Hverdagsliv Studier

VÆR LAT MENS DU KAN

21. august 2019

HELLO 👋🏽

Jeg er så glad! Glad og lettet, over at jeg valgte å forsette studiet mitt. At jeg alltid forventer det verste er både en forbannelse og en gave. En forbannelse fordi jeg gruer meg så mye, og en gave fordi jeg blir i ekstase når ting ikke blir så ille som jeg hadde sett for meg. Skolestart ble en positiv overraskelse for meg. Det føles tryggere og mer overkommelig enn det har gjort tidligere. Nå skal jeg ikke ta gleden på forskudd, men jeg tror faktisk dette kommer til å gå ganske greit. Tørt, kjedelig og litt vrient til tider? Ja, selvfølgelig. Det er et universitet, ikke en ungdomsskole. Men jeg kjenner at jeg har klart å stille inn hjernen min på ønsket program hva gjelder skolen: Slapp av, gjør greia di, stol på hodet ditt. Så er det bare å håpe at den følelsen varer løpet ut.

Flere som er i gang med studiene etter sommerferien? Jeg kom akkurat hjem fra første dag med valgemne. Ligger på sofaen og føler meg som en vridd klut, etter å ha sittet og lyttet hele dagen. Rart at man kan bli så sliten av å sitte stille.

I dag har jeg egentlig egentrening på planen, men jeg vurderer å spare meg til morgendagens PT-time. En skikkelig datenight med kjæresten min frister mye mer. Gå ut og spise, spille Ligretto, ligge i armkroken og se på dokumentar (vi har akkurat startet på Bill Clinton – En nasjonal affære). Føler jeg må feire livet etter å ha overlevd to hele dager på skolebenken, haha… Creds til dere som studerer, jobber, trener, har hus, hund og barn. Virkelig. Selv er jeg veldig glad i å slappe av, og velger å ikke skamme meg over å være litt lat frem til jeg en dag blir mor. Vær lat mens du kan, var det en som sa til meg en gang. Jeg tror det var meg selv ❤️Dette er forresten hva jeg kaller en skikkelig skolesveis. Jada, jeg stod opp 5:45. Men jeg valgte å ligge i senga og sippe kaffe i stedet for å gre gjennom reiret. Det føltes som en ganske åpenbar prioritering ✌🏽

Nå skal jeg kjøre bort til togstasjonen og hente min kjære pendler, vi snakkes snart!

34 Comments

 • Reply Linn 21. august 2019 at 17:33

  Haha!Idaaa,elsker at du sier du alltid forventer det værste,er positiv over de første dagene,for å avslutte med «skal ikke ta gleden på forskudd».
  Elsker hvor personlig og befriende du skriver. Det er så lettbent GOD underholdning:D

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:56

   Haha😂 registrerte det ikke selv engang, var så trøøøøtt!!

 • Reply A 21. august 2019 at 18:33

  Ja vær lat mens du kan! Jeg er en av de du nevner, som studerer, jobber, har 3 barn, mann, hus, hage, familie og venner. Er utdannet sykepleier, men har aldri trivdes med det, så i høst startet jeg på studiet jeg har hatt lyst å studere de siste 10 årene. Det er aldri for sent var det noen som sa, og det er jammen sant 😁 Om jeg kommer til å klare det? Det vet jeg ikke. Jeg er som deg og tenker det verste, så egentlig så tror jeg ikke jeg kommer til å klare det. En ting er ihvertfall sikker, huset kommer ikke til å se ut de neste tre årene, vi kommer til å bli tjukke av raske middager (satt på spissen) og venner kommer jeg ikke til å se så mye av. Men så tenker jeg at det er bare tre år av livet mitt, tre år som kommer til å avgjøre om jeg kommer til å trives i jobben min i veldig mange år fremover eller ikke. Lykke til med studiene Ida, dette kommer du til å klare med glans!

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:55

   Wow, det er så Creds!!! 💪🏻💪🏻💪🏻 Heier på deg! ❤️ barna dine har et godt forbilde😍

 • Reply Nina 21. august 2019 at 20:19

  Hvor er genseren din fra? Sykt fin 😀

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:55

   Ella&Il ☺️

 • Reply Anonym 21. august 2019 at 20:30

  Hei. Har du noen tips til sånne som meg som er litt utenfor i klassen og ikke så utadvendt? Føler meg allerede som den einstøingen i klassen (går førsteåret master). Har litt vanskelig for å få venner i en sånn sammenheng og jeg gruer meg allerede til presentasjoner og engelsk i timene… Gruer meg nesten så mye at jeg vil droppe ut allerede, men dette vil jeg samtidig klare.

