Hverdagsliv

GODT&BLANDET-TIPS

15. august 2019

God dag, god dag 💕 Da er jeg ferdig med min andre biopsi, og selv om det gikk bra så håper jeg det blir lenge til neste gang. Det som hjalp meg gjennom mens jeg lå der og beit meg selv i tommelen, (helt unødvendig, for det er ikke vondt) var alle kommentarene jeg fikk i går. Dere som har tatt dere sammen og bestilt time til celleprøve pågrunn av noe jeg har skrevet. Og dere som bestilte time hos gynekologen etter innlegget mitt i går. Det er jo nesten ikke til å tro! Men jeg blir så glad. Mest på deres vegne, selvfølgelig.

Nå tenkte jeg rett og slett å komme med litt godt og blandede tips. Si i fra hvis du ønsker at dette skal være en fast spalte her på bloggen!

❤️ En morsom Instagram-konto: @Ufinnsta. Jeg ler så jeg griner av denne kontoen. Vi har vel alle prøvd å selge/kjøpe noe på Finn.no en gang, og møtt på folk som ikke eier folkeskikk? Denne kontoen er full av det 😂

❤️ En fin sang: Break My Broken Heart – Winona Oak (Er det bare meg eller er det såå vanskelig å finne ny, bra musikk om dagen? Føler jeg drukner i tropiske rytmer og feststemte keyboard!)

❤️ Et godt tilbud: Ok, det kommer to. Meny og Spar har 10-kroners marked nå! Og har du et Mastercard fra DNB, får du 20% på alt hos Power til og med lørdag 17. august. Husk at du må betale med Mastercardet, og husk å ikke bruke penger du ikke har! 💰

❤️ Et produkt jeg bruker mye om dagen: Anti-Humidity Spray fra Oribe skal beskytte mot fuktighet, slik at håret ikke kruser seg. Meen, jeg bruker den nå aller mest for den fantastiske duften og for volum🙌🏻 Et par ganger om dagen slenger jeg hodet opp ned og gir håret en deilig spray. Så vidt jeg vet får man kun kjøpt Oribe i frisørsalonger som fører merket. ❤️ En digg serie: Euphoria på HBO! Jeg har bladd forbi den mange ganger fordi jeg syns det så ut som en alt for fargerik ungdomsserie. Men! Den er et kunstverk av en serie. Både i farger og følelser. Gleder meg til sesong 2 kommer 😍

❤️ En nyttig app: Mattilbud 🙏🏼 Jeg har begynt å sjekke den hver mandag, og holder utkikk etter gode tilbud på varer jeg uansett skal kjøpe. Blir spesielt gira når det er tilbud på toalettpapir og tørkerull, haha! Da er det bare å hive seg i bilen og fylle opp bagasjerommet. Her er litt av kjøkkenboden min, forresten. Målet er at den skal se ut som en liten butikk etterhvert 😂❤️ En quote jeg har lagret:

Jeg trekker tilbake den ironiske distansen jeg alltid har hatt til quotes… Hehe. Håper du fikk et tips som kan gjøre dagen din bittelitt bedre! Nå skal jeg  lufte Penny, og så skal jeg faktisk ut og kjøpe bursdagsgave til Gravlyset. Vi har bursdag i september begge to, men jeg vil heller være tidlig ute. Ønsker deg en fin dag videre 😽

36 Comments

 • Reply Kathrine 15. august 2019 at 13:29

  Elsket dette innlegget <3 Du er så inspirerende!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:21

   <3 <3 <3 Så hyggelig!

 • Reply Nora 15. august 2019 at 16:32

  Ufinnsta er noe av det beste jeg vet! Eller verste, kanskje. Å lese disse dialogene høyt er nøkkelen til ukontrollert latterkrampe og grining, uten garanti for at man klarer å lese ferdig 😂

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:21

   Hahaha, ja, jeg ler såå høyt!

 • Reply Beate 15. august 2019 at 20:04

  Bra gjennomført i dag! 👏Digget dette innlegget! More of this! 🤩 Og super skjønn qote! Digger deg, Ida!
  Klem ❤️

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:21

   Du er go ❤️❤️ Klem til deg!

 • Reply Marte 15. august 2019 at 20:36

  Hei, et lite tips tilbake! Klagde på det samme angående musikk, og det å oppdage ny musikk som man liker. Ble anbefalt å teste magicplaylist.co, der skriver du inn en sang du liker spesielt godt også anbefaler den ut i fra det. Ikke testet ordentlig selv enda, men kanskje det er verdt å teste ut? Likte innleggget!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:20

   Ooh, så kult 😀 Det må jeg sjekke ut, takk for tips!

