Hverdagsliv

HALV PRIS PÅ GELLACK

25. august 2019

Reklame for Depend: Rabattkode «AUGUST50» gir deg gellack startkit til 299,- og halv pris på alle gellackfarger

EN PERFEKT SØNDAGSAKTIVITET 💅🏼

I dag startet jeg dagen med å legge gellack over neglene mine. Som jeg har nevnt flere ganger før, legger jeg gjerne min egen gellack. Det sparer man fort 600 kroner på hver måned, hvis man er av typen som går går i salong og får ny manikyr hver tredje uke.

Enkelt forklart, så er det to ting du trenger fra Depend for å legge din egen gellack hjemme: Gellack Startkit og en gellack.

Hvis du vil fjerne gellacken skånsomt på egenhånd, anbefaler jeg to ting til. Wraps og Gellack Remover. Med disse to sklir gellacken av neglene uten at neglene dine tar skade av det. Du må bare være tålmodig, og la wrapsene sitte på lenge nok. 15 minutter ish!

Med rabattkoden «AUGUST50» får du nå Gellack Startkit til 299,- (koster vanligvis 479,-) og 50% på alle gellackfarger. Koden er gyldig til og med 31. august.Å legge Depend sin gellack er så himla enkelt. Og det kommer fra en som legger neglelakk som en fireåring. Jeg klarer virkelig ikke! Men det er vel takket være kostene og konsistensen på gellacken, at det legger seg så fint. Obs: Jeg får ikke påpekt nok hvor viktig det er å lese bruksanvisningen som følger med! Mange som legger sin egen gellack første gang, glemmer å bruke rensen som skal brukes mellom lagene. Og da vil ikke gellacken tørke. Så rensen er trikset, og den følger selvfølgelig med i kitet 💛Denne gangen har jeg lagt en fin høstfarge som heter Comeback. Prøver meg med litt mørkere negler, selv om jeg egentlig er mer komfortabel med lyse/rosa/naturlige.

Hvis du er på jakt etter noen fine gellackfarger, så kan jeg anbefale Baby Spice (hadde den på tærne i hele sommer), Pink Line, Nude Line og Just Breathe 😻

Alle gellackfarger finner du HER!

Husk rabattkoden «AUGUST50» 💋

13 Comments

 • Reply Caroline 25. august 2019 at 21:29

  Åååå hvor er den nydelige genseren du har på deg fra ? Skjønne deg <3

  • Reply Ida Wulff 25. august 2019 at 22:40

   American Vintage ❤️❤️ klem

 • Reply Trude 25. august 2019 at 22:10

  Men dine negler er jo fikset i salong? Du har jo ettervekst på de…

  • Reply Ida Wulff 25. august 2019 at 22:40

   Nei, gellacken har jeg lagt selv. Jeg har alltid gelé over mine egne negler, som er i samme lengde som mine naturlige 😊

 • Reply Silje 26. august 2019 at 09:10

  Hei 😀 nydelige negler! Kan du ordne rabattkode på Floyd til oss? 😍 da hadde jeg blitt superglad 🤩

  • Reply Ida Wulff 26. august 2019 at 09:43

   Tusen takk ❤️ blir uansett ikke i nærmeste fremtid, men håper jeg kan få til det etterhvert 😚

 • Reply Amesof 26. august 2019 at 13:31

  Er genseren kjøpt nettopp? Hvor? Den var så fin.

  • Reply Ida Wulff 26. august 2019 at 14:35

   Ja 😊 jeg søkte på American vintage Zabidoo og bestilte fra en random nettbutikk, husker ikke navnet!

 • Reply Maddis 26. august 2019 at 15:21

  Hvor lenge varer fargen på neglene kontra vanlig neglelakk?☺️

  • Reply Ida Wulff 27. august 2019 at 08:59

   Vanskelig å svare på, jeg har ikke noe særlig erfaring med vanlig neglelakk. Men gellack kan nok være fint i 2-3 uker, på tærne syns jeg det holder i en måned 😊

 • Reply Isabelle 27. august 2019 at 00:29

  har et gammelt kit med så mange lakker, men jeg ble så allergisk over tid at jeg tørr rett og slett ikke røre de lenger :'( kjærlighetsorg der altså..

  • Reply Ida Wulff 27. august 2019 at 08:59

   Å, så kjedelig! 😢😢

 • Reply Anonym 13. september 2019 at 12:54

  Før- og etter rensen skal kun brukes før basecoat og etter siste strøk med toppcoat, ikke etter hvert strøk 🙂 det står feil i bruksanvisningen som følger med i kittet! Fikk bekreftet dette av depend da resultatet mitt ble så utrolig dårlig.

 • Leave a Reply