Hverdagsliv

RETUSJERTE TÅRER & VINSMAKING

4. september 2019

DATE NIGHT 🍷

Jeg er fyllesyk light i dag, etter gårsdagens date med kjæresten. Femretters og vinsmaking på en tirsdag, da er det fort gjort at onsdagen føles som en sliten søndag. Ser passe blank ut i øynene på bildet – hvilket plutselig minnet meg på den gangen i vinter jeg skulle legge ut reklame for en kjole på Instagram. Det var så dårlig stemning hjemme og jeg hadde det så jævlig dritt. Men deadline for postingen nærmet seg, og jeg måtte bare få tatt et bilde i den forbanna kjolen. Så jeg stilte meg opp og poserte mens tårene trillet, og så retusjerte jeg bort tårene etterpå. Har sjeldent følt meg mer profesjonell 😂 Og samtidig falsk. Men tilbake til nåtiden: Jeg sitter ikke på date og griner, det ble nok bare litt mye vin på en tirsdag.

I går var min første gang på vinsmaking, og det ga mersmak. Jeg har lyst til å lære mer om vin, og skulle veldig gjerne vært et sånt irriterende menneske som kan snakke i timevis om druer, lagring, temperatur og… Ja, der stopper vin-vokabularet mitt. Og det samme gjelder min bedre halvdel.

Da vi smakte på den første vinen:
Meg: Hva syns du? 
Gravlyset: Oi. Jeg glemte å smake, jeg bare drakk. Så jeg vet ikke. 

Eller den tredje:
Meg: Åh, den minner meg om den vi pleide å drikke på kartong i bingen!
Gravlyset: Hmm, ja. Smakte skikkelig sånn vondt i hodet-rødvin. 

Jeg kunne høre at bordene rundt oss hadde hakket mer peiling, og der satt vi og sa «nam» og «æsj» 🤓 Vel vel. Vinkjenner-karrieren kan bare gå én vei herifra! Nå skal jeg ta en pause fra hjemmekontoret og gå meg en skikkelig tur i det deilige gråværet ❤️

20 Comments

 • Reply Beate 4. september 2019 at 11:43

  Haha, så göy! Digger dere 2 altså! 😉
  Klem til deg nyyydens dame! <3

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 09:25

   Klem til deg og ❤️❤️❤️

 • Reply Maren 4. september 2019 at 17:35

  Det med vin er egentlig ganske interessant. Jeg og en vennegjeng laget vinklubb noen år tilbake, den het «på druen». Vinmonopolet har et eget hefte til de som vil ha vinsmaking på egenhånd og de er så nyttige! De er delt opp i kategorier: hvite, røde, tørre, sødmefylte, med bobler, fra forskjellige distrikt, dessertviner osv. Vi lagde en skikkelig helaften av det med mat som passet til også hadde alle hvert sitt ark (forhåndslagde skjemaer fra vinmonopolet) der vi skrev ned og krysset av hva vi smakte. Det ble mye useriøst og mye moro, men jeg lærte faktisk veldig mye av det 😀

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 13:49

   SÅ gøy!! Det fikk jeg lyst til å gjøre <3

 • Reply Isabelle 4. september 2019 at 21:39

  Det enkle er ofte det beste! Trenger man egentlig mer en nam og æsj? Not this bitch,kommer langt med de.

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 10:39

   Haha, du sier noe der 😂

 • Reply Martine 4. september 2019 at 21:56

  Hei! Åååååh du har alltid vært en av mine favorittbloggere, som skriver morsomt, ikke virker så selvhøytidelig og er morsom.. men så for noen dager siden måtte jeg rynke brynene og trøkke telefonen heeelt opp i ansiktet, jeg zooomet inn og så sukket jeg høyt: neeeeei, dumme jente!!! Unnskyld, men jeg ble så skuffa over at du tydeligvis har sprøyta ansiktet fullt av botox! Og hvis du ikke har det… ikke retusjer trynet ditt så det ligner en voksdukke a?! Du er jo såååååå søt og fin, men nå ligner du ikke på deg selv med den glansa panna uten en eneste linje/ pore/ strek/ mimikk. Sorry igjen, men kan ikke du være den ene kule tøffe bloggedama som driter i å se ut som en hollywood-glansdukke???? peace and love❤️

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 09:24

   Hei! 😊 Jeg skjønner at du mener godt, men dette syns jeg var en spesiell måte å ytre meningen sin på, når den angår utseendet til en du ikke kjenner. Til info så kan ikke botox gjøre huden glanset og uten porer, det kan heller ikke _fjerne_ linjer og rynker. Utover det, så ser jeg ikke behov for å forsvare meg så mye mer. Jeg er kjempefornøyd med huden min om dagen, og pleier den masse 🌸🌸🌸

   • Reply Anonym 11. september 2019 at 17:46

    Åjoda, typisk botoxpanne det der. Den blir seende helt blank og slett ut pga at linjene forsvinner etterhvert. Bare å sammenligne før og etterbilder av deg selv eller andre som har botox (valgfri kjendis) så ser du fort at alle har blank panne. Har botox selv så no judgement, men blir litt for dumt å påstå at botox ikke gir denne effekten. 😜

    • Reply Ida Wulff 11. september 2019 at 18:19

     Du har fel och jag har rätt – quote Hans Rosling 😘

  • Reply Anita 5. september 2019 at 12:37

   Martine: Vet du at mange smarttelefoner har innebygget «airbrush» filter som default på kameraene sine? Det er så merkelig at dette ikke blir trukket fram i disse tider med fokus på overdreven airbrushing. Men – det er vel morsommere å ‘ta’ influencerne enn å ta Samsung og iPhone. 🤭

 • Reply Malin 5. september 2019 at 09:40

  Håper ikke jeg er den eneste som måtte gjennom instafeeden din nå og finne det bildet nå 😬😂 du er 10/10, Ida!

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 10:39

   Haha 😂😂❤️ måtte inn og lete sjæl nå!

 • Reply Marte 5. september 2019 at 09:59

  Hvilken resturant i Tønsberg er dette?😍 Så ut som en nyyydelig tirsdagsdate🙌🏼🍷

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 10:38

   Paparazzi heter den ❤️

 • Reply Sara 5. september 2019 at 10:44

  Flotte Ida 😊 men jeg bare lurer oppriktig på hvorfor du retusjerer ansiktet ditt til det ugjenkjennelige? Du er jo så pen, og det er ikke deg å legge ut sånne bilder. Håper du tar det til deg og legger ut bilder av flotte Ida, som vi har sett nydelige bilder av i alle år 😘

  • Reply Ida Wulff 5. september 2019 at 13:49

   Ansiktet er ikke retusjert i det hele tatt. Hele bildet er uklart og blurry 😘

 • Reply Nina 6. september 2019 at 14:42

  Hei! Ville bare skrive en kommentar og si tusen takk for at du har hatt fokus på viktigheten med å ta celleprøve. Tok en for første gang idag, blant annet fordi du har minnet om det flere ganger.

  • Reply Ida Wulff 6. september 2019 at 17:51

   Åh, så bra du fikk gjort det!! <3

 • Reply Jorunn 9. september 2019 at 07:49

  Hvilket bilde???? 🙂

 • Leave a Reply