 • Reply Eline 15. august 2019 at 20:41

  Ja takk til fast spalte 💕 Elsker måten du skriver på, morsom og inspirerende på en og samme tid!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:20

   SÅ hyggelig å høre, tusen tusen takk 😀💕

 • Reply Lise 15. august 2019 at 21:03

  Jeg heier for at du skal fortsette med «godt og blandet». Supre lifehacks/tips som kommer godt til nytte 😀 Spesielt nå når vi er i samme båt og studenter begge to (jeg tar videreutdanning og har enda ikke helt klart å innse at jeg har mye mindre å rutte med i forhold til for et år siden når jeg hadde en gjennomsnittlig lønn og ikke «inntekt» fra lånekassen)… Jeg er ikke flink til å legge igjen kommentarer, men jeg vil gi deg ekstra skryt for at du er et godt forbilde og spesielt for at du fronter et tema som viktigheten av å ta celleprøve. Det varmer et sykepleier-hjerte.

  Klem

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:20

   Takk Lise, og klem til deg 💕

 • Reply Marie 15. august 2019 at 21:44

  Ja takk til at dette blir fast spalte på bloggen! 🙂 Altså.. kjøkkenboden din er drømmen min!! Hadde vi hatt så god plass hadde jeg også fylt opp :p Vi kjøpte en toetasjes enebolig for to år siden, og vi fjernet trappa, rev hele kjelleren og bygget en fireroms som vi leier ut. Med andre ord blir det lite oppbevaringsplass og mye penger, hehe! Funker veldig fint når man er «tidlig» i livet da 😉 Selv om jeg gjerne skulle hatt litt ekstra plass til et stort dopapirlager, haha!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:19

   Så kjekt med enhet til å leie ut 😀 Da blir det sikkert en heftig kjøkkenbod på deg i fremtiden! Klem

 • Reply Amanda 16. august 2019 at 12:04

  Jeg er organiseringsmenneske og får seriøst tilfredsstilt min OCD av boden din. Show me more!!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:18

   Will do ❤️

 • Reply Signe Jamtveit 16. august 2019 at 19:15

  Jeg har bestilt time idag! Snart 26 år og aldri noen sinne vært hos gynekolog. Gruer meg! Men må man så må man. Takk for et ekstra push!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:18

   Lykke til 😀❤️ Det kommer til å gå så bra!

 • Reply Sy 16. august 2019 at 22:19

  Elsker dette!!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:18

   ❤️😀😀

 • Reply Anonym 16. august 2019 at 23:22

  Takk for sangtips, nydelig stemme!😍 Ufinnsta er bare gull, det er du og btw 🙌 god helg

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:17

   ❤️❤️❤️ Håper du har hatt en fin helg!

 • Reply Sara 17. august 2019 at 10:53

  Hahah, trodde først det sto «En quote jeg har laget» 😂 bare hææ

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:17

   Hahaha, nei det skal jeg ikke skryte på meg 😂

 • Reply Anonym 17. august 2019 at 18:00

  En morsom film «Long shot»!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 15:11

   Takk for tips 😀

 • Reply Therese B 18. august 2019 at 17:19

  Elsk på dette innlegget!!

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 19:46

   😀❤️

 • Reply Anonym 18. august 2019 at 17:54

  Ut av ren nysgjerrighet, hva legger du i «(alt for) fargerik ungdomsserie»?

  • Reply Ida Wulff 18. august 2019 at 19:46

   At handlingen ikke er realistisk.

 • Reply Nina 19. august 2019 at 12:29

  Helt herlig innlegg! <3
  Lurer forresten på om du kan svare på dette: om man får påvist grove celleforandringer og man da tar biopsi, er det fortsatt bare et "kanskje" om du trenger konisering da? Har tidligere fått inntrykk av at man får konisering ved Cin 2 og 3 for å være på den sikre siden, men det er kanskje fortsatt ikke sikkert da? Vet du isåfall hvorfor?
  Klem <3

  • Reply Ida Wulff 19. august 2019 at 13:09

   Hei 😊 jeg tror man tar biopsien for å sjekke om mistanken om grove celleforandringer stemmer. Og hvis den gjør det så blir men sendt videre til konisering. Tror jeg, da! Klem til deg ❤️

   • Reply Nina 21. august 2019 at 22:05

    Virker som at det er sånn det fungerer ja, tusen takk for svar! 😊 var hos gynekologen i går for ny celleprøve etter påvist HPV og celleforandringer i fjor, og jeg spurte henne hvor lang tid det tar cirka å få svar på en biopsi (hvis jeg må ta det), og hun sa at det tok rundt en måned… tar det virkelig så lang tid? :/ fikk du beskjed om det samme? uff, all den ventingen altså, gjør stresset så mye verre 🙈

    • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:46

     Jeg fikk beskjed 7-8 dager etter. Men da ringte de, så hadde nok tatt litt lengre tid hvis de skulle sende meg brevet ❤️ Håper du får raskt og positivt svar!

 • Reply Andrea 22. august 2019 at 00:27

  Hei, takk for fint innlegg! Skal til biopsi imorgen, og gruer meg helt sinnsykt! Tusen takk for at du har skrevet om det – hjelper å ikke føle seg helt alene ❤️

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 09:06

   Jeg er med deg i spiriten ❤️❤️❤️ masse lykke til og stor klem!

  Leave a Reply