Hverdagsliv

#CHILLTESTCHALLENGE: HAR DU ISING I TENNENE?

1. september 2019

Reklame for Sensodyne

Hvis du ikke fikk det med deg sist jeg skrev om det: 1 av 3 opplever ising i tennene, men det er ikke alle som er klar over at ubehaget de føler i tennene faktisk er ising. Og det er jo synd, når det faktisk finnes tannkremer på markedet som kan lindre den ubehagelige følelsen.

Sensodyne er den tannkremen flest tannleger anbefaler mot ising i tennene. Ved bruk to ganger daglig, gir Sensodyne dokumentert beskyttelse og langvarig lindring av ising.

Jeg byttet til Sensodyne rett før sommeren, og kan love deg at jeg merker en forskjell. Jeg skjønte det kanskje først i går kveld, da Gravlyset og jeg gjennomførte en #Chilltestchallenge, som går ut på å ha isvann i munnen i fem sekunder. Jeg brakk meg nesten av tanken fordi jeg visste hvor vondt det kom til å bli. Men så var det ikke så vondt som det vanligvis ville vært, og jeg kan ikke annet enn å tro at det er takket være tannkrem fra Sensodyne. For Gravlyset ble det en noe annen opplevelse, men jeg lar video av challengen tale for seg selv. Spørs om ikke han kommer inn på badet mitt for å låne tannkrem fremover 😉

Takk for oss 😂 Som jeg sier i videoen kan du nå gjennomføre en #CHILLTESTCHALLENGE og vinne et helt årsforbruk med tannkrem fra Sensodyne. Enkelt å delta: Gjør det samme som vi gjør i videoen, kjenn etter om det iser i tennene. Gå så inn på mitt siste Instagram-bilde som omhandler denne konkurransen, og fortell meg om du kjente ising i tennene eller ikke. På Instagram heter jeg @idawulff.no  ❤️

God munnhygiene er viktig, vi skal tross alt ha disse tennene våre resten av livet. Likevel er det såå mange som bruker feil tannkrem – eller som ikke tenker over valg av tannkrem i det hele tatt. Jeg skal innrømme at jeg er en av de som bare har pleid å slenge en tube i kurven, og egentlig ikke tenkt ne mer over det. Men nå har jeg altså lært at det er Sensodyne jeg må bruke, ettersom jeg opplever ising i tennene. Det skal jo ikke gjøre vondt å spise en is eller drikke et glass vann.

Noen av de vanligste årsakene til ising i tennene er slitasje på emaljen, tilbaketrukket tannkjøtt og syreskader. Og som sagt: Det kommer ikke til å gå over av seg selv, man må rett og slett bruke noe for å lindre ubehaget.

Dette er tannkremen jeg bruker om dagen! Jeg tester ut litt forskjellige fra Sensodyne, og denne er veldig god. Ikke bare for lindring av ising, men for en fresh og deilig følelse i munnen 💋Håper du vil delta i #CHILLTESTCHALLENGE, og at du passer godt på tennene dine ✌🏼

HER kan du lese alt om ising i tennene!

 • Marte 1. september 2019 at 21:54

  «Takk for hjelpa» 😂

  • Ida Wulff 2. september 2019 at 14:49

   😅❤️

 • Sara 2. september 2019 at 09:46

  Dere er så fine ❤️ Ha en fin dag!

  • Ida Wulff 5. september 2019 at 13:50

   Takk det samme <3

 • Christine 6. september 2019 at 23:44

  Hvilken utbygger utviklet prosjektet dere bor i?