Hverdagsliv

I SEPTEMBER SKAL JEG…

1. september 2019

September! ❤️ Endelig er det høst, i hvertfall i min verden. Høsten er min favoritt-årstid, så jeg depper overhodet ikke over at sommeren er over. Mørkere kvelder, kjøligere i lufta – og masse fine farger ute. Ikke minst kan man kle på seg litt deilige klær uten å svette i hjel, og dét i seg selv fortjener jo en fredspris. 

I SEPTEMBER SKAL JEG…

🍁 … Feire bursdag! Eller. Jeg vet ikke hvor mye feiring det blir, men jeg fyller i hvertfall 29 år. Ettersom det er mitt siste år i de magiske tjueårene, burde jeg vel egentlig feire det skikkelig. Eller skal jeg være kjedelig og vente til neste år – heller gå amok på selveste 30 årsdagen? Jeg heller litt mot det.

🍁 … Feire Gravlyset sin bursdag! Skikkelig bursdagsmåned hjemme hos oss. Stor stas for to som blir ukomfortable av å ha bursdag 😂

🍁 … Deale med celleforandringer og drit. Prøver å ikke la det ta for stor plass, men noen dager har jeg direkte dødsangst selv om resepsjonisten til gynekologen stadig minner meg på å ikke ha det.

🍁 … Være litt i Oslo i forbindelse med jobb. Og da skal jeg prøve å skvise inn litt venninnetid, savn savn ❤️

🍁 … Sitte foran peisen (min nye favoritt spot), drikke te og se på serier. Endelig begynner det å bli mørkt og kaldt om kveldene, jeg elsker det. For min del må det gjerne regne masse også, regn gjør meg glad ☔️

🍁 … Date min egen kjæreste, og gjøre hyggelige ting i ukedagene. I september har vi vært kjærester i to år! 👀

🍁 … Være ute i naturen. Her hjemme har vi brukt en helt latterlig sum med penger på turtøy og tilbehør den siste tiden. Tok et skikkelig skippertak der, fordi vi følte at vi ikke har de tingene som alle voksne mennesker bør ha i garderoben. Så hvis vi ikke kommer oss ut i skog og mark nå, så gjør vi det aldri 🤓

🍁 … Være en helt OK student. September byr på en ny runde samlinger, allerede neste uke skal jeg presentere noe foran klassen. Så jeg burde kanskje begynne å se på det.

🍁 … Gi meg selv en ny sjanse på kjøkkenet. De siste månedene har jeg gitt helt opp, og nesten fått brekninger av å stå på kjøkkenet. På tide å finne noen spennende oppskrifter, og prøve å trives på kjøkkenet igjen.

🍁 … Være snill mot min egen kropp. Fortsette med PT-timene, få inn et par egentreninger hver uke, spise vitaminer og grønnsaker. Og få nok søvn! En evig utfordring 🤷🏼‍♀️

🍁 … Planlegge en høsttur/langhelg et eller annet sted. København, London og Krakow er oppe til vurdering. Jeg vil helst ikke fly, så København er kanskje mest aktuelt.

🍁 … Jobbe skikkelig på i leiligheten, for at den skal bli hjemmekoselig og hakket mer ferdig. Skal du noe gøy/spennende/kjipt i september? 

Nå skal jeg klappe sammen macen og ønske kjæresten min velkommen hjem fra guttetur. Han har overlevd to runder rafting og en rusletur på Besseggen, så det var jo flaks ❤️🤗

17 Comments

 • Reply Karoline 1. september 2019 at 17:46

  Jeg bare lurer på hvordan du får i deg nok protein når du mer eller mindre spiser vegetar? Med tanke på å bli sterkere av trening og sånn, fordi jeg sliter med å få i meg nok med vegetarkost

  • Reply Ida Wulff 1. september 2019 at 18:00

   Jeg har ikke helt kontroll på det. Men jeg spiser jo ikke vegansk 🙂

  • Reply LH 1. september 2019 at 18:18

   Egg, kikerter, linser, kidneybønner, skyr, gresk yoghurt.. forskjell på vegetar og vegansk, finnes mange muligheter!

  • Reply Elisabeth 1. september 2019 at 18:49

   Hei Karoline, som regel trenger man ikke tenke mye på proteiner når man spiser vegetarisk. Det er faktisk bare en liten del av proteinet kjøttspisere får i seg som kommer fra kjøtt/animalsk protein. Om du vil vite mer anbefaler jeg deg Facebooksidene Veggispreik og Veganpreik. Det finnes også en hel haug med sider som omhandler trening og kroppsbygging på veggiskost. 😊

 • Reply Anonym 1. september 2019 at 19:21

  Hvor er buksen fra? 😍

  • Reply Ida Wulff 1. september 2019 at 20:10

   Five Units <3

 • Reply Ingvild 1. september 2019 at 23:26

  Både gøy og spennende, men kanskje mest kjipt: jeg skal flytte fra Trondheim og dermed innlede avstandsforhold! Har fått fast jobb i annen by, så da må jeg jo bare flytte. Eller? Neida jeg må jo det. Men tar med meg din innstilling til høst og tenker at det blir koselig å bo for seg selv i ny (og veldig fin) by! Lykke til med bursdager og framføring 🤞🏼❤️

  • Reply Ida Wulff 12. september 2019 at 08:41

   Masse lykke til med det, håper du kommer til å trives <3 Og gratulerer så mye med fast stilling!

 • Reply Nina 1. september 2019 at 23:26

  Heisann! Slenger bare innom for å berolige deg med tanke på celleforandringene. Det at du har sjekket og oppdaget det betyr at du får behandling før det rekker å utvikle seg. Med andre ord, som å bore et lite hull hos tannlegen før det utvikler seg til en rotfylling😊 Og hvis gynekolog og sekretæren sier at du ikke skal engste deg, ikke gjør det. De vet hva de snakker om, det er jobben deres😊 Sjekk gjerne på nettsiden NHI.no den er informativ og bra! Masse lykke til i september, med studier og kjæreste. Jeg heier på deg!😀

 • Reply Anonym 2. september 2019 at 12:42

  Hvor er TV-benken fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. september 2019 at 14:48

   Slettvoll 😊

 • Reply Linn 2. september 2019 at 13:51

  Hvor er teppet fra? 🙂

  • Reply Ida Wulff 2. september 2019 at 14:48

   Kjøpt hos Lune Hjem. Men det røyter så mye at det kun får være her midlertidig 💕

 • Reply Marianne 2. september 2019 at 22:53

  September allerede! Jeg blir litt stressa av at det snart er jul. Begynner vanligvis med julegavene i august jeg..

  Skal også prøve å jobbe litt ekstra selv om jeg helst vil ha fri hele tiden, og bli ferdig med alle småting til bryllupet vårt i oktober. Er så sykt mye å huske på som jeg ikke har tenkt på. F eks hvem skal dele ut kirkeprogram, og så må vi lage kirkeprogram, og bwstemme salmer.. og så skal jeg grue meg til utdrikningslaget mitt fordi jeg hater overraskelser og vil vite når jeg må barbere leggene og vokse skjegget 😂

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 10:16

   Så hyggelig med bryllup! <3 Selv om det helt sikkert er stress og mas frem til selve dagen! :O Ønsker deg masse lykke til, håper du klarer å kose deg :*

 • Reply Hanne 29. juni 2020 at 12:42

  Hvor er teppet ditt fra ?

 • Reply ravionix.shop 12. mars 2024 at 14:16

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
  you made running a blog look easy. The overall look of your site is
  wonderful, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply