, og deretter noen timer på pub…. Jeg har lovet å bli med og se Manchester United i kveld, drømmedama sjøl.

Ønsker deg en fin søndag videre ✨

4 Comments

 • Reply Ida 11. august 2019 at 16:50

  Ohh! Hvordan gikk det frem hos legen for å ta blodprøve for å sjekke eggene dine? 😊

  • Reply Ida Wulff 11. august 2019 at 18:33

   Spurte gynekologen og fikk en rekvisisjon til å ta blodprøver på sykehuset 😊 sikkert litt forskjellig fra sted til sted hvordan det gjøres!

 • Reply Natasha 13. august 2019 at 14:51

  Er det en amh (anti-mülleranian hormone)-test du har tatt? Ønsker å gjøre det selv, hadde satt kjempestor pris på om du kunne delt mer, selv om det kan være veldig privat. Synes det opplyses alt for lite om kvinnehelse generelt:/

  • Reply Ida Wulff 13. august 2019 at 17:06

   Hei 🙂 Jeg kommer dessverre ikke til å dele mer rundt det <3

  Leave a Reply