Hverdagsliv

ALLTID MED MEG, UANSETT

28. august 2019

Reklame for Oslo Skin lab: 60% rabatt på første bestilling

Etter noen fine dager i Oslo, er jeg i full sving med koffertpakkingen. Borte bra men hjemme best! Jeg har kost meg på hotell, ligget i badekaret og spist vegetarburger. gått gatelangs og gjort mitt beste for å unngå gateselgere, shoppet litt og hatt kvalitetstid med en nær venninne som jeg ikke har sett på flere år. Nå skal hun fly hjem til LA, og jeg skal kjøre hjem til Tønsberg i el-bilen min Lars. Mitt glamorøse liv versus hennes, hehe.

Jeg har i hvertfall hatt det litt glam på dette fine badet i noen dager – badekar er den ene tingen jeg tydeligvis alltid velger bort når jeg flytter. Men neste gang skal jeg ha det, altså! Med meg på farten har jeg selvfølgelig kollagenpulveret mitt fra Oslo Skin Lab, aldri en dag uten. Som du kanskje husker, så tok jeg hudanalyse før jeg begynte å ta pulveret, for så å teste meg igjen etter å ha gått på det i fire måneder. Jeg skrev om det her, men kortversjonen er at rynkedybden min gikk fra 57% til 78%. 100% er det beste man kan ha.

Hvis du ikke kjenner til The Solution (kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab) fra før, så er det et pulver som du kan blande i det meste av mat og drikke, og som skal reparere og forebygge fine linjer, rynker og cellulitter. Når man går mot slutten av 20-årene avtar kollagenproduksjonen i huden, noe som kan være grunnen til at huden blir rynkete og mister spenst. Derfor velger mange å få i seg ekstra kollagen via kosten, og The Solution er så kjekt fordi det kommer i ferdige porsjonspakninger. Praktisk i hverdagen, og mer praktisk når man er på farta. Sånn som nå: Jeg skulle være borte i tre dager, så da var det bare å slenge tre pakker i toalettmappen. Litt enklere enn å koke svinehud eller kraftbein av fisk – noe «kritikerne» gjerne vil at man skal gjøre. For all del, lag gjerne deres eget kosttilskudd. Selv foretrekker jeg å blande pulver som ikke smaker noe i et glass vann ❤️Forutenom hudanalysen som viste at rynkedybden min er blitt redusert, har The Solution hjulpet masse på den tørre huden jeg pleide å ha på kroppen. Jeg har vært supertørr under armene og hatt krokodillehud på leggene i lengre perioder, og bodylotion har bare funket som en quick fix. Med kollagenpulveret så virker det som om problemet blir fikset innenfra. Jeg skal være helt ærlig og si at jeg ikke har merket noe forskjell på cellulitter, men det har jeg heller ikke fulgt noe særlig med på. Jeg har noen cellulitter, men dét er en ting jeg har bestemt meg for å verken kjempe mot eller bry meg om.

Hvis du har lyst til å teste The Solution, får du nå hele 60% rabatt på din første bestilling hvis du bestiller HER!

Når du bestiller blir du abonnent, som vil si at du kommer til å få tilsendt én pakke i måneden frem til du eventuelt sier opp. Bestiller du gjennom linken over, vil du alltid få 30% rabatt på leveringene dine, i tillegg til at du får 60% rabatt på den første. Det er ingen bindingstid og enkelt å si opp 🤩

7 Comments

 • Reply Linn 28. august 2019 at 21:50

  Hei Ida 🙂
  Leser at du skal ha kondisering osv. Jeg lurer på om legen har sagt noe om hvorfor du fikk celleforandringer når du har tatt HPV vaksinen? Har egentlig ikke den vaksinen noe med det å gjøre? Jeg har tatt vaksinen, og begynte å føle meg trygg for å ikke få celleforandringer, men tydeligvis kan dette komme uansett 🙁

 • Reply Marie 28. august 2019 at 22:24

  Hvilken frisør bruker du ? 😄

 • Reply Jens Løwfeldt 29. august 2019 at 22:04

  Hei Ida. Teit spr.

  Hadde du høyglans på ditt forrige kjøkken?

  • Reply Ida Wulff 11. september 2019 at 10:37

   Nei 🙂

 • Reply Beate 30. august 2019 at 16:55

  Hva skjer hvis du slutter på pulveret?

 • Reply Elle 1. september 2019 at 12:30

  skriver det samme her som kommentaren jeg la igjen på Kristina sin blogg – på samme pulver dere annonserer for. Hun godkjente den selvsagt ikke. Jeg er nyutdannet biolog, og kollagen utenfra i tabletter/pulver har null virkning. ABSOLUTT INGEN! det er biologisk umulig at dette fungerer, den tas ikke opp i magen, den går rett til tolvfingertarmen og deretter ut av kroppen. Så med andre ord er dette 0,0 % sjanse og mindre for at det fungerer. Kanskje du har fått bedre hud, men det er ikke av pulveret. Dette blir veldig dumt, men også forståelig at du og andre er helt uviten om. Man må forstå biologi og kjemiske prosesser i kroppen for å virkelig forstå hvordan dette bare forsvinner rett ut av kroppen og at den ikke har mulighet for å ta det opp..:-)

  • Reply Ida Wulff 1. september 2019 at 15:48

   Her er det ytringsfrihet! Men som du sikkert skjønner så tror jeg ikke det du skriver stemmer 🙂

  Leave a Reply