Hverdagsliv

MØRKT SINN & LYSE TANKER

2. september 2019

GOD MORGEN ☕️

God morgen! Mitt mørke sinn var tidlig oppe i dag. Jeg skal til gynekologen igjen, og en av mine dårlige egenskaper er at ett utrivelig gjøremål er nok til å kaste hele dagen under bussen. Male den sort og hate den. Men så gikk jeg min faste rute ut til kaffemaskinen, og så den blå himmelen. Og det blå vannet, som har vært brunt i flere dager pågrunn av det dårlige været. Og seilbåten utenfor, med et skilt hvor det stod at livet er fantastisk. Passe ironisk. Men jeg bestemte meg for å prøve å la meg rive med. Av sola, av kaffen, av vannet, av skiltet. Kanskje én halvtime ikke trenger å ødelegge hele dagen? Kanskje jeg kan tvinge meg til å være positiv? Kose meg med hjemmekontor. Gå en lang tur senere. Finne på noe å lage til middag, og faktisk finne glede i å fokusere på det jeg skal lage. Det skal jeg prøve på.

Ellers. Her er noen glade sanger jeg gjerne setter på om morgenen, når jeg trenger litt hjelp til å komme i gang. Flere av dem har vært med meg i årevis ❤️

Doses & Mimosas – Cherub
Feel it still – Portugal. The Man
You Sexy Thing – Hot Chocolate 
Give Me One Reason – Tracy Chapman 
In My Heart – Moby 
Lifted – Palmistry 
Only Love Can Hurt Like This – Paloma Faith 
Slim’s Night Out – PillowTalk 
Young Dumb & Broke – Khalid
Wild Thoughts – DJ Khalid feat. Rihanna & Bryson Tiller

Og nei, du vil aldri klare å sette musikksmaken min  en bås 😂 Har aldri sett noen grunn til å velge Dimmu Borgir eller Eminem. Hør på det som gir deg den følelsen du er ute etter!På tide å komme seg ut av bartetøflene og starte dagen på ekte 👊🏽👊🏽 Håper du får en FIN mandag ❤️

18 Comments

 • Reply Stine 2. september 2019 at 10:56

  Takk for freshe musikktips denne grå mandagen!! Heier på deg idag:)

  • Reply Ida Wulff 2. september 2019 at 14:47

   Takk❤️❤️❤️

 • Reply AAA 2. september 2019 at 13:32

  Ønsker deg masse lykke til, og håper at dagen blir så god som den kan bli <3

  • Reply Ida Wulff 2. september 2019 at 14:48

   Takk, og fin dag til deg også 🌸❤️

 • Reply Julie 2. september 2019 at 14:58

  Hei Ida ☺️ VEt du hva fargen på terassebordene heter ?

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 10:17

   Usikker på om jeg skjønner hva du mener. Møblene er fra IKEA i hvertfall 🙂

   • Reply Marie 3. september 2019 at 22:01

    Hun mener plankene/gulvet til terassen 🙂 Lærte meg nylig at «bord» kan bety flere ting, sånt som skjer når samboeren driver med oppussing :p

    • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 23:48

     Åja, hehe. Det er accoya-tre!

 • Reply Es 2. september 2019 at 20:23

  Føler med deg. Bekymringer rundt helse er både vondt, slitsomt og energitappende. Kan jeg spørre om du også er litt sånn som er bekymret for ulike ting knyttet til helse i perioder? I så fall er du ikke alene. Og jeg tror flere enn vi vet har samme greia🙈

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 10:17

   Veldig lite bekymret angående helsen til vanlig – men om verden går under derimot! Hehe <3

 • Reply Martine 3. september 2019 at 00:24

  Jeg må bare spørre for jeg klarer ikke legge det fra meg. Det som er rett nedenfor føttene dine, er det et slags tak av tøy? Og er det en rift i det? Eller hva er det er det våt sement? Sorry for kjedelig spørsmål og håper du forstår hva jeg mener😂

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 09:45

   Det er en brygge av sement, og det er vått der 😂👍🏼

   • Reply Martine 4. september 2019 at 00:56

    Takk! Da var det ute av verden 😂

 • Reply Ingvild 3. september 2019 at 07:54

  <3 Nydelig dag til deg!

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 09:45

   Samme til deg 💕

 • Reply Linn 3. september 2019 at 12:51

  Takk for pushen, jeg har vært og tatt celleprøve i dag. <3

  • Reply Ida Wulff 3. september 2019 at 13:33

   Håper det gikk fint ❤️❤️❤️ klem til deg!

 • Reply L 8. september 2019 at 11:02

  Er i samme situasjon som deg, fikk beskjed igår om CIN3 på biopsiprøvene jeg har tatt. Hpv 16. Trodde veien videre var rett til konisering, men min flinke hun anbefalte meg varmebehandling (laser) først. Hun sier at det kan fjerne selv alvorlige celleforandringer permanent og er en mye bedre løsning for de som ennå ikke har fått barn/ikke er ferdig med å få barn. Tenkte jeg skulle tipse deg i tilfelle din gyn ikke driver med dette. Google » celleforandring varmebehandling » så finner du min <3 Dumt med kirurgi hvis det ikke er nødvendig!

 • Leave a Reply