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:54

   I feel ya! Jeg tenker at jeg ikke er ute etter venner, jeg skal bare ha den masteren. Hos meg er det hvertfall sånn at alle bor spredt i landet og lever veldig forskjellige liv, så å henge på fritiden er liksom ikke noe tema uansett. Ser for meg at det ofte er slik på en master (hvertfall samlingsbasert). Men gruppearbeid er jo en super måte å få seg en liten «gjeng» i klassen. Så man har noen å prate med i pausene og i lunsjen. Hvis dere ikke har gruppearbeid, spør noen (kanskje dere har en Facebook-gruppe du kan spørre på) om de er interessert i å danne kollokvie hvor dere møtes på skolen før eller etter forelesninger og går gjennom pensum. Et supert tips her er at dere fordeler de engelske jævel-artiklene mellom dere, altså at alle i gruppa setter seg inn i hver sin – for så å skrive et sammendrag som man presenterer for de andre i gruppa. Hørtes kanskje mest ut som et studieteknikk-tips, men mer ment som en måte å opprette kontakt på 😅 Ikke gi deg pga sosiale bekymringer ❤️❤️❤️

 • Reply Caroline 21. august 2019 at 21:04

  Du har så bra klesstil 😍

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:47

   Så hyggelig at du syns det, tusen takk ❤️

 • Reply Maren 21. august 2019 at 21:51

  Wow! For en fin genser! Hvor er den fra?

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:46

   Den er fra Ella&Il ❤️

 • Reply Anonym 21. august 2019 at 22:01

  Hvor er sekken din fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:46

   Mener merket heter Rains 😊

 • Reply Anonym 21. august 2019 at 22:41

  hvor er outfiten fra?😍

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:45

   Skjørt fra Gina, genser fra Ella&Il 😚

 • Reply Linda 22. august 2019 at 03:01

  Altså, dette innlegget fortjener en egen tekst-pris i neste Vixen awards 😀 Du er så bra

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:45

   Haha 😂❤️

 • Reply Martine 22. august 2019 at 10:11

  Jeg har SÅ lyst på barn, men skal fullføre master (ett år igjen!) og få drømmejobben først. Og i mellomtiden, hver helg når jeg våkner uthvilt lørdag morgen etter 10+ timer søvn, tenker jeg «herregud så heldig jeg er. De med barn har vært oppe i fem timer allerede!». Får nyte mens vi kan si!

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:44

   Ja, fy søren så deilig det er 😀🙏🏼 gleder meg til alt det andre også da, det skal sies!

 • Reply Hanne 22. august 2019 at 10:25

  Hvor er hele outfiten fra? Så utrolig fin genser og skjørt👏🏻😄😄

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:44

   Skjørt fra Gina Tricot, genser fra Ella&Il ❤️❤️

 • Reply Sofie 22. august 2019 at 11:08

  Hvor er den fine sekken din ifra 🙂 ?

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 12:43

   Det er Gravlyset sin, men ganske sikker på at merket heter Rains 😀

 • Reply Guro 22. august 2019 at 14:40

  Hei Ida!

  Jeg lurer på hvor du kjøpte American Vintage genseren din, på nett eller i butikk? Jeg bor i Oslo men finner jo ingen butikker som selger den.

  Så ville jeg bare si at jeg akkurat bestilte legetime for å ta både celleprøve og sjekk av føflekker, mye fordi blogginnlegget ditt har gnagd på meg i ettertid. Så ville bare si tusen takk!

  Klem fra Guro <3

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 16:25

   Hei 😀❤️ Yey, bra jobba 💪🏻💪🏻 jeg googlet genseren og kjøpte den på nett. Prøv å Google «American vintage Zabidoo sweather». Jeg fant den hos en butikk som heter Vakre Vene. Klem til deg! 💕

 • Reply Betina 22. august 2019 at 15:15

  Hvordan lager du en sånn fin «dutt» på hodet? 🙂 Jeg får så mye hår som stikker ut overalt, haha.

  • Reply Ida Wulff 22. august 2019 at 16:23

   Haha, se litt nærmere på bildene!! 😂 ser ut som en kaktus her. Men bortsett fra det så er nok hårspray dessverre det beste tipset ❤️

 • Reply Anonym 22. august 2019 at 18:02

  Takk for råd og tips til meg over med de sosiale bekymringene😘 Det er veldig mye klikker i klassen og dømmende mennesker, men skal klare den koste hva det koste vil!

 • Reply Kristin 22. august 2019 at 21:16

  Hei Ida! Jeg skal på ferie til Lindos om ikke så lenge, mye takket være dine anbefalinger👏🏻👏🏻 Men så lurte jeg på, du snakket om at dere spiste mye på takterrasser inne i byen. Hvordan fant dere disse restaurantene? Visste dere hvor dere skulle gå på forhånd?

  Hilsen en planlegger🤓

 • Reply Utslitt flink (og dum) pike 22. august 2019 at 21:40

  Det å være lat mens du kan er så forbanna rett! Jeg er akkurat ferdig med lignende master som den du har begitt deg utpå, men unger, hus, jobb og alt det der. Nå er jeg sykemeldt for å lære meg å gjøre ingenting slik at jeg en gang i fremtiden kan fungere med å gjøre viktige ting igjen 🥴😅 føler kanskje ikke at jeg kræsja med veggen, jeg står bare veldig veldig tett inntil den og leter panisk etter en dør for å komme meg igjennom!

 • Reply Oda 23. august 2019 at 08:13

  Når skal du innrømme hva du har sprøytet inn i leppene dine?

 • Reply Hilde 31. august 2019 at 21:30

  Hva str har du i genseren? Super fin

  • Reply Ida Wulff 1. september 2019 at 17:35

   M 🙂 Men bestilte på nett, og hadde kjøpt small hvis jeg fikk prøvd den først. Bittelitt stor i str.

  Leave a Reply